REZZIME JUČERAŠNJEG DANA (nedelja): Sve je krenulo iz Borisova

Vreme čitanja: 3min | pon. 04.05.20. | 07:54

Pogledajte ko vam je 3. maja doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali.

ZAOKRUŽENO

BATE BORISOV – NEMAN (tip 1, kvota 1,45) – rezultat 3:1

Očajno je BATE ušao u novu sezonu, sa dva uzastopna poraza na startu možda vam i ubio interesovanje za belorusko prvenstvo, ali brzo su stvari došle na svoje mesto. BATE je u proteklih pet kola ispustio samo dva boda, a i sada je bio siguran i savladao Neman s 3:1 uz gol Bojana Dubajića.

LACIO (SIM) – KALJARI (SIM) (tip 1, kvota 1,23) – rezultat 2:1

Držao se Kaljari u prvih 45 minuta našeg simuliranog života u doba pandemije, ali nam je Lacio ipak popravio raspoloženje u ovom tmurnom danu. Na kraju je na monitoru ispisano 2:1 i Rimljani su opravdali vaše poverenje.

BELŠINA – DINAMO BREST (tip 2, kvota 1,60) – rezultat 0:3

Napomena samom sebi: uvek protiv Belšine dok ne se ne nastave ove jače lige. Aktuelni šampioni iz Dinama iz Bresta nisu imali nikakvih problema, iako ove sezone ne izgledaju posebno dobro. Ali na gostovanju kod Belšine rutinskih 3:0

SOLIGORSK – MINSK ISLOČ (tip 1, kvota 1,60) – rezultat 4:0

Šahtjor je sezonu počeo neočekivano loše, Isloč iznenađujuće dobro, ali kad su ukrstili koplja suv kvalitet je isplivao na površinu. Vitali Lisakovič je već u 15. minutu nagovestio konačan ishod meča i ostanak bodova u Soligorsku, da bi u nastavku gosti bilo deklasirani sa još tri pogotka u mreži u drugom poluvremenu.

BRAGA (SIM) – BELENENSEŠ (tip 1, kvota 1,33) - rezultat 2:0

Šokirao je Belensenseš Bragu na “Rudniku“ s 2:0 u prvom delu sezone, onda je usledila surova osveta i Bragina pobeda od 7:1. U virtualnom svetu emocije ipak nisu tako izražene, pa se Braga večeras zadovoljila “samo“ s 2:0. Dovoljno da prođe par što je  najbitnije.

EVERTON (SIM) – ASTON VILA (SIM) (tip 1, kvota 1,45) – rezultat 2:1

Simulacije su danas bile pametan izbor i kad su engleski klubovi u pitanju. Everton protiv Aston Vile 2:1 posle 1:0 u prvom i 1:1 u drugom poluvremenu.  Dovoljno za pogođenu kvotu 1,45, nije to uopšte loše.

MANČESTER SITI (SIM) – BORNMUT (SIM) (tip 1, kvota 1,12) – rezultat 5:0

Jesu simulacije, ali nisu sasvim oduzete od realnog sveta što se najbolje videlo u sudaru Mančester Sitija i Bornmuta. Već posle prvog poluvremena bilo je jasno da će Građani da ostvare pobedu, na kraju petarda, tačno negde takav rezultat bismo očekivali i da smo gledali meč na TV-u.

SPUTNJIK – GRANIT  (tip 1, kvota 1,35) – rezultat 2:0

Druga liga Belorusije i još jedan pogodak. Ako vas baš zanima, Valeri Potoroča i Georgi Monastirski su bili strelci i pokazali da Granitova odbrana nije baš tako granitna. Uostalom, iz uvodna tri kola nema ni bod, pa i Granit "štikliramo" kao siguricu za buduće tikete.

PRECRTANO

SEVILJA (SIM) – EIBAR (SIM) (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 1:1

Najbolniji pad za danas. Istina, nerešeno je bilo i kad su se februara 2019. poslednji put sastali na "Sančez Pishuanu". I tada je Eibar prvi stigao do gola, a na kraju je bilo 2:2. U večerašnjoj simulaciji 1:1 i prvi od dva pada u TOP 10 najigranijih parova dana.

ATALANTA (SIM) – BOLONJA (SIM) (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 2:2

Odmah potom pao je i drugi. Atalanta je dva puta imala gol prednosti, ali je Bolonja do remija od 2:2 stigla u 89. minutu i tako pokvarila inače sjajan nedeljni dan. Za utehu, u večernjem terminu prošle su simulacije Ajaksa, Juventusa...


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara