Velika panika u Realu, primoravaju Poarijea da igra večeras

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.04.23. | 13:54

Francuski centar je pre tri sedmice podvrgnut operaciji slepog creva

Zvono za uzbunu čuje se u Real Madridu. Malo ko je i pomislio u glavnom gradu Španije da će trojkom Kevina Pantera Partizan Mozzart Bet napraviti brejk, i staviti Kraljeva uza zid. Na sve to Real Madrid ima ozbiljne kadrovske probleme uoči večerašnjeg okršaja.

Veliko je pitanje da li će i u kojoj meri Tavareš, usled povrede kolena, smoći snage da izaće na crtu Partizanu. Veliki problemi u centarskoj liniji, naterali su ljude iz Real Madrida na krajnje neočekivani potez.

Izabrane vesti

Kako piše španska Marka odgovorni iz Reala razmišljaju da primoraju francuskog centra Vensana Poarijea da večeras igra protiv Partizana. Sve u cilju da Real izjednači rezultat u seriji pre odlaska u Beograd.

Francuz se oporavlja od operacije slepog creva kojoj je podvrgnut 6. aprila. Prve procene su govorile da bi Poarije mogao da se vrati u sastav Reala za mečeve u Beogradu. Međutim, trojka Kevina Pantera zakomplikovala je život svima u Madridu.

„Igrači su normalni ljudi, nisu nikakvi superheroji. Procesi oporavka ne mogu da se preskoče“, poručio je trener Real Madrida Čus Mateo

 


tagovi

Vensan Poarije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara