Komentari na vest

Uroš Trifunović kapiten Partizan Mozzart Beta

K

Kon a Var

pre 4 meseca

Retko iritantna njuška.
P

Psi ho

pre 4 meseca

haahha slatko, Panter bivsi igrac Zvezde kapiten Partizana, Trifunovic cale delija, kapiten Partizana… dovedite Nekpire sledece sezone da vam bude kapiten
P

Psi ho

pre 4 meseca

*Nejpira
k

kolodin

pre 4 meseca

Meni je svaki domaći igrač draži od stranca,Trifunović,Smajlagić, Avramović, Vukčevića su mi draži 5 puta od Pantera,Nanelija,Kabokla
0

06087y

pre 4 meseca

Da li je moguće da i na ovakvoj vesti dominiraju Panteri? Ljudi, uništi vas mržnja. Trifa, svaka čast, dobar, borben momak, ima ograničenja u igri, ali ko ih nema. Samo napred!
y

yoyoyoyo

pre 4 meseca

ne mrzimo vas uopšte jer nam niste konkurencija....kao niži nivo voleli bi da se vratite na stare staze da budr zanimljivo...ovako i nije baš
S

Strumfer

pre 4 meseca

Pa on i treba da bude kapiten,a ne glupi Panter.
G

Gh54

pre 4 meseca

Farsa.
g

gost5544

pre 4 meseca

pa taj ne zna ni za koga navija.
X

Xhee

pre 4 meseca

Vrlo dobro zna za koga navija.
P

Preža

pre 4 meseca

Uvek će biti samo sin zvezdine legende.
m

mandrak

pre 4 meseca

e moj Trifo...sta si dozvolio
G

GostLalat

pre 4 meseca

Ovaj dečko je toliko iritantan da ne mogu da ga gledam, do 15 godine navijao za Zvezdu i iz inata prema ćaletu sad kao navija za Partizan, Avramović bar ne glumi grobara svi znaju za koga navija al ovaj smrad je težak folirant.
Љ

Љубиша

pre 4 meseca

Његов отац је Александар Трифуновић,бивши играч и тренер црвене звезде. Када га је Човић заврнуо за паре,и када је видео да му син неће играти,одвео га је тамо где ће играти. И крај приче. Нема ту никаквог фолирања.
G

GostLalat

pre 4 meseca

Ljubiša... Pa rekao sam sad kao navija za Partizan, ustvari dečko navija za Zvezdu ceo život, zato sam napisao folirant, ako je on Željkov izbor za kapitena takva će biti sezona, neuspešna.
n

nonameeee

pre 4 meseca

a sigurno, karakter od igraca i iskusan je bas, sigurno ima uticaja na svlacionicu i vidi se da je ozbiljan... a nemojmo ljudi . . ako zeljko kaze onda sve je ok...
M

Mauro Tasoti

pre 4 meseca

Ima logike,domaći igrač a iako relativno mlad,sa 22 godine ima trenutno najduži staž u Partizanu od svih igrača.Došao je sa 17 godina u Partizan i tu je već skoro pet godina a i Željko zna najbolje ko najviše zaslužuje traku Partizana.
n

nadammmM

pre 4 meseca

sse da si cinican.
a

auu

pre 4 meseca

bratem mojjj🤣🤣
B

Bravo Trifo!

pre 4 meseca

Koliko mi je drago zbog Trife! Ako se dobro sećate, dečko je bio na iznaznim vratima Partizana prve sezone kada je došao Željko, ali nije hteo ni da čuje da napusti tim. Borio se i izborio za svoju ulogu u timu i postao važan šraf u Partizanu. Ova Željkova odluka pokazuje koliko veruje ovom momku i koliko ga ceni!
1

123456789mnh

pre 4 meseca

hahahhaaha