Duško Vujošević
Duško Vujošević

Vapaj Duška Vujoševića: Idem na transplantaciju, Partizan me zavlači za pare

Vreme čitanja: 1min | uto. 07.08.18. | 08:50

„Očigledno su pronašli pacovske kanale prema nekim ljudima iz FIBA i izdejstvovali da FIBA ne poštuje striktno odluke BAT-a“, kaže najtrofejniji stručnjak u istoriji crno-belih

Zdravstveni problemi su ponovo zaustavili Duška Vujoševića. Pregledi koje je trofejni trener obavio u Istanbulu su protekli po planu, a do transplantacije bubrega potrebno je najpre uraditi zahvat na srcu. Međutim, nisu to jedini problemi koji ga muče.

Kurir piše danas da njegov bivši klub Partizan, i pored obaveze da isplati dugovanja u nametnutoj dinamici, to nije uradio u skladu s obavezama. Prema rečima najtrofejnijeg trenera u istoriji crno-belih, rukovodstvo Partizana je s delom FIBA, mimo njega, napravilo dogovor da se dug usitni.

Izabrane vesti

Podsetimo, Partizan je Vujoševiću trebalo da isplati ratu duga koji imaju prema njemu kako bi klub izbegao blokadu FIBA. Međutim, u dogovoru Partizana i nekih ljudi iz FIBA taj dug je podeljen na delove, ali čak ni posle toga nije došlo do očekivane realizacije.
"Uplatili su jedan deo, umanjen za 33 odsto od obaveze, i to uz kašnjenje. Ne znam više šta bih rekao. U situaciji kada idem na transplantaciju i kada mi je potreban novac, oni pokazuju nepoštovanje. Očigledno su pronašli pacovske kanale prema nekim ljudima iz FIBA i izdejstvovali da FIBA ne poštuje striktno odluke BAT-a, kao ni sopstvena pravila. Košarkaški savez Srbije ne reaguje na ovakvo ponašanje kluba koji krši pravila, a simptomatično je da većina košarkaških saveza drugih zemlja to radi", izjavio je Vujošević ekskluzivno za Kurir.

Foto: MN press


tagovi

Duško Vujošević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara