""
""

Užice dobija obnovljeni teren Nikola Otašević

Vreme čitanja: 1min | sre. 24.05.17. | 08:20

Velika akcija kompanije MOZZART Sto terena za jednu igru seli se u Užice!

U subotu 27. maja u 14 časova svečano će biti otvoren renovirani košarkaški teren koji se nalazi  u naselju Senjak.

Izabrane vesti

Na predlog Sportskog saveza Užica ovaj teren će se zvati „Nikola Otašević“.

Proslavljeni užički košarkaš Nikola Otašević dobio je teren sa svojim imenom koji će košarkašicama i košarkašima ovog grada biti novo mesto okupljanja za najbolji basketi upravo će on svojim Užičanima svečano i predati teren na korišćenje.

Poznati plejmejker trenutno nastupa za tim iz Temišvara, a tokom svoje karijere sa ponosom je igrao i u rodnom gradu za KK Sloboda. Jedan od najboljih domaćih plejmejkera, dirigovao je igrom u klubovima iz Beograda, Niša, Leskovca, Valjeva i bio ključni igrač popularnih i trofejnih klubova, Hemofarma iz Vršca i Budućnosti iz Podgorice. Inostranu karijeru krunisao je u poljskom Anvilu i MZT Skoplju.

Kompanija MOZZART je pripredila iznenađenja za sve posetioce od kojih je jedno takmičenje u šutiranju trojki, na kome će najuspešniji učesnici biti nagrađeni brojnim poklonima.

Društveno odgovorna akcija kompanije MOZZART „Sto terena za jednu igru“ dosad je pored Užica posetila i Beograd, Pirot, Vrbas, Zrenjanin, Niš, Novi Sad, Rumu, Kraljevo, Kragujevac, Zaječar, Bačku Palanku, Obrenovac, Preševo, Kovin, Vrnjačku Banju, Prijepolje, Feketić, Mačvansku Mitrovicu, Šabac, Valjevo, Pribojsku Banju i u svim mestima je obnovila košarkaške terene. Akcija se nastavlja i dalje, do svih 100 obnovljenih terena!

Dođite da zajedno otvorimo 38. teren!


tagovi

100 terena za jednu igrudeo tvog životaUžice

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara