Veliki peh za Lejkerse: Lebron nekoliko nedelja van parketa zbog povrede

Vreme čitanja: 1min | uto. 28.02.23. | 02:58

Ogroman hendikep pred odlučujuće mečeve u borbi za plej-of

Strahuje se da će Lebron Džejms morati da odsustvuje nekoliko nedelja sa parketa zbog povrede stopala desne noge, saopštio je poznati košarkaški novinar Adrijan Vojnarovski.

As Los Anđeles Lejkersa biće podvrgnut daljim testiranjima kako bi se saznala potpuni stepen povrede koju je zadobio u nedeljnom okršaju sa Dalas Maveriksima. Lejkersi su ranije već najavli da će Džejms propustiti okršaj sa Memfisom u utorak zbog bola u nozi, ali su veliki izgledi da će se period oporavka značajno produžiti.

Izabrane vesti

Lebron je primetno šepao nakon meča sa Mevsima. Nezgoda se dogodila krajem treće četvrtine u duelu sa Dvajtom Paulom. Prvobitno je delovalo da je do povrede došlo tako što je Džejms stao na nogu protivničkog igrača, ali je posle gledanja usporenih snimaka ustanovljeno da nije bilo nikakvog kontakta.

Džejms je meč završio sa 26 postignutih poena, Lejkersi su ostvarili treće uzastopno slavlje i približili se pozicijama koje vode u plej-ofa. Tokom Ol-star vikenda Lebron je poslednji deo sezone nazvao svojim najvažnijim mečevima u karijeri, ali će ekipa u narednim nedeljama po svemu sudeći morati bez njega.


tagovi

Lebron DžejmsLos Anđeles Lejkers

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara