Leo Vesterman (©Starsport)
Leo Vesterman (©Starsport)

Vesterman o glasini da će u Zvezdu: U Beogradu, samo jedan klub

Vreme čitanja: 2min | sre. 01.07.20. | 21:14

I tu je kraj priče

Glasina je potekla na Tviteru, preneli su je i neki mediji, mada ne svi, jer zaista je delovalo neverovatno. Mada, dešavale su se u sportu i čudnije stvari, pa su se mnogi navijači Partizana zabrinuli kada su, samo koji dan nakon što je postalo sasvim izgledno da će Kori Volden direktno iz crno-belog dresa preći u Crvenu zvezdu, u taboru večitog rivala završiti i – Leo Vesterman?!

Priča kaže: Crvena zvezda je francuskom plejmejkeru, sada igraču Fenerbahčea, ponudila čak 800.000 evra po sezoni da se vrati u Beograd, samo na drugu stranu.

Izabrane vesti

I dok još čekamo da vidimo da li bi Volden zaista prihvatio takvu “nepristojnu ponudu”, za Vestermana ne moramo da razmišljamo. On je dobro upamtio koliko su ga Partizanovi navijači voleli, pa se preko Tvitera sam javio da im ublaži migrenu-

U poslednjih nekoliko dana sam čuo puno spekulacija u vezi sa mnom. Želim da istaknem da sam ja igrač Fenerbahčea i da sam u potpunosti posvećen tom klubu. Takođe, ako se ikada budem vraćao u Beograd, to može biti povratak u samo jedan klub!”, napisao je Vesterman.

Nije istina rekao da li ga je Zvezda uopšte i zvala, ali to sad više nije ni bitno. Mada se portparol Crvene zvezde Igor Vujčin ubrzo posle Vestermanovog tvita javio da kaže:

Niti ga je ko tražio, niti ga želimo. Niti je ikada dolazio u obzir”.



tagovi

Leo Vesterman

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara