Broni i Lebron Džejms (©AFP)
Broni i Lebron Džejms (©AFP)

Uznemirujuće vesti iz SAD, sin Lebrona Džejmsa kolabirao tokom treninga

Vreme čitanja: 1min | uto. 25.07.23. | 16:59

Imao je srčani zastoj

Sin Lebrona Džejmsa, Broni (18), doživeo je tokom treninga srčani zastoj i kolabirao, prenose američki mediji. U zvaničnom saopštenju se navodi da je lekarsko osoblje pravovremeno reagovalo i da je odveden u bolnicu, gde je u stabilnom stanju. Dobra vest je i da je izašao sa odeljenja za intenzivnu negu.

Izabrane vesti

"Molimo za poštovanje privatnosti porodice Džejms, a medije ćemo obavestiti o razvoju situacije kada budemo imali više informacija. Lebron i Savana žele javno da se zahvale medicinskom osoblju USC-a i njihovom neverovatnom radu i posvećenosti ka bezbednosti sportista", stoji u saopštenju.

Džejms je nakon srednje škole odlučio da obrazovanje nastavi na Univerzitetu Južna Kalifornija, gde će od sledeće sezone nastupati za USC Trojanse u NCAA ligi.

Od ranije je poznato da Lebron želi da odigra makar jednu sezonu u NBA sa sinom, koji bi već narednog leta mogao da izađe na draft.

Zbog oca, jednog od najboljih košarkaša u istoriji, Broni Džejms je još 2015, sa nepunih 11 godina, počeo da dobija koledž stipendije, ali je tokom srednje škole blago izgubio na reputaciji. Na kraju je birao između Ohajo stejta i Južne Kalifornije i odabrao USC za početak svoje koledž karijere, a američki mediji su procenili da bi mogao da bude izabran krajem prve runde narednog drafta.


tagovi

Lebron DžejmsBroni Džejms

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara