Vanja Marinković (©Starsport)
Vanja Marinković (©Starsport)

Vanjin potpis na Zvezdinom dresu: Uvek ću to da uradim, to je najveća nagrada, nismo svesni kolika

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.01.24. | 22:29

Nekadašnji igrač Partizana, a sada Baskonije, pokazao kako se poštuju istinski košarkaški fanovi

Kad je izlazio sa parketa ispraćen je i ponekim aplauzom. A i on sam se odužio navijačima ponekim autogramom na dresu. I sve bi to bilo sasvim normalno da nije reč o Vanji Marinkoviću i potpisu na dresu – Crvene zvezde. Mada, i to je sasvim normalno, samo što mi navikli i na nenormalno, pa su mnogi pomislili da je Vanji neko nešto podmetnuo?

Ali kako to sam Marinković sportski objašnjava...

Izabrane vesti

Ma, ne. Mladi momci, žele potpis nekog igrača koga vole. Stvarno nisam gledao ni koji je dres. I svaki put ću da izađem u susret ljudima koji mi traže potpis. To je nama sportistima verovatno i najveća nagrada, možda nismo ni svesni kolika je. Da smo mi nekome idoli. Svaki put ću to da uradim“, rekao je Marinković krajnje sportski.

O samoj utakmici i pobedi njegove Baskonije nad Zvezdom od 91:90.

Dobra utakmica za igranje. Posebno dobra za one koji nisu igrali pred ovakvom publikom, da vide malo kako je. A, bila je interesantna, jako intenzivna. Mogli smo možda malo ranije da se odvojimo, da mirnije privedemo utakmicu kraju...

Mogla je doduše i Zvezda možda do pobede, ali nije imala rešenje pre svega za Markusa Hauarda, koji joj je ubacio čak 32 poena.

Lakše je i nama uz njega, jer se svi fokusiraju na Markusa. Među najboljim je strelcima lige. Znamo svi kako on igra, navikli smo se na njega. Malo je bilo teško prve godine, bilo nekih šuteva koji nisu u rezonu, ali to je on... Sva sreća pa ubacuje dosta. Meni je dosta lakše kad igram sa njim u paru, svi se fokusiraju na njega, pa ja imam više mesta. Odličan igrač, odličan šuter, to svi znaju“, završio je Marinković.



tagovi

Vanja MarinkovićBaskonijaKK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara