"Može li Vareze da privuče Saleta?"
"Može li Vareze da privuče Saleta?"

Vareze sanja Saleta Đorđevića

Vreme čitanja: 1min | ned. 07.06.15. | 18:25

Klub iz Lombardije želi selektora Srbije...

Može li Vareze da privuče Saleta?

Bio je Aleksandar Đorđević igrački kalibar i as kojem se klanjala cela planeta, a posle srebra koje je osvojio sa reprezentacijom Srbije na prošlogodišnjem Mundobasketu pokazao je da poseduje i trenerski talenat koji bi mogao da lansira u zvezde. Već je odbio Sale Nacionale bogate ponude Reala i Olimpijakosa, a velike snove ima Vareze, koji na kormilu želi upravo selektora Orlova!

Izabrane vesti

Prema pisanju italijanskog portala La Prealpina, Vareze je posle neuspelog pokušaja da se plasira u finale plej-ofa vrlo blizu toga da raskine saradnju sa dosadašnjim stručnjakom, Atilijom Kajom, a prvi pik na klupi ekipe iz Lombardije upravo je talentovani stručnjak.

Kaja je Vareze preuzeo krajem februara i do kraja ligaškog dela sezone nije uspeo da obezbedi plasman u plej-of, uprkos dobrom finišu takmičenja u prvenstvu Italije. Pored Đorđevića za mesto šefa struke figurira i trener Pistoije, Paolo Moreti

Podsetimo, Đorđević je trenersku karijeru započeo u Italiji, pošto je kratko bio u Armaniju iz Milana, a potom i u Trevizu. Takođe, Đorđević je nekoliko puta javno isticao da ne želi da radi u klubu dok ne završi misiju sa reprezentacijom.

Šta to Vareze ima da ponudi što Real i Olimpijakos nemaju? 

(FOTO: MN Press)


tagovi

košarkaška reprezentacija SrbijeKK VarezeAleksandar Đorđević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara