Endrju Vigins (© AFP)
Endrju Vigins (© AFP)

Vigins: Žao mi je što sam se vakcinisao

Vreme čitanja: 2min | sre. 20.07.22. | 02:17

"Najbolja godina u karijeri, ali ne za moje telo. Jednostavno nisam hteo da ubacujem te stvari u svoje telo", pričao je član Voriorsa

Bila je prošla sezona onakva kakvu je Endjru Vigins sanjao. Momak koji je svojevremeno bio prvi pik na draftu Klivlenda, ali je u NBA ligu stigao u čudnom momentu... baš kada je Lebron Džejms odlučio da se iz Majamija vrati u Klivlend, a tada u timu nije bilo mesta za neproverene rukije, bez obzira koliko su talentovani. Trejdovan je u Minesotu koja je na drugu stranu poslala Kevina Lava i ostalo je istorija. Koliko god se Vigins trudio u Minesoti nikada nije ispunio potencijal, a onda odlazak u Golden Stejt. Mnogi su milisli da su Voriorsi napravili loš potez kada su doveli Viginsa, ali kada se podvuče crta, Endru je imao veliku ulogu u šampionskoj sezoni. Ipak nije moglo bez drame.

Naime, pred početak prethodne sezone glavna tema medija u SAD su bile vakcine protiv virusa korona. I dok je većina igrača bez problema prihvatilo vakcinu, pojavila su se dva imena koja su bila izričito protiv. Kajri Irving i Endrju Vigins. Irving je odbijao po svaku cenu da se vakciniše. Na kraju je mogao da igra samo utakmice Netsa na gostujućim terenima, slično bi zadesilo i Viginsa koji je na kraju odlučio da se vakciniše. Ipak...

Izabrane vesti

"Iskren da budem i dalje mi je žao što sam se vakcinisao", rekao je Vigins, a prenosi ESPN.

Svestan je Endrju da je iza sebe imao vrhunsku sezonu.

"Bio sam Ol-star, postao sam šampion. Najbolja godina u karijeri, ali ne za moje telo. Jednostavno nisam hteo da ubacujem te stvari u svoje telo. Jednostavno mi se nije svidelo jer nisam imao izbora".

Vigins ulazi u poslednju sezonu ugovora koji je dobio još u Minesoti 2017. godine. Potpisani ugovor je vredan 147.000.000 dolara. Sada je taj ugovor preuzeo Golden Stejt.

"Želim da ostanem u Voriorsima. Organizacicja je vrhunska, osećamo se svi kao velika porodica", podvukao je Vigins.


tagovi

Endrju Vigins

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara