Komentari na vest

Veliko istraživanje: Evroligaši sve više u rukama stranaca, u Srbiji 31 odsto manje vremena za domaće igrače

Л

Ложач

pre oko 3 godine

Јел може неко истраживање на тему, како се тринаестогодишњи систем, најјача школа кошарке на свету, расадник НБА талената, авангардна институција, уруши после семо једне секунде и једне тројке? Хвала
z

zolaaaaaapfc

pre oko 3 godine

Istina je samo jedna a i cinjenica da za vreme Dula Partizan nije doveo igraca evroligaskog iskustva!!! Igrao i sezone sa jednim strancem samo!!! Davao sansu domacim igracima od 18 god pa i mladjim (Perovic, Tripkovic, Milutinov, Djekic itd), dovodio klince strance i pravio igrace i ljude od njih (zato mu pisu otvorena pisma i zovu ga drugim ocem) i zbog toga neutralni navijaci po Evropi su navijali za Partizan zbog te mladosti i igraca koji su vecini bili nepoznati!!! A tek pionir i arena sa grobarima..neka lepa vremena
G

Gost715

pre oko 3 godine

Ne mogu reci da pratim kosarku puno, ali za razliku od fudbala gde sam za to da se ukinu ogranicenja oko stranaca, kad je u pitanju kosarka, tu sam uvek za ogranicenja i to velika, imamo talentovanih klinaca na svakom cosku, ako nesto znamo da igramo, to je kosarka.
Т

Тарми Рићми

pre oko 3 godine

Видео се квалитет у квалификацијама где се губило од Швајцарске и у задњим секундама добила Аустрија! Е то су ти екстра таленти којима би ви у конкуренцији са најбољим тимовима Европе дали да играју. Немојте бити смешни са таквим изјавама.
H

Hhh

pre oko 3 godine

Kako bre '10 i' 11 samo 50% domaćih, zar nisu Djoko Šalić i Bezbradica bile glavne uzdanice Grofa od Rumunije tada sa najvećom minutažom, bar tako kažu zagorci, "mi sa Djokicom i Malobradicom do f4, a Veseli, Marić, Mccaleb na klupi, a vi danas ništa."
С

ССССС

pre oko 3 godine

Ево још једног спин бота који се родио пре максимално 14 година, кошарку гледа последње три. Сендвич за спинару малолетну затуцану.
O

Objektivac

pre oko 3 godine

Veseli došao iz Slovana kao škart Olimpije,Aleks Marić došao iz velike Granade gde je sipao cela 4 poena po meču,najveće pojačanje nam Mekejleb koga smo doveli iz košarkaške velesile Mersina.Da ustaneš i staneš mirno kad spominješ košarkašku instituciju KK Partizan i njegov način dovodjenja igrača tada.
G

Gostiii

pre oko 3 godine

Gadi košarku u Srbiji!!! Prosečni stranci kradu mladost našoj talentovanoj deci.
G

Gost1978

pre oko 3 godine

cetvrta razvojna liga nba. Bartomeu unistio svetsku kosarku
P

Po grafikonu.

pre oko 3 godine

ZNaci udeo kao 2011 2012 kada je partizan igrao evroligu...
С

ССССС

pre oko 3 godine

А зашто удеони господине не споменеш сезону пре те, када смо отишли на ф4 са Митровићем, Врањешом, Рашићем? А да, онда ти спин нема смисла..
v

varela

pre oko 3 godine

I umesto tog F4 gde smo igrali na jednu loptu sa azdajama evropske kosarke da nam dozvole da sledeće sezone dovedemo bar nekog iskusnijeg evroligaskog igraca mi se morali zadovoljiti sa klincima Lovernjom,Bertranskom i Vestermanom od kojih smo mi napravili igrace i ljude.Nikada Partizan nije imao veliki budzet,nikada!
r

rty

pre oko 3 godine

@ varela kako nije kad je Ostoja rekao da je prosle sezone bio najveci budzet klub u istoriji? A Pekovic je jos onda imao preko milion po sezoni tj blanko ugovor dobio za koji ni sam nije verovao da ce mu dati kad je popunio. Mogu misliti koliko je Trinki imao kad trazi 600k razlike u plati izmedju onoga u Partizanu i Bajernu. Imali ste vi i imate ozbiljan budzet nemojte samo sa tom pricom kako ste sirotinja. Da ne pricam da je kirija za stan na vracaru bila 2800 koju je Partizan placao plus ko zna koliko bonusa i benefita a samo trener je u pitanju.
@

@rty

pre oko 3 godine

Mojne istinom na njih, alergični su na nju
v

varela

pre oko 3 godine

Ma jeste Pekovic iz Atlasa dosao i imao milion pa vi niste normalno ali sta ocekivati od ljudi koji promene klub za koji navijaju.Pa koliko je Pešić onda imao ili Rakočević i Gurović?Sram vas bilo