Luka Vildoza (©MN Press)
Luka Vildoza (©MN Press)

Vildoza se oprostio od crveno-belih: Hvala na svemu, ovu sezonu ću zauvek nositi u srcu

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.06.23. | 20:46

Argentinac se posle sezone u Crvenoj zvezdi seli u Panatinaikos

Stigla je i zvanična potvrda, Luka Vildoza karijeru nastavlja u Panatinaikosu. Potpisao je trogodišnju saradnju sa Zelenima iz Atine i postao jedan od stubova ambiciozonog projekta Ergina Atamana u Grčkoj.

Za kratko vreme je kupio navijače srpskog šampiona, osvojio Kup Radivoja Koraća i Superligu, beležio 12,6 poena u Evroligi. Nakon što je obelodanjeno da ide, oglasio se na društvenim mrežama.

Izabrane vesti

"Bilo je zadovoljstvo predstavljati i nositi crveno-beli dres ove sezone. Želim da se zahvalim svim saigračima, članovima stručnog štaba i navijačima na neverovatnoj podršci tokom čitave godine. Učinili ste da se osećam posebnim. Bez sumnje, ova sezona će zauvek imati mesto u mom srcu", napistao je Vildoza i podvukao na srpskom: "Zvezdaši, hvala na svemu".

Emotivni oproštaj prvog Argentinca u istoriji kluba sa Malog Kalemegdana, koji će posebno ostati upamćen po partijama koje je pružao tokom prva tri meseca u klubu, pa je za partije u decembru nagrađen i MVP priznanjem Evrolige.

Argentinski reprezentativac je dosad u profesionalnoj karijeri nastupao za Kilmes iz rodnog grada i Baskoniju iz Vitorije, dok je u NBA tražio sreću kako član Milvoki Baksa i Njujork Niksa, ali nije dobio pravu priliku.



tagovi

Luka VildozaKK Crvena zvezdaKK Panatinaikos

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara