Vilijams-Gos (©MN Press)
Vilijams-Gos (©MN Press)

Vilijams Gos bodri Izraelca: Madar se savršeno uklapa u Partizan

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.12.21. | 12:49

“Ako daš sve od sebe, navijači će te ceniti”, kaže Amerikanac

Bio je Najdžel Vilijams-Gos ljubimac navijača Partizana u toj jednoj sezoni koju je odigrao u crno-belom dresu.

Amerikanac je pokazao da je istinski majstor košarke, pravi plejmejker koji ima u rukama i poene i asistencije. Put ga je posle vodio u Olimpijakos, Jutu, Lokomotivu Kuban, a sada je član Real Madrida, u kojem beleži prosečno 7,5 poena za 16 minuta igre prosečno.

Izabrane vesti

Iako je prošlo više od tri godine otkako je razdužio opremu Partizana, Vilijams-Gos je u intervjuu za izraelski Sports Rabbi otkrio da i dalje prati šta se dešava u srpskom klubu, pa je otud dao komentar na dolazak Jana Madara među crno-bele.

Prvo, mislim da je Jam sjajan igrač. Imam i dalje mnogo dobrih prijatelja u Partizanu i sve vreme sam im govorio da smatram da se Madar savršeno uklapa u tim. Bitno je samo da prihvati kulturu Beograda, jer je košarka tamo pravo 'ludilo'. Ako daš sve od sebe za tim, navijači i klub će te ceniti”, ispričao je Vilijams-Gos.

Bivši plej Partizana najbolje dane svoje karijere proživljava sada u Realu.

Za mene je ovo fenomenalna prilika, jer sam oduvek Real smatrao jednim od najboljih klubova u Evropi. Samo to što sam ovde je veliki blagoslov za mene i zato se trudim svakog dana da dam sve od sebe”, poručio je Vilijams-Gos


tagovi

KK PartizanNajdžel Vilijams GosJam Madar

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara