Ekipa Partizana (© KK Partizan)
Ekipa Partizana (© KK Partizan)

Zagorac pred Cibonu: Volim da kažem svojim saigračima da se na ovakvim utakmicama gradi karakter

Vreme čitanja: 1min | čet. 14.04.22. | 12:55

Partizan u petak igra poslednji meč ABA lige kada je u pitanju ligaški deo

Vreme je za još jedan Klasik regiona! U odloženoj utakmici 17. kola ABA lige, Partizan će sutra od 19 časova dočekati Cibonu. Iako bez rezultatskog značaja za obe ekipe, novi duel starih rivala je uvek dobra prilika za navijače da vide dobro košarku u dvorani "Aleksandar Nikolić". 

Trener crno-belih Željko Obradović se ne obazire na činjenicu da rezultatskog značaja nema.

Izabrane vesti

"Očekujem da bude dobra utakmica, s obzirom na to kako Cibona igra u poslednje vreme. Od kada je došao novi trener igraju na drugačiji način. Pokušali smo što bolje da se pripremimo za tu utakmicu, bez obzira što nema rezultatski značaj. Važno je da nastavimo da igramo dobro i da to bude priprema za ono što sledi, a to je prva utakmica plej-ofa Evrokupa", poručio je Obradović. 

(1.07) Partizan (25.00) Cibona (8.50)

Kapiten, Rade Zagorac je takođe izneo očekivanja.

"Poslednja utakmica ove sezone u ligaškom delu ABA lige. Potrebni su nam podjednaka ozbiljnost i pristup kao na nekim pređašnjim, koje su imale rezultatski značaj. Volim da kažem svojim saigračima da se na ovakvim utakmicama gradi i učvršćuje karakter, naročito pred naredne utakmice u kojima nećemo imati pravo na kiks. Možda ovaj meč nema značaj za stanje na tabeli, ali svakako ima značaj u smislu generalnog napretka ekipe", naglasio je Zagorac. 


Crno-beli su drugi na tabeli i ne mogu sa te pozicije da se pomere bez obzira na ishod u petak.


tagovi

KK PartizanRade ZagoracCibona

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara