Zabrinuta lica u Madridu – Ljulj propušta Gran Kanariju, Olimpijakos i Barselonu?

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.11.18. | 14:40

Odlični plejmejker povredio koleno pred tri jako teške utakmice

Druga sedmica evroligaškog “duplog programa” je pred nama, a Real Madrid u istu ulazi bez poraza i velikom mukom – kako bez Serhija Ljulja?

Trener evropskog šampiona Pablo Laso otkrio je tokom konferencije uoči dolaska Gran Kanarije da je Ljulj onesposobljen i nije u mogućnosti da odgovori predstojećim izazovima.
”Moramo da igramo bez Serhija nekoliko dana. Ne mogu da kažem koliko je to. Doživeo je to da je prebijen tokom utakmice u dvorani gde je prošle godine doživeo onu tešku povredu, mada treba da kažem da ova povreda nema nikakve veze s onom. Koleno je dobro. Jednostavno, Serhio je dobio jak udarac i ne može na teren”, kaže Laso i otkriva detalj iz Realove svlačionice:
”Serhio je hteo da me ubije kada sam mu rekao da mora na rehabilitaciju. On je mislio da je najbolje za njega da trenira, ali individualno, dok su i doktori bili mišljenja da je bolje da odmori nekoliko dana i bude spreman 100 odsto”.

Izabrane vesti

Laso otkriva da bi roviti Trej Tompkins mogao da se nađe u sastavu za meč protiv Gran Kanarije, ali da još nije siguran da li će i koliku minutažu dobiti.

Serhio Ljulj zbog povrede nije igrao ni protiv Gipuzkoe u ACB ligi, a prema nekim trenutnim informacijama postoji opasnost da ne odigra ni evropski klasik protiv Olimpijakosa u četvrtak, a možda čak i derbi protiv Barselone u nedelju na gostovanju u Blaugrani.

Foto: Star Sport


tagovi

Real MadridSerhio Ljulj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara