Zagorac, Pot, Kravić i Radanov ne idu u Izrael

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.11.18. | 18:10

Problemi za selektora Đorđevića

Dejan Kravić, Stefan Pot, Rade Zagorac i Aleksa Radanov neće putovati sa košarkaškom reprezentacijom Srbije u Tel Aviv na utakmicu protiv Izraela u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Kako je objasnio selektor Aleksandar Đorđević, različiti su razlozi za to. Pot i Radanov su povređeni, Zagorac je nedavno operisao nos I ponovo mu je išla krv pa je odlučeno da se ne rizikuje, a Kravić tek ulazi u sistem rada nacionalnog tima.
"“Već znamo 12 koji će da putuju u Izrael. Kao što znate, neki su na pripreme došli sa povredama. Između ostalih, Dobrić i Radanov, kao i Zagorac. On je imao komplikovanu povredu nosa i zbog toga neće ići u Izrael, kao ni Radanov, Pot i Kravić. Pot ima problem sa mišićem", rekao je Đorđević.

Košarkaši Srbije su u četvrtak popodne u hali Aleksandar Nikolić odradili poslednji trening uoči gostovanja.

Izabrane vesti

Reprezentacije Srbije u Tel Aviv putuje u utorak ujutru, a utakmica sa Izraelom na programu je u petak od 14 sati po srednjeevropskom vremenu. Orlovi trenutno zauzimaju treće mesto u L grupi kvalifikacija za Mundobasket sa tri boda manje od Nemačke i Grčke, odnosno dva boda više od Gruzije i Izraela.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Aleksandar ĐorđevićStefan PotRade ZagoracDejan KravićAleksa Radanovkošarkaška reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara