Stojanović, © MN Press
Stojanović, © MN Press

Voja Stojanović slobodan igrač

Vreme čitanja: 2min | sub. 13.06.20. | 22:47

Napustio je Kremonu posle dve godine

Bivši košarkaš Crvene zvezde, Vojislav Stojanović, napustio je Kremonu i to je zvanično objavio na svom Instagram profilu.

On je nastupao za italijanski tim dve godine, a sada se postom na društvenoj mreži oprostio od Kremone i sada je slobodan u izboru nove sredine.

Izabrane vesti

Ove sezone Stojanović je prosečno ubacivao 7,6 poena i imao 4,8 skokova, te 2,5 asistencije u italijanskom šampionatu koji je završem usled virusa korona.

"Posle dve godine moja avantura u Kremoni se završila. Bile su to intenzivne dve godine, pune satisfakcije i uspeha u prelepom okruženju koje mi je pomoglo da rastem i kao čovek i kao igrač. Hvala celom klubu, posebno predsedniku i zameniku Borsatiju, dvojici velikih ljudi i sportskih radnika. Na kraju, posebno hvala navijačima i gradu Kremoni. Nikada neću prestati da vam zahvaljujem na onome što ste mi dali. Uvek sam se osećao kao kod kuće. Ne znam da li je ovo zbogom ili možda doviđenja... ali kako god bude, uvek ću vas nositi u srcu", napisao je Stojanović.

Stojanović je pomikao u Crvenoj zvezdi, a igrao je i za Orlandinu, Torino i od 2018. je u Kremoni. Sada je vreme za promenu.



tagovi

Vojislav Stojanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara