Komentari na vest

VIDEO: Nikola, razočarao si me...

B

Bzzz

pre 11 meseci

Sto ne dade Gordonu a ne Jokari, nas brat Jokara nema mesta vise gde da ih stavi posto je svaku utakmicu igrac utakmice :D
i

i

pre 11 meseci

Ja sam sinoc gledao drugo poluvreme i iskreno zazalio sam. Kakv je ono kosarka? napadi se zavrsavaju u prvih 10 sekundi, vezu po 2 minuta izgubljenih lopti…Kolko losa kosarka za gledanje…
Д

ДС

pre 11 meseci

И? Не кењај
N

News

pre 11 meseci

To je Nba.sta si ti ocekivao
k

kokos

pre 11 meseci

Zato što je lakše igrati protiv nepostavljene odbrane. To je jedan od načina razbijanja zone. Ne dozvoliš da je postave. Majami zonom uzimao prethodne serije.
ž

žaklinaa

pre 11 meseci

Ovaj govor je pokazatelj svega što u sportu ne bi trebalo da se dešava. Samo brojke, samo statistika, samo pohvale za momke koji statistički "iskoče". Teško sr.nje. Čemu ovo.
Д

ДС

pre 11 meseci

МОЛИМ ВАС НЕ БУДИТЕ ГЛУПИ И СХВАТИТЕ ДА ЈЕ СПРДЊА.
T

Toto-ko-tunjo

pre 11 meseci

Slažem se. Teeeeško s'anje.
B

Badzaaaaaa

pre 11 meseci

Nisi shvatio poentu toga. Razlig sto to iznosi trener je taj da ocvrsne hemija medju igracima, da pohvali tim i pored citanja pojedinacne statistike. Gledam video i na svaku njegovu rec se jezim, eto zasto se to radi!
r

rokabili

pre 11 meseci

Majkaro, nornalno da se pohvale igrači. To ti je isto kao i na poslu kada dobiješ pohvalu i na kraju krajeva unapređenje koje si zaslužio svojim radom, normalna stvar. Da li isto misliš o dodjeli zlatne lopte?
x

xxxl

pre 11 meseci

Jednostavno moram dati neki rivajval, osvrt na prošlost. Kada je s ovih prostora došao i odigrao svoje veliki Divac, u svakom smislu te reči, pomislio sam, nema dalje, to je to od Srba za NBA, daj Bože da mu se neko približi, da bude makar povremeni starter i onda... S 41-og mesta na draftu Denver uzima debeljuškastog klinca iz Sombora, možda prospekta, možda igrača za jedno leto, pa u Evropu da se nešto igra i zaradi. Svi ovde znamo, ostalo je istorija. Živim u ovom vremenu i prava reč je da nisam ni svestan šta se događa, to će doći kasnije. Trener se šali sa njim, jer, eto, nije ostvario još jedan tripl dabl u Finalnoj seriji NBA. Nikola radi svoje, ali oni koji su la..li na sva usta da pumpa statistiku kroz ligaški deo sezone bi sada trebali da se pospu pepelom i upute javno izvinjenje Jokiću. Čekam ih da to urade. Proživljava sličnu sudbinu kao i Novak. Znaju da je najbolji trenutno, novi rekord svake večeri, ali kao i za Novaka nikako da kažu: da najveći si, priznajemo i respect. I na to čekam. Do tada ova dvojica supermena će ih ubijati brojkama, a njih neka ne bude sramota toga što rade.
O

Ovakav

pre 11 meseci

Trener znalac i pedagog treba svakom klubu u bilo kom dportu

Thanos

pre 11 meseci

Kao čopor vukova.Jos jedna samo... napred Denver !
s

sg018

pre 11 meseci

samo se gleda statistika..
M

Mighty King

pre 11 meseci

Naravno, drugar. To je firma, ozbiljan posao za sve pare. Za nas je uzbuđenje i ostalo što nosi sport, za njih je to radno mesto. Tamo gde ja radim ne gleda se i vadi svakodnevna statistika učinka, ali itekako se gleda po kvartalima i traži se još - ili da zadržim nivo. Plaćen sam, to je firma i to tako funkcioniše. Meni nije zapalo za oko da se gleda surova statistika, već mi je više bilo kao motivacioni govor. Prozvao je četvoricu najboljih a ostale je gledao da podigne rečima: svaki igrač je važan, svaki. Nije nikoga prozvao u smislu da je podbacio. Meni je to bilo odlično.