Komentari na vest

Voja Stojanović ponovo u Železniku

I

Immobile

pre 5 meseci

Njegov izbor, njegova stvar. Glupo je samo što im je dao reč, ako im je uopšte dao. U svakom slučaju čovek je pokazao kakav je čovek milion puta i dokazao koliko voli svoj narod, Srbiju i Crkvu. Video je čovek kakvo smo dno od naroda i koliko bi mu ogadili zemlju navijači suprotnog tabora i kakvu bi atmosferu napravili. A ovi transparenti dolaze sa adresa najnemoralnijih ljudi, kriminalaca i narkodilera. Koja je njihova čast i obraz? Puna su im usta časti i jednima i drugima(navijačima). Najdovratniji su, lažni moralisti koji truju i obmanjuju decu. U svakom slučaju totalno nepotrebni transparenti.
С

Сале2323

pre 5 meseci

Ауууу шта се за њега све причало, какви хвалоспеви!? И сећам се да су многи паметни људи рекли, да ако оде за Италију, пропашће! Изгледа да су знали шта говоре!
I

Immobile

pre 5 meseci

Na početku je igrao odlično, Zoran Savić mu je napravio ugovor od 15 minuta najmanje i startna petorka u Orlandinji. Napravio je grešku kada je prešao u Torino kod Lerija Brauna. Posle je imao solidnu sezonu u Kremoni kod Saketija, igrao je nešto malo pred Kovid kod Repeše u Fortitudu Bolonji i onda je igrao samo Seriju A2. U toj ligi je bio jedan od boljih strelaca u ove dve godine, a to je sigurno najjača druga liga u Evropi, ako gledamo druge rangove svih liga. ima strašnih igrača. Neprijateljstvo između Zorana Savića i Nebojše Čovića datira od momenta kada Mačvan nije potpisao profesionalni ugovor sa FMPom nego je otišao u Hemofarm. Nakon toga to isto je uradio i Stojanović gde su strasti digle na još veći nivo. Pošto je Čović tražio visoko obeštsćenje, a dobio je samo 15 hiljada evra. Od tada se u Crvenoj zvezdi bukvalno broji koliko se jede u kantini. Nakon toga je Marko Gudurić uslovljen bio da promeni agenta kako bi potpisao profesionalni ugovor sa Crvenom zvezdom, a agent mu je bio pogađajte ko? Zoran Savić. Zoran Savić je zaista radio fenomenalan posao što se tiče svojih klijenata dok je imao agenciju, npr Jaka Klobučar je potpisao takav ugovor sa Partizanom da je svaki dan kašnjenja plate iznosi 100 evra. Silazna putanja u Stojanovićevoj karijeri je krenula kada je izabrao Torino pre višegodišnjeg ugovora Milanom i još 2,3 italijanska kluba. Nakon toga Savić postaje sportski direktor Partizana i prestaje da se bavi agencijom. Svu sreću želim Voji i da se vrati na pravi put.
L

Laci13

pre 5 meseci

Baš liči na Eda Murića.
m

matoriekspert

pre 5 meseci

Evo čistog primera za malog Topića kako prolaze veliki talenti u malom klubu! Ovaj dečko kao i desetine drugih su imali pred sobom blistave karijere ali im se putevi na njihovu nesreću ukrstiše sa Nervoznim Brabonjkom što voli da gostuje po jutarnjim tv programima
K

KIMI 85

pre 5 meseci

Malo si se zaje..ao ovde bracala. Doticnom je Savic bio menadzer, uslovljavao je Zvezdu i mali nije hteo da produzi ugovor. Videlo se da u drugoj ligi Italije nije mogao nigde da ostane duze od godinu dana. U kome je problem? Sto ga niko nije hteo iz Serie A ako je vec tolika igracina? Bitno je slikati se i ispijati kafe po kaficima. Uslovljavati tada kao junior Zvezdu da igras u prvom timu. Sto ga zorule nije doveo u partizan ako valja toliko
@

@@@@

pre 5 meseci

@KIMI Nije baš tako. Cela generacija je propala ne Stojanović.
K

KIMI 85

pre 5 meseci

@@@@ U slucaju ovog malog, sve je bas tako. To stoji, jeste propala cela generacija, ali nisu ni odskakali sa kvalitetom toliko da urade nesto u prvom timu kao recimo generacija '95. I slazem se ja da nemamo neki potencijal u mladjim kategorijama, sto se videlo na prvenstvima, ali u nekim slucajevima klinci se previse ponesu, kao ovaj.
N

Nero Wolfe

pre 5 meseci

Ovog momka je opljackao Zoran Savic, odveo ga je u Orlandinu obecavajuci kule igradove,a onda uzeo cistu kintu za proviziju i oprao pare kupujuci stan na Monzuiku u Barceloni na ime cerke i onog siptara sto ce je zeniti.
P

Pa

pre 5 meseci

Koji se sad ovo po redu igrac 15,16,17,18,komedija😂😂😂
@

@@@@

pre 5 meseci

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
К

Косингас

pre 5 meseci

Јел то онај што га је Зоран Савић одвео у Италију као клинца и уништио? Јесу ли се због њега посвађали на крв Човић и Савић?
@

@@@@

pre 5 meseci

Da da.