Komentari na vest

Vlade Đurović: Zvezdi bi možda bilo bolje da Kampaco nije dolazio

vikingbgd1@yahoo.com

pre preko 1 godinu

Tebi bi bilo popnekad da cutis , komentator vec 20 godina posto te niko i ne trazi kao trenera cak i Grcka Patra. Zapitaj se zasto.
D

Dusko Ivanovic.

pre preko 1 godinu

DJUROVIC "STRUCNJAK" KOJI NIKAD NISTA U KARIJERI OSVOJIO NIJE KAO TRENER!
p

prva usna

pre preko 1 godinu

Pa da se titula vrati kući?
M

MNM

pre preko 1 godinu

Ma gde bre kad bude Kampaco krenuo nece nas niko pobediti siguran sam
K

Kakav strucnjak

pre preko 1 godinu

Ovaj lik ima pojma koliko i Kuzmanovic. Da su njega pitali Obradovic i Ivanovic, kao sto je sam i napomenuo, Zvezda i Partizan bi vec obezbedili F4 evrolige, a ne TOP8.
K

Kampazzo 6,9 mil

pre preko 1 godinu

Sreca pa je malo placen!
B

B. Grobar

pre preko 1 godinu

Niko im nije kriv, sto nisu pitali tebe za misljenje. Takva trenerska velicina, od svakog iole ozbiljnog kluba treba i mora da bude konsultovana za sve. Ja ne znam zasto ne registrujes preduzece za kosarkaki konsalting, imaces posla preko glave.
A

Aman

pre preko 1 godinu

Ja se nadam da igrači Zvezde i Partizana ne čitaju vesti i komentare. Dok je Partizan bio u lošoj formi, a Zvezda u dobroj, pričalo se o tome kako Naneli ne igra jer mu se duguju pare, preispitivala se svaka Obradovićeva titula, a Nedović je bio u rangu Dražena Petrovića. Sad se pare duguju Bentilu, priča se da Ivanović nije bolji od Vlade Jovanovića, Nedović je propali talenat, a Partizanovi igrači u rangu Realovih. Kritička javnost je u Srbiji cirkus, priča se kako vetar duva i tek da se nešto kaže. Pri čemu ne mislim samo na ovaj intervju, nego ono što čitamo već nekoliko meseci.
К

Кљаки

pre preko 1 godinu

Ретко када коментаришем. Посебно избегавам овакве теме Партизан Звезда ту и тамо прочитам коментаре. Замисли људе да преиспитују човека који највише пута био Првак Европе. Лудост. Недовић Звездин Дражен Петровић. То је тек за избегавање коментарисања.
J

Joksaaa

pre preko 1 godinu

Bravo
m

matoriekspert

pre preko 1 godinu

Od svega što se priča jedino je tačno ono za Nedovića.On jeste propali talenat koji nigde ali baš nigde nije uspeo da taj svoj potencijal izvede do maksimuma. Svuda je imao neverovatno dobre momente ali nikada konstantnost i na kraju ćorak. Tako će biti i u Zvezdi ove godine,živi bili pa videli
T

Top Gun

pre preko 1 godinu

Duško muško primeni tvoje čuvene treninge neka se raspadnu. Duškoooooooooooooooooooooo
G

Gost1987

pre preko 1 godinu

Kao i svake godine navijaci Partizana slave pobede, Zvezda trofeje, tako da se nadam da ce biti tako i ove godine, oni su u formi i to stoji, ali na kraju sezone u maju se odlucuje, za top 8 tesko pogotovo za Zvezdu, Zvezdi je bitnija sledeca sezona sa ovim timom uz par izmena moze da se bori za velike stvari u EL, jer je Zvezda promenila skoro citavu petorku i to je veliki problem, pogotovo sto sa nekim igracima sa pocetka sezone nije pogodila
M

Milert

pre preko 1 godinu

Cekaj a zasto da se bori za sledecu sezonu kad pljujete tu Evroligu kako je protiv vas i jako vas sudije kradu,i kako se svi plase da vi udjete u top 8,znaci opet se borite za sledecu sezonu da vas sudije i Evroliga podkrada?
К

Колико паметовања

pre preko 1 godinu

Србских стручњака, ено доводи се питање Космета па идите тамо дајте предлог за решење.. Оставите ви Звезду види се да над ел не жели након доласка кампаца.. а да да подсетим стручњаке са друге стране како то кампацо кошта 1,8 милиона а ваш функционер каже дљ му је плата 100 сома месечно до краја сезоне..
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Neka ga onda Zvezda pokloni Borcu iz Cacka ipak je to Srpski klub.Zamislite koliko bi takvo pojacanje Borcu znacilo.

Zelenooki

pre preko 1 godinu

Đuroviću kakve su ovo priče na pola sezone. Javi se na kraju sezone i onda analiziraj ko je šta uradio i ko je gde pogrešio. Fakundo Kampaco je igrač Crvene Zvezde koji trenira sa timom i igra utakmice u Aba ligi a u Evroligi još dve utakmice nema pravo igranja. Ostalo je još deset dana do kupa Koraća kada praktično počinje da igra non stop bez prekida, umesto utakmice sa Albom igraće za Argentinsku Reprezentaciju. Znači posle utakmice sa Makabijem kreće u ritmu od dve i tri utakmice nedeljno pa tako do kraja sezone. I sve ovo što se dešava sada sa Zvezdom treba da se posmatra u tom smeru, gde Duško Ivanović meša karte i ovo je deo sezone gde će se iskristalisti ko će koju ulogu od igrača dobiti do kraja sezone i na koji način će igrati Zvezda po povratku Kampaca i Martina. Obradović je to završio početkom januara i to se vidi ko koliko i šta igra i rezultati su sve bolji i bolji. Samo ću reći svima da malo pogledaju i rezultate Baskonija kada ih je vodio Ivanović gde su znali da od sredine februara i osvajanja kupa Španije do kraja sezone kidaju sve živo a i u Zvezdi je kada je došao zabeležio šest uzastopnih pobeda u Evroligi pa zašto onda mislite da ne može to isto da uradi sa Kampacom u timu. Sledi drugi deo i odlučujući deo sezone.Kada se završi sezona neka se daju ocene a ne sada.
N

Novum

pre preko 1 godinu

EL je privana profiterska organizacija koja sa vodi trzisnim kriterijumima, i koja trenutno koristi dva nasa kluba po sistemu "kuvanja zabe" da jos vise afirmise i popularizuje ligu dok u medjuvuremenu London, Paris, Dubai i ostali kosarkaski "velikani" da tako kazem ne "stanu na noge", a onda ce i jedne i druge da nas isutiraju iz iste kad im vise ne budemo potrebni i umesto nas da primi (i tako zatvori takmicenje po principu monopola) gore pomenute klubove iz kosarkaskih "velesila". Mi smo za njih bica drugog reda, taman posla da sa nama dele kolac kosarkaskog trzista.
S

Slazem se

pre preko 1 godinu

u potpunosti s tobom. Mi im trenutno dodjemo kao nuzno zlo. Verujem recimo kad bi Poljaci hteli da naprave u Varsavi finansijski stabilan klub i oni imali prednost. Kad se vrate Rusi u problemu smo. Bitna su im samo jacina trzista i finansijska stanja klubova. Prihode koje ostvaruju klubovi su u najmanju ruku smesni.
T

Trpke

pre preko 1 godinu

Koji bre Rusi,oni su zavrsili sa EL barem deceniju,a verovatno I zauvek..
G

Ghjkgcc

pre preko 1 godinu

Do pre nedelju dve isti su pricali da je zvezda najbolja. Sve sami strucnjaci. Pricaju kako vetar duva, a sve strucnjak do strucnjaka
D

Delija 12

pre preko 1 godinu

Bas bih zeleo da upoznam trenera koji za Kampaca kaze da ga ne zeli u ekipi i da iznese ovakvu konstataciju. Ne znam sta to moze lose da donese ekipi. Ovo jeste pad forme Zvezde, ali, stvara se takva slika kao da se tu nista u narednom periodu ne moze promijeniti na bolje. Ako je moralo da dodje do pada forme pod Ivanovicem, onda je sada pravi momenat. Nije idealna selekcija ali i dalje postoji ogroman potencija koji ako se kanalise kako treba ce donijeti trofeje. I raduje me sto su svi otpisali Zvezdu, pokazace karakter.
p

podesen

pre preko 1 godinu

Sada je najgori momenat za pad forme,doduše najteži deo sezone gde se ista lomi a i najteži deo da igraš dobro na početku i sada u februaru .Vidi se da pojma nemaš.Drugo kad padnes u formi ne pada od ponedeljka do srede,nego je to period od mesec dana ali ti isto treba vremena da iz nje izadjes a ne pad forme u ponedeljak a u petak dizanje forme,ne ide to tako .
V

VirDZil

pre preko 1 godinu

Martin jeste za EL covek je povredjen. Ovo sto Djurovic prica je, posle bitke svi smo generali.Pre mesec dana je rekao da partizanov tim nema hemiju setite se i da je tim bzv.
Ј

Јосиф

pre preko 1 godinu

Бентил је то демантовао, али уз опаску"знамо како су жестоки звездини нвијачи, хајде да то заборавимо"! Тако да остаје црв сумње, да има истине у Бентиловом аудио снимком, неки су играчи напрасно постали нервозни, посебно странци и недовиќ. Приметна је та нервоза код Вилдосе, и незаинтересованост код Бентила. Где има дима...
D

DDz

pre preko 1 godinu

Vraca se zvezda polako na fabricko podesavanje...
G

Gostjbg

pre preko 1 godinu

Navijači CZ Beograd se ponašaju kao da im je sastav ekipe birala uprava Partizana. Novac ste upotrebili kako ste znali, a izbor trenera i igrača vam je upitan više godina unazad.
M

Mile led

pre preko 1 godinu

Neko je poželeo, svi znamo ko i doveo ga. Ali ne možeš samo dovesti milionske igrače, moraš imati i hemiju, da igrači osete klub a to zvezda nema. Možete negirati koliko god hoćete ali zvezda je mali, novijeg osnivanja klub pa sam tim i rezultati su za očekivati.
G

Gost VMS

pre preko 1 godinu

Pametovanje đenerala Đurovića...!
D

Darko55

pre preko 1 godinu

Ima li Lazarevic kvalitet za Evroligu? O tome se ne govori? Ili Dzoni Ivanovic?
D

DDz

pre preko 1 godinu

Sve sto je rekao je istina samo nzm zasto podkopava zvezdu da je Kampaco najskuplji igrac koji je igrao u regionalnom takmicenju, on je covek dosao da igra iz ljubavi, voli zvezdu u NBA ligi samo o zvezdi pricaju...a sto se tice zabrane registrovanja igraca morate znati da mozete da kradete u ABA ligi i da prekidate utakmicu kad hocete...ali u evroligi to ne moze, to se kaznjava...
D

DelijaNS

pre preko 1 godinu

Igra za stipendiju, časove ljubavi, kikiriki i sarme Ogijeve majke! Zvuči poznato? Znam dosta 'čjudi' koji i dalje veruju u tu trinaestogodišnju mantru
r

reb8888

pre preko 1 godinu

...sva sreca sto je partizan sva pojacanja doveo iz aba lige, a ne nba, barsa, real, makabi...
G

Gostmiki333

pre preko 1 godinu

Pa greska je za one kojima nije u interesu da se uzme aba... imamo albu kod kuce u el i to je 11 pobeda i trebalo bi nam jos 7 u zadnjih 9 kola... od toga 6 domacini 3 gostujemo... da sve dobijemo kod kuce i asvel na strani i to je to treba pokusati... makabi sam vec uracunao da smo pukli...
m

merllin_pfc

pre preko 1 godinu

Cuj vec prezaljeno protiv Makabija. Vec ste skinuli cega. Kakca bre prezaljena utakmica i predana. Izadjes na teren i pobijes se. Jbs taj mentalitet. Sportski pozdrav Nema predaje nikada.
k

kKKKk

pre preko 1 godinu

Nije greska zato sto ce ostati i sledece sezone Na njega ce ze dovesti jos igraca i bice to F4 ekipa i to kazem kao partizanov navijaci
s

smf

pre preko 1 godinu

Da si me okrenemo lepo ABA ligi i da sacuvamo Kampaca, Vildozu, Nedovica, Petruseva od povreda sad u finisu sezone kad krecu borbe za trofeje. ABA liga mora da se osvoju, a onda od sledece sezone kada lepo Ivanovic bude selektirao ekipu i prosao pripreme sa njima i sa Kampacom, Vildozom, Nedovicem, Petrusevim od 1. kola da vidimo gde smo i koliko mozemo.
a

a hoces li

pre preko 1 godinu

Ti platiti Kampaza i Vildozu jos jednu sezonu??? Ufff izvini,pa da, navikli ste vi na neogranicene budzete u svim sportovima...
p

pa to j

pre preko 1 godinu

i Dusko radi, obaranje forme kroz trening koji nije njegovo dello vec kondicionog trenera. Valjda je jasno da se ceka Kampaco i da se zato svima dozira minutaza. Igramo bolju kosarku od najveceg rivala. Veci broj asistencija u svakom trenutku i sa bilo kim na parketu, oni imaju bolju/jacu ekipu punu talentaa i igarce koji mogu da izmisle poene na istekau napada ili iznude fa ul(ledej,naneli,exum,papapetru, panter)
A

A šta hoće li

pre preko 1 godinu

Pa kad mogu Panter i Ledej da ostanu i ovu sezonu zašto ne može Kampaco?
l

lukaaaaa

pre preko 1 godinu

Imao problem sa ledjima, ne znam zasto niko ne napise. Decko kad je izaso drzao se za.ledja sa bolnom grimasom. Nedovic isto pod injekcijama januar ceo. 12utakmice od toga 5-6 bez vildoze,3 bez bentila a od ranije povreede ivanovica i martina.. plus neigranje kapaca. Ocigledno da cemo da igramo nasu ifru od kupa ili mozda pustimo kup do kraja i aba i evrolige. Inace kad kaze sda pustimo kup, to znaci da ako igramo switch odbranu imace otvorene suteve. I manja jr otrosnja kad se igra switch,, igrali smo tu odbtranu od utakmoce sa Cedeviyom sa manjim korekcijama.
@

@a hoces li

pre preko 1 godinu

Hocu. Jeftiniji su od Exuma, Pantera, Nanelija, Ledeja, Papapetrua, Lesora, Madara, Smailagica....
B

Bole-bg

pre preko 1 godinu

Zasta se okrecete Aba ligi i da osvajate ako vas Evroliga i sudije samo kradu i svi su protiv vas,da bi vas i sledece sezone opet krali i svi bili protiv vas.
r

reb8888

pre preko 1 godinu

...rece navijac kluba koji je od prosle sezone zadrzao sve bar polu-bitne igrace i doveo jos gomilu proverenih evroligaskih igraca...a uostalom, svi sem petruseva imaju ugovor za sledecu sezonu...
r

realan 2

pre preko 1 godinu

adams doveden da bude prvi plej, oteran... nedovic doveden da zameni kalinu, nista ne moze da ubaci... pod kosem nabacani igraci bez ikakvog reda, radulja, kuzmic, mitrovic, petrusev, bentil, martin, ilic... dusko dosao kad je to sve bilo gotovo, dobio par utakmica na zelju i srecu, sad su skontali da sve se vrti oko vildoze i zatvaraju... s obzirom da i nisu navikli na vise od 13 mesta, cemu sad frka?
I

Ivan FCRS

pre preko 1 godinu

Na koje ste vi mesto navikli u EL poslednjih 10 godina? I ko vama to garantuje da cete i ove sezone nesto uraditi? Opet se lozite u sred sezone.
h

hanter

pre preko 1 godinu

Pocinje ono-samo je nebo granica,kao prosle godine

Gradinaboys

pre preko 1 godinu

Pa jasno je kao dan da ga ne bi ni dovodili da se znalo da će nas ovako surovo kazniti. Možda bi nam on dosta značio u plej ofu ABA lige, ali to kako stvari stoje neće biti toliko bitno jer 99% posto će i Zvezda i Partizan igrati EL i sledeće i svake naredne sezone barem dok se ne vrate Ruski klubovi.
N

Nije nego

pre preko 1 godinu

Al su znali da su bili pod kaznom kada su ga dovodili.
m

mileBre

pre preko 1 godinu

Grobari savicu da dignu spomenik, zato sto je on direktno ukanalio Zvezdu. I direktno njegovom zaslugom Zvezda igra bez Kampaca i Polonare ...
r

realan 2

pre preko 1 godinu

zaslugom savica a ne onog koji je muljao s papirima?
M

Mop

pre preko 1 godinu

Ko će tebi?
И

И21

pre preko 1 godinu

Стварно мислиш да је Савић, који је иначе навијач Звезде, имао удела у томе што је Звезда кажњена ... Ау буразеру мање слушај Човића, испашће сви да су се уротили против Звезде
l

ludilo_mozga

pre preko 1 godinu

Znači, nije kriva uprava Zvezde koja je lagala EL i slala LAŽNE izveštaje, već ti je kriv Zoran Savić!?!? Druže, ovo što si napisao je toliko poremećeno da ne znam šta bih ti rekao osim da mi te je stavrno žao. Ako ćeš u život sa ovakvim mozgom, neće dobro izaći
M

Milert

pre preko 1 godinu

Jeste Grobari i Savić sutiraju trojke 1/17😂😂😂😂😂😂😂
d

d.g.

pre preko 1 godinu

Grobari, platite POREZ.
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

partizan je u neverovatnoj formi, dok je Zvezda skroz suprotno od toga. Bojim se da bez pojačanja pre svega na poziciji 3 i poziciji 5, dodajemo u situaciju da ne osvojimo Aba i domaću titulu. Moramo da zadržimo kako znamo i umemo prvo mesto u Aba ligi da bi imali prednost domaćeg terena u Aba plej ofu, i u domaćem plej ofu, što je mnogo važno. Ali nam pre svega treba dva pojačanja.
R

Rule55

pre preko 1 godinu

Pa koliko vam jos centara treba pored Raduljice,Kuzmica,Petruseva,Mitrovica?
Л

Ложач

pre preko 1 godinu

За почетак треба да се изборимо за судијски критеријум који они имају, то највише замерам нашем руководству! Ми да имамо суђење ко они пали би и Барса и Жалгирис(можда и Армани) и били би егал на табели. Са оваквим односом ЕЛ према нама, са Звездашима Гудуром, Калином и Милутиновим, не би ушли у топ 8
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

@Rule55. Petrušev i Mitrović nisu centri nego četvorke. A Raduljicu i Kuzmića vodi kući da ti menjaju sijalice i osigurače. Zvezda u ekipi ima pet šest igrača koji žali Bože što su u Zvezdi. Celu sezonu nemaju nikakav učinak, i samo zauzimaju mesto nekim boljim igračima koji su trebali da se dovedu umesto njih.
R

RULE55

pre preko 1 godinu

😂😂😂😂😂😂😂, da mi menjaju sijalice, e dobar si😂😂😂😂😂😂😂, nasmeja me dobro😂😂😂😂😂😂.
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

@RULE55. Za bolje i nisu Kuzmić i Raduljica nego da po zgradama menjaju sijalice. A i ne trebaju im merdevine 😂🤣😂🤣😂
G

Gile 88

pre preko 1 godinu

Ovaj mnogo lupeta kakve veze ima forma igrača sa nekim ko ništa nije ni igrao?
S

Soko

pre preko 1 godinu

Ovi sto pisu za novac moraju znati da se igraci ne dovode kad imas novac vec na proektovani budzet da se placa u napred sad ne bi bilo dugovanja.
о

олињали торацма

pre preko 1 godinu

Владе, ит шит!
A

ALI BAS BOLESNO

pre preko 1 godinu

Kalcopolista ima avatar koji vredja predsednika zvezde i uvredljiiv je a admin smrad bolesnik mu svejedno pusta komentar, BOLESNO JE OVO STO RADITE
S

Sponzor

pre preko 1 godinu

Đenerali
K

Kurir djoka

pre preko 1 godinu

Komentarise dvojicu igraca koji godinama igraju Evroligu covek kome je vrhunac karijere Panionios, idi cica igraj se sa unucima u parku, a ne da prosipa pamet a nema pokrice
A

A za razliku od njega

pre preko 1 godinu

Ti uopšte i nemaš karijeru tako da nemaš pravo da omalovažavaš nikoga
G

Gost997

pre preko 1 godinu

Ma da ne valja Martin, koji je proletos igrao F4, neutralisao Lesora i kako se on povredio nama u reketu duva promaja, jasno je zasto je doticni u penziji
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Ф4 су играли Пантер и Ледеј,а Мартин главна рола у Олимпијакосу? Повреде ...али донео би у дефанзиви.
G

Gost997

pre preko 1 godinu

Namece se logicno pitanje, sta je doticnu dvojicu posle takve sezone dovelo u Evrokup ?
Л

Ложач

pre preko 1 godinu

Играо фајнал фор као 10ти играч олимпијакоса и на терену проводио 4 и 3 пута мање времена него Пантер, тј.Ледеј. Плус је лик осакаћен повредема још кад је дошао код нас, а сад да не причам. Погледај његов одраз и кретњу у футури и на почетку мандата у олију и сада код нас...
G

Gostanko

pre preko 1 godinu

Zvezda nije na pocetku imala budzet kao Partizan vec ga je dobila kasnije kada je na semaforu vec stajao skor 1:6 u evroligi. Tek tada su dosli Vildoza i trener Ivanovic, za njima kasnije i Kampaco koji nece igrati do 01.marta. A do tada ce vec proci 25+ kola u evroligi. Kada ujzmete u obzir da prvih sedam kola Zvezda nije imala Vildozu i da je zbog povrede propustio 5-6 utakmica,vi dolazize do racunice da je vise meceva Zvezda igrala bez Vildoze nego sa njim.Na to dodati da Ivanovic nije igrao 5-6 utakmica,Martin takodje...I kao sto vec rekoh,najbolji i najskuplji igrac Kampaco preskace 25 kola. To nikako ne moze da se poredi sa Partizanom koji je svoj roster pre pocetka sezone imao.Imala ga je i Zvezda ali sa jedno pet puta manjim budzetom pa je drzava naknadno reagovala. Dakle,Zvezda jos i dobro stoji s`obzirom na okolnosti a narocito i sudjenje nakon svega. Zaostajemo samo dve pobede,da nam nije ukradena pobeda protiv Barselone zaostajali bi jednu i takvi osakaceni.To je realnost a sve ostalo su price za malu decu.
I

Igraonica

pre preko 1 godinu

Nakon prošlogodišnjeg finala "na nož" i titule koja garantuje EL, osvojenu najviše zahvaljujući navijačima, "neko" je odlučio da ove sezone država treba da finansira samo jedan projekat. Tako su u predsezoni jedni završavali milionske transfere, a Zvezda povjerila tim treneru početniku i krenula sa formiranjem low-cost tima (za EL prilike), sastavljenog od backup igrača (Bentil, Martin...), pojačanog sa Nedovićem. Kada je zvezdaška javnost uvidjela šta se radi i prilično glasno počela negodovati, jer rezultata očekivano nije bilo, a ne zaboravite da se Čović u to vrijeme uopšte nije oglašavao i negodovao (simptomatično), dolazi do kupovine Vildoze i smjene trenera. Očigledno je, pored Kampaca (čiji dolazak je više splet okolnosti), bilo planirano još nekoliko novih igrača, jer teško da bi se Ivanović prihvatio dočekati kraj sezone sa timom koji nije selektirao, a koji vidimo da ima određene limite. Zabrana registracije igrača je to zaustavila i ostaje da vidimo šta dalje...
V

Vinke

pre preko 1 godinu

Partizan je sezonu usao u daleko losijoj situaciji od vas bez Smajlagica i Avramovica koji se tek sad vidi koliko znace. Vi niste imali Vildozu, ali ste imali Adamsa niko vam nije kriv sto ste bacili pare na Raduljicu pa i na Holanda koji nema nikakvu ulogu generalno imate previse igraca u rosteru.
ц

црно на бело

pre preko 1 godinu

Помозите им...од 2011. држава је против њих, не могу да мењају 3,4 играча по сезони, од ове сезоне и ЕЛ је против њих,уплашили се да коначно могу до 8.места...годинама стварају играче без динара попут Маркуса Вилијамса,Скорцијанитиса,Перпероглуа,Милера,Регланда, О Брајана,Рочестија ...од оснивања су се борили против система,власти,па ред је да им бар ове године помогнете,а не да им играју анонимуси као Вилдоза, Недовић, Кампацо...
1

149

pre preko 1 godinu

Jadni vi kako ćete sami protiv svih.... Da vas nema trebalo bi vas izmisliti da nas zasmejavate.
@

@crno na belo

pre preko 1 godinu

Ti da nešto znaš o košarci, znao bi da su svi pobrojani igrači u Zvezdu došli kao anonimusi ili penzioneri! Rezultati u EL tih godina govore tome u prilog. Druga je stvar što su i takvi bili dovoljni za nabijanje kompleksa i nastavak dominacije u domaćim okvirima!🤔
ц

црно на бело

pre preko 1 godinu

Доминација је кренула када сте обрисали 17 милиона дуга преко ноћи, а тим који је играо Ф4 у Паризу условили да нема ниједног спонзора док је Дуле Вујошевић у клубу(знаш онај што вам је набио такве комплексе о којима причаш).Гурнути милиони да би се направио неки резултат у Европи, доведена два Ф4 у Београд, али џабе...лако је било освајати домаће трофеје без конкуренције...чим се мало приближио буџет вашем (мислим на ФМП и ЦЗВ) кука се на сва уста, криви сви редом...
C

Cinjenice

pre preko 1 godinu

Partizana cine 13 igraca od toga klinci Jovanovic,Vukcevic,Madar,Trifunovic,Smajagic,Balsa Koprivica..Dok u Zvezdi jedini mladi igrac je mladi Lazarevic koji je blizu 30 godina! Zvezda ima Kampazza od 6,9 mil ,Vildozu od 5 mil i Nedovica od 3,3 mil eura i Duska Ivanovica od 2 mil i to ova tri su samo doselekcija..da nisu falsifikovali plate,budzete i prekrsili finansijskifer plej kao Psg dosao bi i Polonara..pkus igraci sa f4 Hasan Martin,Petrusev mvp Aba lige ..Samo su mvpija Australije platili 750 k i raskinulu na njihovu stetu ugovor..Partizanovi najskuplji kad se saberu vrede manje od Kampazza sto je velika razlika u Evroligi ! Ali Partizan je pokazao da srce moze da pobedi drzavne milione pred proslu utakmicu i to nam daje pravo da se nadamo!
s

srka

pre preko 1 godinu

Ne znam šta se desilo sa Zvezdom. Kada se setim onog derbija u Areni, gde je ekipa delovala moćno, gde je davila protivnika kao zmija žabu i na kraju udavila. Gde su Vildoza i Nedović delovali surovo. Čak i na poslednjem derbiju njih dvojica su bili sjajni. Ubacili su zajedno 49 poena, od Zvezdinih 78. Znači svi ostali su dali ukupno 29. I onda slom. Nedović je neobjašnjivo prestao da daje uobičajeni doprinos, kao da ga je ono klizanje, pred kraj utakmice u derbiju, kada je imao priliku da prelomi meč, potpuno ubilo u pojam, ali to nije odlika velikih igrača. On zaista od tada ništa ne igra. Vildoza pokušava, trudi se, ali ne može sam. Znaju to i protivnici, pa imaju duplu stražu na njemu, a ostali su tužna priča. Tu i tamo, sporadično, neko iskoči, ali ne može se tako u Evroligi. Autor kaže, na početku teksta, kako Zvezdi preti opasnost da ostane bez playoff-a. Čudno, pitam se u kom ga je to trenutku imala u rukama, pa ga sad ispušta. Ne znam, videćemo kad dodje Kampaco, ali i njemu će trebati vremena da stvori hemiju sa ostalima, da oseti utakmicu, da preuzme odgovornost. Sve je to mač sa dve oštrice, možda će trebati vremena, a ono neumitno curi. Ostalo je još jedanaest kola, još jedno teško gostovanje u Tel Avivu. Ovakva Zvezda to teško može da dobije. Ako na deset kola do kraja budu na tri pobede minusa od playoff-a, bojim se da će biti kasno to nadoknaditi.
g

gost123457

pre preko 1 godinu

Ne kaže da ga je zvao Željko da ga nauči kako da popravi hemiju u ekipi jer sam ne zna.
T

Top Gun

pre preko 1 godinu

Opasno ste počeli da se gubite.
R

Realno...

