Foto: twitter.com/bcprienai
Foto: twitter.com/bcprienai

U Španiji nije prošao preglede, u Litvaniji spremni da ga sačekaju: Vasa Pušica potpisao za Prijenaj

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.08.21. | 08:41

Bivši košarkaš Partizana ima novi klub

Karijeru je trebalo da nastavi u Španiji, posle dve godine provedene u Italiji. Dogovorio se Manresom, stigao na lekarske preglede i nije ih prošao. Sada je pronašao novi klub, Vasilije Pušica će igrati u Litvaniji. Potpisao je za Prijenaj, koji je i zvanično potvrdio da je angažovao srpskog košarkaša.

Pre manje od nedelju dana pojavila se vest da je Manresa odustala od Pušice. Otkriveno je da se još nije oporavio od povrede kolena, pa ugovor na kraju nije ni stupio na snagu. Nije mu dugo bilo potrebno da pronađe novi klub.

Izabrane vesti

Prijenaj je obelodanio da se bek priključio ekipi, istakli su da Pušica na kraju nije pojačao Manresu, jer je španskom klubu potrebno pojačanje odmah, a Srbin će se na parket vratiti kroz par sedmica. Očigledno je da litvanski klub sa tim nema problem.

Srpski košarkaš je zbog povrede odigrao svega sedam mečeva za Dinamo Sasari minule sezone i provodio oko 20 minuta na terenu, a za to vreme je beležio 9,6 poena u proseku.

Posle dve godine na San Dijegu i još dve na Nortisternu, 25-godišnji bek se vratio u Evropu 2019. godine, kada je potpisao u govor sa Partizan. Proveo je svega par meseci u klubu, potom otišao u Pezaro, a zatim i Sasari. Sada će igrati u Litvaniji, za klub koji je minule sezone završio peti na tabeli, a potom ispao u prvoj rundi plej-ofa od Juventusa.


tagovi

Vasilije Pušica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara