Komentari na vest

KRAJ: Crvena zvezda – Olimpijakos 87:79

G

Gost+31

pre oko 1 godinu

Kao što sam rekao, tri kola pre ovog, sve pobede do kraja, i ono što oduševljava je to da mimo toga što nećemo u top8, pokazujemo kakvi smo navijači, uvek bodrimo i navijamo, nismo navijači rezultata poput nekih kojima se čuje škripa patika i kad gube u meču, a hala bi verovatno bila poluprazna da nisu u konkurenciji za top8. Ostaje žal što su nas onemogućili da imamo Kampaca od decembra, sada bi se pevala još jača pesma, ali kako stvari stoje, maestro će ostati i sledeće sezone, tako da drž te gaće komšinice i ove a i sledeće sezone. Pozdrav svim delijama iz dijaspore!!!
_

_000768.66c8e6c2b1994a718839c695d8bbe6dc.1514

pre oko 1 godinu

Dijasporo moja,ode nam kampaco u real ili oli,to ti je istina 1/1 ,kampaco je doveden da probamo da uzmemo aba ligu opet ,posle toga on ide za 50 000e. Sa njim u paketu ide i vildoza,verovatno u panatu ili fener. Tako da sto se tiče toga,nemoj mnogo da se nadas,a za drugi deo pojačanja ćemo videti,sve zavisi od titule u aba ligi i igranja u el sl sezone
r

reb8888

pre oko 1 godinu

...pred partizan su olimpijakos predstavljali kao vanzemaljce a sada kada ih zvezda dobija cetvrti put uzastopno glavna vest je pobeda zalgirisa a zvezdina u nekom cosku. p.s. u poslednje dve sezone oly ukupno 4 puta izgubio kuci, od toga 2 puta od zvezde...
b

bakutaaa

pre oko 1 godinu

Zadrzati ovaj tim i uz vec dogovorene Milutinova, Lucica i Gudurica eto zvezde u top 8 sledece sezone. Idemooo
a

ako su ruze, procvetace...

pre oko 1 godinu

kralju kako to mislis sa Lucom i Milutinovim?
k

kalabasas

pre oko 1 godinu

Da treba Oly bi ih zgazio,to ce i dokazati u top 8. Sigurni ucesnik fajnal fora,ozbiljna ekipa Zvezda ima jednostavno previse igraca istog profila,ako je cilj bio 12 mesto...onda je ovo super
r

reb8888

pre oko 1 godinu

...ne treba im vec dve sezone, a inace im treba za prvo mesto, isto koliko im trebalo i protiv partizana...
G

Gost Pele

pre oko 1 godinu

Koja ti je ovo utakmica Lazareviću da nisi postigao ni jedan koš? Da li te je bar malo sramota?
D

Djinobili

pre oko 1 godinu

Al igramo i atmosfera je top!!!
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Celu sezonu sam prozivao Holanda, mislim i sa pravom, ali kako je odigrao ovo drugo poluvreme, ovo je za svaku pohvalu i čestitku. Ovakav Holand nam je nedostajao cele sezone, nadam se da će ovako igrati i u plej ofu Aba i domaće lige. Pokidao je večeras.
Ј

Јосиф

pre oko 1 godinu

Џон Холанд је лично Скоти Пипен за Лазаревиќа и Добриќа заједно.
n

neshha

pre oko 1 godinu

Evo ovog puta se slažem sa tobom, posebno za Dobrića.
M

MNM

pre oko 1 godinu

Bravo Zvezdo,bravo Kampaco,bravo Holand ubico grobara:))
s

svedok

pre oko 1 godinu

Ne ovo je stvarno bezobrazno od Duska. Sramota da opet podignes formu coveku sada kada oni dolaze na red. Nije valjda da ce im se Holand ponovo pokakiti u sezonu. Stvarno ce biti blam ako moraju opet da im kupuju neko takmicenje.
n

neshha

pre oko 1 godinu

Pa oteraj Dobrića u svlačionicu već jednom, izgubićemo samo zbog njega!!!
a

ako su ruze, procvetace...

pre oko 1 godinu

Evo svi pitate sta zvezdi fali, i sta je razlika u odnosu na partizan. 1. trener ! Zeljko je za Duska ko Dzordan za Dobrica. Bave se istom profesijom ali klase se ne dodiruju. Nije dzaba Zoc 9xEL dok dusko kopa krompire. Uostalom samo pogledajte timove gde su radili jedan a gde drugi. I kad smo kod toga, onaj ko ima para bira najbolje, to je Zoc a nikako Dusko. 2. publika. Koliko god vi ne zeleli da priznate, armoafera na tribinama je razlika koliko i izmedju Zeljka i Duska. Drugo publike u ABA partizna ima skoro koliko zvezda u EL. Igraci to vide, osecaju i postuju. Hemija je drugacija. 3. Zvezda ima dva klana, Argentinci igraju za sebe i prvo jedan drugog gledaju a Nedovicu guraju koske ili ga ne vide. Onda se Neda i Dobric osecaju ugrozenim u sopstvenom klubu. Sta mislite da su ono za derbi bile povrede, ili su poslali signali upravi, vidite da ne moze bez nas? Partizan ima problem sa Andjusicem ali on je izolovan, niti je nosilac igre. 4. Zvezdi fali ozbiljano krilo. Nagurali ste po 10 bekova i centara a na krilu rupcaga. Nekada je krilo bilo prvi napadacka opcija u timu. Sad nemate ni odbrambenu opciju tu.... Ocajna selekcija tima koji je pritom skuplji od Partizanovog. Mozemo da brojimo i uporedjujemo, ali to je realnost. 5. Kompozicija tima, na sta igra zvezda? sta joj je zastitni znak? sa cim ide na sigurne poene u zavrsnici? Pick sa kampacom ili hitni lopticu u sumicu od vildose? Sve sto ste pogubili u neizvesnim zavrsnicama je rezultat krize identiteta tima. Kad je gusto ne zna se sta sigurno donosi poene. Partizna tu ima 3 opcije, i to se vidi. Igra se na Egzumov prodor(kos ili bacanja), ili se igra na dugu dvojku Panter/Naneli ili se pravi dug napad sa 10 dodavanja i sutem za 3 iz dobre pozicije. Zvezda igra 1na1 pa ako udje bomba od tablu, usla je, ako ne...gubi se... Mislim da dobijate Oly, i to nista od gore navedenog ne menja. Oni su vec protiv nas igrali sa pola gasa, cekaju Baskoniju kuci iduce kolo da overe prvo mesto jer imaju bolji skor i sa realom i sa barsom.
G

Gost 1961

pre oko 1 godinu

6. vidimo se na kališu na proslavi
O

Ovo

pre oko 1 godinu

Je,prava stvar.Nećemo ući u osam,ali je dvorana puna i dobra atmosfera.
k

kk rekreativo

pre oko 1 godinu

postao kk " dobra atmosfera "..
S

Srbija Majka

pre oko 1 godinu

Petrusev...
e

e jadni vi

pre oko 1 godinu

Kad igrate vi mislite na Partizan,ovi komentatori na sport klubu amateri zesci,da takva mediska kuca ima ove amatere nemogu da verujem
O

OkosBokos

pre oko 1 godinu

Kampaca publika voli kao nikog, al ce zbog saigraca pobeci u Australiju. Sta ovi ljudi ne iskoriste, komotno da izadje sa meca i da ih ne pogleda.
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Kampaco vredi svaki evro, majstor košarke, ali džabe kada nema sa kime da igra. Vildosa divlji igrač, ni blizu one forme kada je došao u Zvezdu. Nedović celu sezonu igra toplo hladno. Nemamo centra, nemamo trojku šutera. Nekako smo ne dorečeni, stalno igramo u naletima i imamo crne minute u naletima. Ne znam više šta da mislim. Nema Kampaca, nema igre.
A

Aca LJotic

pre oko 1 godinu

Don Vito Corleone Nadam se da cemo da dignemo formu kad bude bilo najpotrebnije a to je Cetvrtfinale Aba Lige Plej Of Aba Lige Polufinale i Finale i Kls kad se bude odlucivalo o trofejima.
G

Gostcv

pre oko 1 godinu

bacene pare sta su ga i doveli kad ne igramo top 8
a

ako su ruze, procvetace...

pre oko 1 godinu

sta bi ti, jos 5 igraca od po 2+ mil po sezoni? placen je kao 3 igraca po tvom izboru iz prve petorke partizana.
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

@Gostcv. Vi igrate top 8, opusti se i nemoj da brineš Zvezdine brige.
G

Gost1204

pre oko 1 godinu

Zvezda je prvu ekipu tukla u gostima toliko o vama, a vas cemo tuci nebitno gde

🤷

pre oko 1 godinu

Ovaj vildoza je bio top igrač kad je došao ,nedović ubica …šta se desilo posle ja ne znam ..kao da kampaco malo guši nedovica ,ili ima neke sujete šta znam ,ali nešto ne štima ,trener luta sa nekim petorkama,ali uzalud ,kampaco se trudi,vidi se da ne igrač za klasu bolji od svih,ali opet nešto tu ne štima jebem li ga🤷
G

Gost samo gost

pre oko 1 godinu

Ko i malo prsti kosarku svako zna da je Vildoza majstor kao i trener majstor da dobijenu utakmicu uniste.Vi ste pljuvali i drali se ARGENTINA.Covek odigra jednu dobro deset unisti sa glupavo izgubljenim loptamaEto vam najsveziji primer na plus 19 covek gubi pet lopti uzastopno i vraca Megu u zivot
g

gubi uzastopno

pre oko 1 godinu

to je namestanje meceva, gde nadje bas Megu, nikada nije pobedila Zvezdu u istoriji ABE, kao ni fmp..Misko igra za zvezdu..
G

Gost9293

pre oko 1 godinu

Da sam mu ja trener odvalio bi mu samar i ako treba prestao da treniram tim. Decko pred kraj cetvrtine pri nasem vodstvu cuka Vokapa tako sto mu se odmakne metar i ovaj se lagano digne i pogodi trojku. Sve je ociglednije da ne zeli da igra odbranu i da se trosi, a u napadu ce naci momente da izdivlja, uputi nerezonske suteve, pa kad ga usere nabere 20ak poena, a u sustini odbranu ukanali, a napad podredi sebi kad je na terenu.
Б

Блок

pre oko 1 godinu

Хахахаха памћење ко фон са меморијом од 1гига...колико победа Вилдоза и Недовић у ЕЛ донели Звезди
o

ok ako mega

pre oko 1 godinu

Smeta.Izgubili smo od Cibone gde covek za celo mec izgubio ili mu ukrali 9 lopti
T

TP-1

pre oko 1 godinu

Ovoj ekipi Zvezde nesto fali,sta ne znam,ali fali da bi bili bolji. Ivanovic trener i dalje luta,izmislja,gura neke petorke... Ono sto sigurno znam,da ne mogu da pridju Partizanu. Mislim da ce biti pregazeni u finalu ABA lige. Partizan kad se gleda,nekako vreba opasnost od svih igraca u Zvezdi zatvoris Kampaca i cao. Ostali na nivo KLS!
G

Gost2456

pre oko 1 godinu

Ala vildozi i dobricu treba samarcina da se probude i uozbilje..juju...
G

Gost82i2

pre oko 1 godinu

Dobric bolje ne moze da ga samaras do sutra, ovo je njegova realnost i gornja granica, bolji je nego pre mesec, dva ali za kosarku u EL nije dovoljno. Vildoza lad bi ukljicio mozak, pa bio racionalniji i sa manje divljanja stvarno bi bio strasan, to nekako moraju da izvuku iz njega i da ga disciplinuju makar ga samarali.
o

ojo

pre oko 1 godinu

E da ovaj Faki ima s kim da igra gdje bi nam kraj bio
K

Kao i do sad

pre oko 1 godinu

14 mesto i to je to.
I

Iskreno

pre oko 1 godinu

Workap sutra trojke 3/4,a u Zagrebu 0/8.
p

pogledas ga odmah

pre oko 1 godinu

bacanja za zvezdu, kakvo sudjenje, 17 bacanja, 8 samo ga grke u prvom pol.
G

Gost273

pre oko 1 godinu

Ali Saban Vildosa koji Vokapa cuva tako sto mu se odmakne metar i po i provocira sut...
D

DrvoMama

pre oko 1 godinu

Najbolja igra Zvezde u sezoni protiv drugog tima Olimpijakosa i ne mozete da povedete Tugaaaaaa rekreativci nasi
M

MNM

pre oko 1 godinu

Protiv vas vodimo:)) a vi ste vec osvojili pre svih vasionu,znaci mi smo prvaci kosmosa:))
p

prcmala

pre oko 1 godinu

Drugi tim!Daj Bože da idete na njih ima da vas razvale ljudi.Mada,sa kim god da igrali od prvih tri ekipa nemate šanse a posle toga Aba finale i plakanje kao i uvek!
P

Pop Rcko

pre oko 1 godinu

Ja ne znam zasto svi kazu da Kampaco unistava timsku igru. Bas je lepo i ravnomerno balansirsna ekipa. Kvalitet puca na svim pozivcijama. Msm Lazarevic je bez Kampaca prosecno davao 2 poena uz procenat 15%, a sad ima 3 poena uz procenat 18%. Tacno se vidi da ga je Kampaco razigrai. A ovaj Vildoza, on je top igrac. Samo treba da sutira sto vise!
d

dejo genie savicevic

pre oko 1 godinu

uz Kampaza uvek pridevi magija, magicni, ples po notama, pa gde je bio protiv cibone, albe, bayerna...toliki milioni..sad je magicni u revijalnoj utakmici.a onaj placljivko koji se raspadne kada mu draga zakasni na date nije ni za komentarisanje..
G

Gostjeje

pre oko 1 godinu

To u sustini i jeste problem Zvezde, sto Kampaco nije igrac koji primarno gleda na kos, nego je neko ko ce razigravati ekipu, i cinoti saigrace mnogo boljim, ovde to ne moze da radi pa pre ili kasnije preuzme i ulogu poentera. Nije kriv covek sto igra sa drvima(izuzimajuci Nedovica, Voldozu i do nekle Petruseva) ove ostale da ucini i 100% boljim oni opet ne bi imali kvalitet za igranje EL ozbiljno.
n

neshha

pre oko 1 godinu

Au kakvi strucnjaci.Verovatno bezali sa fizickog da ih lopta ne povredi!
V

Vasilis

pre oko 1 godinu

Haha kakva nam petroka. Dalibor Ilic, Lazarevic, Holand, Luka Mitrovic i Vildoza. 3 igraca na nivou Igokee, Vildoza i Mitrovic kako kad, al ne mogu biti nosioci u EL.
G

Gostiiis

pre oko 1 godinu

I ta petorka okrenula rezultat, heeheh
P

Pop Rcko

pre oko 1 godinu

A zasto su Petrusevu u ugovoru zabranili da igra odbranu? Izgleda da ima klauzulu da mira da ispada kod preuzimanja i na piku. Mora da je to Miškova fora 😂🤦‍♂️
p

poluvreme

pre oko 1 godinu

16 bacanja zvezda, 8 olimpijakos, guraju sudije guraju..
P

Pop Rcko

pre oko 1 godinu

Zna li se zašto opet ne igra Polonara?
V

Vinegar

pre oko 1 godinu

Bratski... Protiv Partizana 0/15 za 3, nama 6/8 u prvih 7 minuta.
G

Gost iz Srbije

pre oko 1 godinu

Ima nešto i do trenera
D

DrvoMama

pre oko 1 godinu

Pa gde je ta odbrana Sledi kataklizma u drugom necete ubaciti nista
n

neshha

pre oko 1 godinu

@gost Kada su u pitanju otvoreni sutevi-nema!
Z

ZzzRrr

pre oko 1 godinu

Ne sećam se da je skoro lošiji igrač od Lazarevića bio ovoliko forsiran od strane nekog trenera. Čovek je katastrofalan, bukvalno igrač manje u napadu
Z

ZV

pre oko 1 godinu

Hahahaha.Tužan je ovaj Lazarević pa ovo samo ovaj nabeđeni trener ne vidi da dečko nije ni za KLS a ne da igra i Zvezdi po 30min.Svaki napad Olimpijakosa je ispao i ostao višak a o šutu za tri poena pa ovo je sramota.
J

Junker

pre oko 1 godinu

Jes vala. Dobar momak, trudi se, imao je momente dobre odbrane, al nije kvalitet za vise od Aba lige i to nekog tima sredine tabele.
d

doj god se

pre oko 1 godinu

preziva na Vić, moze da radi sta hoce. Razvijamo nase igrace i srpsku kosarku..Raduljicu odmaramo celu sezonu za 700 k eura, ali ako bude pozvan na mundobasket, odvalice..nikad nije bio u boljoj formi Kuzmic takodzer.
g

gost123

pre oko 1 godinu

I u slucaju poraza zvezda ima sanse za top 8 pitajte ivanovica ahahah
O

Ojsa

pre oko 1 godinu

Napred Zvezdo!
h

hulio

pre oko 1 godinu

Steta za poraz u nemockoj od bayerna ..pa kuci Alba..Zalgiris u gostima i Panata u gostima ..svuda smo vodili 3-4 minuta do kraka po 9 razlike ...pa onda barsa iz auta trojka ...ali dobro..ja koliko znam sledece sezone ima da kidamo
o

ogisa ogisa

pre oko 1 godinu

@hulio..naravno,kao i svake :))