pre preko 1 godinu

Vrhunsko objašnjenje...Sve tačno 100%!!!
K

Kdkfktkr

pre preko 1 godinu

Covek uobjasnio 1 kroz 1, ali glavno od svega je ta igra na Petrusev i Mitrovica poslednje 3 i po utakmice divljamo bez igre na njih, to je najbolji primer zadnjih 5 minuta u Zalgirisu gde smo divljali i izgubili mec, i zadnjih 10 gde smo se bazirali na igru preko Petruseva i napravili dar mar da nije bilo sudije ko zna resavalo bi se sve na jednu loptuMitrovic covek nije odigrao 5 minuta imao 7 poena tipa 2 asistwncija covek ima najvecii kosarkaski IQ u ekipi i 75 posto stvari krece od njega,nemas njega nemas brz protok lopte, brza otvaranja samim tim uzasni procenti suta losa rešenja u napadu klasicnog silovanje lopte, Pereusev isto 7 minuta igrao prve 3 cetvrtine mi taj luksuz sebi ne smemo da dozvolimo Ivanovic iz nekog razloga mnogo luta sa izmenama ne znam zasto precesto menja tanja prilika nasa je Makabi ako to ne dobijemo nemamo sta vise da trazimo mnogo nam fali sad bas ta pobeda nad Zalgirisom ili Barsom 2 vec dobijene utakmice

бартендер

pre preko 1 godinu

Ђе је и шта ради Мута Николић, да ли да њега питамо шта мисли о свему? Одакле се појављују ови ликови са коментарима, шта се дешава… Циклус је, било 10 побједа, сад су 4 пораза, окренуће се. Не заборавите да су исти ти навијачи пртизана прије мјесец дана говорили како је Жељко истрошен и како је су му методе застареле кад су били у серији пораза! Нема средине код нас, или се осваја евролига или је трагедија и пљување!
P

P.Dragan

pre preko 1 godinu

Pa g . Djuroviću za ovu dvojicu svi koji i malo prate kosarku znaju . Martina su još povrede ubile a drugi klasičan divlji igrac ali Zvezda tada nije imala novac da dovede bolje igrace i bilo je daj šta das , kasnije se videlo kada smo i mi kao neki dobili novac koga smo doveli . Lako je kada igraš Evro ligu i imas novca onda svi hoće kod vas to je bar prosto i jednostavno .
E

Enzzo

pre preko 1 godinu

Pa vi ste doveli Martina samo zato što je bila priča da ga Partizan želi u ekipi. Kao oteli smo im igrača i ta bla bla priča....
V

Vinke

pre preko 1 godinu

Ma da niste imali novca Adams, Raduljica i Holand da niste njih doveli sigurno ste mogli da dovedete Vildozu i trener pocetnik je bio vas izbor.
r

reb8888

pre preko 1 godinu

...ja ne znam sta lupate, kada je opste poznato da je zvezda htela lesora i da je imao ponude oba tima a odabrao je da igra evrokup umesto evroligu sa ekipom koja ga je i lansirala u evropsku kosarku, zbog klikera...da je bilo para za exuma, sigurno ne bi eksperimentisali sa adamsom, isti slucaj i sa ostalim igracima. raduljica, kuzmic i mitrovic vrv zajedno kostaju manje nego lesor...

Kalčopolista®

pre preko 1 godinu

Za zvezdu ne znam, ali za penzionere bi definitivno bilo bolje da kampaca nije dolazio
P

Proka grobar

pre preko 1 godinu

Druže, imaš li ti život???
M

MVP grobar

pre preko 1 godinu

Ne sramoti nas više, aman dosadni čoveče!!! Nadji devojku, zanimaciju, bilo šta... Ne mogu da otvorim komentare, a da ti ne pametuješ nešto!
C

CSF

pre preko 1 godinu

Ne svirajt partizanovci. Sve vesti na mocartu o partizanu i kada pišete o zvezdi oladite malo.
G

Gibanitza

pre preko 1 godinu

Đurović bi mogao da se pridruži Statleru i Voldorfu. To su ona dva starca iz Mapet šou-a koji samo nešto blebeću i pametuju. Ovaj čovek je dosadio i Bogu i ljudima.
U

U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

Uvek je ovaj najpametniji..
S

Sanco444

pre preko 1 godinu

Vazda se fasciniram količinom rasizma kad nešto izgovori ovaj gospodin