Komentari na vest

Vasi Miciću ni minut na terenu

P

Prvaci Evrope

pre 5 meseci

Vrati se Vasilije Micić legendo u Crvenu Zvezdu 🔴⚪🇷🇸
0

0035

pre 6 meseci

Prozivati Vasu Mijića za neigranje u reprezentaciji je glupo, s obzirom da je igrao i kada mu je majka preminula. Ipak, ono što je činjenica jeste da njegov stil igre našem timu generalno ne odgovara, jer nije klasičan plejmejker, a nije ni bek, igra slabiju odbranu, a šut mu je kvarljiva roba. U tom smislu je nedefinisan, ni kec ni dvojka, za razliku od Jovića koji je klasičan plej, Avramović defanzivno orijentisan bek, Bogdan bek skorer, Dobrić bek defanzivac... Što se tiče NBA, rekao sam to još i na prvoj pripremnoj utakmici kada je imao skroman učinak, da neće imati mnogo šansi više da se nametne. Ameri dosta cene 1-1 igru, pogotovo kod tih spoljnih igrača da umeju sami da iskreiraju i pogode, ali i da brane 1-1 bez strane pomoći, što se kosi sa evropskim principima, i zato dosta evropskih igrača i ima taj problem u prelazu u Ameri košarku. Mijić nije izuzetak od tog pravila.
g

gino grdanoski

pre 6 meseci

sve tacno
t

televizor

pre 6 meseci

Svaka cast na komentaru.
s

sokoljanac

pre 6 meseci

Uvek je moglo i sa dva pleja opušteno, Neš-VanEksel, Bibi-Bobi.Džekson, Ajverson-Snou, Fišer-Lu, Teo-Pefi, Aleksa-Egzum, Kampaco-Vildoza, itd, itd.
T

The Black Crowe

pre 6 meseci

Ne ide se u NBA u 30. godini.
J

Jtd

pre 6 meseci

Postoji sistem, nije se remetio ni zbog jokica a nece ni zbog micica niti zbog bilo koga drugog. Nemojte da imate bilo kakvu dilemu da mu je sve ovo jako dobro objasnjeno, receno i da on zna zasto je to sad tako. Nije to evropa a pogotovo nije srbija tako da micic je veoma dobro znao sta da ocekuje i sta se ocekuje od njega, i prihvatio je. Znaci sacekajmo malo, polako
H

Hotelijer

pre 6 meseci

Mora Da se izdrži sve. Gradi se hotel na Kopu.
t

televizor

pre 6 meseci

Zida vasa i u Beogradu, ali bolje on nego neki drugi, za Vasu se zna kako je zaradio.
S

Saturn

pre 6 meseci

25 miliona da ga boli uvo minus 40 posto poreza valjda se isplati
F

Flaser

pre 6 meseci

Nek je Vasa otisao, zasluzio je momak da se naplati dobro. Kad se samo setim prve sezone u Zvezdi, ljudi su ga kritikovali i govorili da nam je on jedan od vecih promasaja te sezone. Ipak je NBA prica za sebe, pritom i on kao jos dosta igraca ima cist problem fizikalija koje ne moze da nadomesti. Uzmi lovu Vaso, ti si svakako mnogo postigao.
1

1980

pre 6 meseci

Normalno.
J

Jova1246

pre 6 meseci

Ako ostane na klupi i sl mec, bolje da trazinraskid ugovora i nazad Evropa. Nema potrebe da izgubi godinu dve kao Teodosic i mnogi drugi.Retardirani amerikanci!
d

di su

pre 6 meseci

kad je pokuševski bio srpski reprezentativac?!
@

@@@@

pre 6 meseci

Pa naravno...
I

Ivan OL 91

pre 6 meseci

Cijelo ljeto sam ismijavao njegovu izjavu da je odbio SP da bi se spremio za NBA, kao da će igrati pored Gilgesa Aleksandera. I izgleda da sam bio pametniji od njega. I iskreno se nadam da su mu vrata reprezentacije zauvijek zatvoreno, ionako nije pružao u njoj ni 10% mogućnosti u odnosu na igre u Efesu.
s

sandro08

pre 6 meseci

Taj isti Vasa je igrao za reprezentaciju i kada mu je majka umrla, medjutim mnogi Srbi imaju slabo pamcenje.
V

Vasa- da volim crno bele

pre 6 meseci

Aj ti brate naš u Partizan
M

Maciiii

pre 6 meseci

kamn tu red star bro :)
H

Heeey

pre 6 meseci

Tako ce biti nazalost u celoj sezoni
@

@@@@

pre 6 meseci

Pa naravno....
k

kakav

pre 6 meseci

tendenciozan naslov...strasno
T

TP-1

pre 6 meseci

Da nije igra za reprezentaciju,bolje bi se spremio,imao vise vremena da radi na sebi i sigurno bi vise igrao...sta kazes,nije igrao za reprezentaciju,a da,nista onda!
B

Bravo

pre 6 meseci

Micic nema sta da trazi u NBA,mahace peskirima kao Marjanovic. A za reprezentaciju nije ni bitno, ima ko hoce da obuce sveti dres...
J

Jack Sparrow

pre 6 meseci

Moze biti i neka mini povreda,predustroznost,prva utakmica apsolutno nista ne znaci.
Z

ZzzRrr

pre 6 meseci

Ne znam šta se drugo očekivalo pored Šaja i Gidija