Veliko pojačanje Borac Mozzarta: Stiže bivši centar Partizana

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.12.22. | 22:01

Đorđe Gagić uskoro u Čačku

Veliko pojačanja stiže u redove Borac Mozzarta! Prema saznanjima našeg portala ugovor sa klubom iz Čačka uskoro će potpisati bivši centar Partizana i reprezentativac Srbije Đorđe Gagić.

On je praktično dogovorio uslove saradnje sa Borac Mozzartom, tako da se ozvaničenje posla očekuje u narednih nekoliko dana. Momak rođen 1990. godine, trenutno član Ada Blua, odigrao je, vrlo verovatno, poslednju utakmicu za taj klub u večerašnjem porazu od Portela.

Izabrane vesti

Pre dolaska u Francusku Đorđe Gagić je imao odličnu sezonu u redovima litvanskog Lijetkabelisa. Široj javnosti ostao je upamćen po odličnim rolama u beogradskom Partizanu u prvom mandatu, od 2012. do 2015. godine. U crno-belom dresu osvojio je Jadransku Ligu, kao i dve titule šampiona Srbije.

Kasnije je igrao u Turskoj, Belorusiji, Španiji, da bi se 2018. godine vratio u Partizan. Ali njegov drugi mandat nije bio tako uspešan. Poklopio se sa dominacijom Crvene zvezde na svim frontovima.

Đorđe Gagić je sa Igokeom osvojio prvenstvo Bosne i Hercegovine. Bio je član univezitetske reprezentacije Srbije koja je osvojila zlato 2013. godine.


tagovi

Đorđe GagićBorac Mozzart

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara