Komentari na vest

Vembanjama promenio DNK Sparsa, ali ni +22 nije dovoljno protiv Rajakovićevih Reptorsa (VIDEO)

G

GostPa

pre 6 meseci

Gledao sam poslednjih 10-ak minuta utakmice, zanimalo me je zbog Rajakovića. Toronto je odigrao staloženo i pametno, uz veliku dozu sreće na kraju za izjednačrnje i odlazak u produžetke. Nadam se da će Toronto imati pristojan učinak i da će Darko napredovati kao trener i biti cenjen. Vidi se da je srpska košarka cenjena u NBA (Rajaković, Kokoškov kao treneri, niz pomoćnih trenera među kojima nam je najpoznatiji Milojević, a od igrača godinama unazad od Divca, Stojakovića do Bogdanovića i Jokića). Da prokomentarišem Vembanjamu. Momak izuzetno dobro štiti reket ali i poludistancu svojim dugačkim rukama. Mnogo je očekivati od njega da sa 19 godina igrao kao mator. Jednostavno, izuzetan potencijal ima, skakački, poenterski, ali upoređivati ga već sada sa najboljim ikada je previše. Posebno u košarci gde će njegove titule zavisiti i od drugih igrača. Sportski pozdrav!
V

Voždovac

pre 6 meseci

Kažeš niz srpskih pomoćnih trenera od kojih je najpoznatiji Milojević. A ko su ostali?
T

TAKOO JEEE

pre 6 meseci

Da li je on stvarno toliko dobar da ce uskoro baciti Luku Doncic i Jokica...Koliko pricaju o njemu strucna i nestrucna lica tako ispada da hoce...
r

river plejt

pre 6 meseci

Na zalost poraz..... Tipican primer neiskustva i opustanja mlade ekipe... Nauciti iz ovog poraza
P

PedjaPFCCCC

pre 6 meseci

Sa ili bez njim tesko da ce uopste stici do Playofa
l

lol12

pre 6 meseci

Pa i plej of bi bio veliki uspeh s obzirom da su Spursi zavrsili kao zadnji na tabeli.Najvecem kosarkasu svih vremena Dzordanu je trebalo 7 sezona da osvoji titulu,a ovaj poprilicno sam siguran da nije ni blizu njemu.Tako da korak po korak,samo kod nas ljudi hoce sve i odmah i proces ne postoji.Ako su prosle sezone bili poslednji ove je veliki uspeh i plej-in.Pa sledece korak-dva vise... i sve tako.