Nemanja Gordić (©Starsport)
Nemanja Gordić (©Starsport)

Unikaha probala da upeca Gordića ili Ročestija

Vreme čitanja: 1min | sub. 12.12.20. | 10:54

Obojica odbila ugovor na dva meseca

Ostala je Unikaha bez Gala Mekela na dva meseca, pre toga je Alberto Diaz ispao iz koloseka, a i pored njih su i ostali bekovi poprilično opterećeni povredama od početka sezone.

Ideja španskog kluba je bila da zabaci udicu ka Beogradu, pa da proba da „upeca“ rešenje za oslabljenu poziciju jednim od igrača Partizana ili Crvene zvezde, ali je sve promašila.

Izabrane vesti

Kako piše Malaga Hoj, čelnici Unikahe su probali da dovedu Tejlora Ročestija, koji se razišao sa Crvenom zvezdom, ali je rekao „ne“. Istovremeno španski klub je pokušao da iz Partizana „iščupa“ Nemanju Gordića, međutim, zahvalio se i on na ponudi. Problem je što Unikaha nudi ugovor na samo dva meseca, dok se ne oporave Mekel i Dijaz (vraća se u januaru), a na to nijedan igrač koji drži do sebe i pogotovo onaj koji već ima klub, neće da pristane.

Meta Unikahe bio je čak i Kino Kolom, igrač koji se pominje kao najverovatnije novo pojačanje Crvene zvezde, međutim, on je na kraju bio preskup da bi bio samo dvomesečna akvizicija.

Izbor će na kraju, najverovatnije, pasti na Frenkija Ferarija, Amerikanca koji je u julu potpisao za Gran Kanariju, ali je pre nekoliko dana raskinuo ugovor s klubom zbog problema sa povredama. Pravi čovek za Unikahu...


tagovi

UnikahaTejlor RočestiNemanja GordićKK Crvena zvezdaKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara