Tristan Vukčević i Aleksa Avramović (©ABA LIGA – Dragana Stjepanović)
Tristan Vukčević i Aleksa Avramović (©ABA LIGA – Dragana Stjepanović)

Vukčević posle meča karijere: Kad ti Željko ukaže šansu, moraš da budeš na maksimumu

Vreme čitanja: 2min | pon. 02.01.23. | 21:15

“Dobro sam igrao, ali sam posebno srećan što smo kao ekipa odigrali super i treba tako da nastavimo“

Partizan Mozzart Bet teško da je mogao da zamisli bolji početak godine. Zadar je ostavljen na -37, a kompletan tim odigrao je više nego zadovoljavajuću partiju u oba smera. Pogotovo u napadu, gde je sa 114 poena postavljen novi ovosezonski rekord po broju ubačenih koševa.

Najveći utisak prvog meča u 2023. ostavio je Tristan Vukčević. Momak koji će u martu napuniti 20 godina odigrao je partiju karijere sa 25 poena (10/15 iz igre, 3/5 za tri), devet skokova i četiri asistencije za ukupni indeks korisnosti 32. Čekao se momenat kada će mlada uzdanica Partizan Mozzart Beta uraditi ovako nešto i izabrao je dobar trenutak. Uradio je sve što je bilo potrebno da rastereti nosioce igre i sa najefikasnijom utakmicom u dresu Parnog valjka bude lider ove ekipe.

Izabrane vesti

“Počelo je sjajno, želim da ovako nastavimo i ekipa i ja. Sledi nam Monako, vrlo ozbiljna ekipa. Imamo dva dana da se pripremimo“, poručio je Vukčević posle utakmice.

Željko Obradović mu je dao šansu, a on je svojski iskoristio...

“Tako to ide, kada ti Željko ukaže šansu moraš da daš svoj maksimum. Dobro sam igrao, ali sam posebno srećan što smo kao ekipa odigrali super i treba tako da nastavimo“.

Četvrtak, 21.00: (1,80) Partizan Mozzart Bet (14,5) Monako (2,15)

S obzirom da smo na početku 2023. godine, uvek je zanimljivo pitanje - ima li kakvih želja mladi košarkaš za naredni period?

“Ima, naravno. Cilj mi je da uvek napredujem, dajem sve od sebe i osvojim što je više titula. Pokazali smo da možemo svakog da pobedimo, o tome je pričao i Željko. Pobedili smo Fenerbahče i Efes, sada treba da nastavimo da gradimo na tome i igramo dobro“.

Partizan Mozzart Bet sledeću utakmicu u Evroligi igra protiv Monaka, a eventualnom pobedom bi došao do kruga trenutnih konkurenata za četvrtfinale. Odavno nije stanje na tabeli nakon pola sezone bilo tako napetije...

“Video sam, bukvalno posle jedne utakmice možeš da uđeš među osam najboljih. Ovo mi je treća sezona u Evroligi i sada je potpuno drugačije“.

Duel između Parnog valjka i Kneževa igra se u četvrtak od 21 čas.



tagovi

Tristan VukčevićKK PartizanPartizan Mozzart BetABA ligaJadranska liga

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara