Komentari na vest

Veliki uspeh Aleksandra Džikića - srušio Makabi i osvojio Kup Izraela

N

NBGD 77

pre oko 1 godinu

I've seen things you people wouldn't believe... Attack ships on fire off the shoulder of Orion... I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain... Time to die. KAPA DOLE MAJSTORE !
Z

Zulu

pre oko 1 godinu

Nije se otrovao ćevapima ko onomad u Nišu

Ksa

pre oko 1 godinu

Nije samo on pole ekipe je tada bilo otrovano a tim bio smesan 10 puta jeftiniji od Zvezdinog ali bi kompletiran tada mogao ponovo da iznenadi kao sto je sezunu ranije naravno koga je to briga samo je Partizan drzavni projekat.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

To je Dzile sta reci.
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Čestitke za Đileta!
M

Mateo st

pre oko 1 godinu

Ovakvi trofeji imaju trostruku vrijednost kad se skine dominantan tim u državi,kao da neko uzme kup u Litvi pored Žalgirisa,Španiji pored Reala/Barce itd....svaka čast!
D

Daa

pre oko 1 godinu

Ili u Srbiji Zvezda koja je dominantna i u KLS-u i u Kupu i u ABA Ligi!
Б

Борчанац

pre oko 1 godinu

Уважени Вуло Поповић кадар невера
x

xxxl

pre oko 1 godinu

Ovo je, valjda, jedan od najpotcenjenijih trenera današnjice. Ne zna čovek šta treba da uradi da ga ne bi nazivali prevarom. Ja ga veoma cenim i želim mu da preuzme jedan od timova EL, ima šanse. Kada se jednom Željko umori on je jedan od 3 trenera koji bi mogli ući u njegove cipele, bar da imaju potencijal za to. To su Vlade Jovanović. Čanak i Džikić. Lista bi bila duža za još dva imena: Dejan Milojević i Trinkijeri, ali nisu realna opcija. Još jednom, svaka čast Džikiću.
T

Top Gun

pre oko 1 godinu

Bravo bucko !
P

Paok ole

pre oko 1 godinu

Bravo Dzile👏👏👏👏👏👏
X

XD

pre oko 1 godinu

Pa malo dizel pa malo džanki pa malo turbo pa malo fanki. :DDDDDDDDD