Dvorana Čair (©Mozzart Sport)
Dvorana Čair (©Mozzart Sport)

Za četvrtfinala Mozzart Kupa Radivoja Koraća ostale pojedinačne karte, paketi rasprodati

Vreme čitanja: 1min | sre. 14.02.24. | 16:25

Od polufinala se čekaju pune tribine...

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Niša)

Četrnaestu put od 2003. godine nacionalni Kup igraće se u niškom Čairu, a kako se može čuti od svih karata koje su bile u opticaju, ostalo je još samo malo pojedinačnih karata za četvrtfinala i to je sve.

Izabrane vesti

Podsetimo, za ovogodišnji Mozzart Kup Radivoja Koraća prodavali su se paketi ulaznica za sve utakmice, čija je vrednost 5.000 dinara za tribine, odnosno od 5.500 do 8.000 za parter, zavisno od pozicija. Karte su planule nedugo pošto su puštene u onlajn prodaju, a biletarnica ispred niškog Čaira na raspolaganju ima samo "mali kontigent pojedinačnih karata", uz obrazloženje da interesovanje za prve mečeve nije toliko veliko. Njihova cena je 700 dinara.

20.00: (1,85) Crvena zvezda (hendikep -18,5) FMP Železnik (1,85)

Opet, za polufinala i finale u kojem mnogi očekuju novi susret beogradskih večitih rivala, karata praktično nema. Ostavlja se mogućnost da, eventualno, bude pušten jako mali broj ulaznica na dan utakmica, ali to sve zavisi najviše od toga da li će neko odustati od kupljenih paketa, kako nam je objašnjeno.

Svakako, očekuje se da tribine budu dobro popunjene tokom četiri dana takmičenja, a za polufinale i naročito finale da sve bude dupke puno.



tagovi

Mozzart Kup Radivoja KoraćaKup Radivoja KoraćaKup Radivoja Koraća 2024.

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara