Saša Obradović (©Starsport)
Saša Obradović (©Starsport)

Zanimljiva prepiska Obradovića i navijača: Pleja – NEMA! Ročesti došao nespreman, planiran Noko, a ne Teri

Vreme čitanja: 2min | uto. 02.02.21. | 09:21

Na kraju je Obradović platio poslom

Trenerski je to posao. Ili bolje reći: sport je to. Kad imaš rezultate – sve je kako valja. Kad nemaš – za sve si kriv. Pa tako nijedna priča o trenerskom opusu Saše Obradovića u Crvenoj zvezdi ne može da prođe bez debate o greškama u selektiranju ekipe.

Nije tajna da je Obradović imao veliku autonomiju u izboru ekipe, ali bilo je tu i nekih objektivnih problema. Na kraju ipak sve to ne zanima prosečnog navijača. Pa je na Obradovićevu objavu na Tviteru u kojoj hvali igračke i ljudske kvalitete Džordana Lojda jedan navijač, bez bilo kakve malicioznosti, konstatovao da su crveno-beli napravili veliki broj grešaka u prelaznom roku.

Izabrane vesti

Konkretno, naveo je Tejlora Ročestija, Emanuela Terija, Kina Koloma... Svakog je Obradović prokomentarisao na vrlo otvoren način, kakav nam često nedostaje u Srbiji. Ko će se složiti, a ko ne, sasvim je druga priča, ali...

Vrlo jednostavno, Ročesti je potpisan na dva meseca dok ne nađemo boljeg (otišao posle mesec, a znao je moj sistem od pre, totalno nespreman došao). Noko je trebalo da bude tu od prvog dana, a ne Teri... A od prvog dana se traži plej i ne nađe ga niko!“, rekao je Obradović, kako se čini, ne zato što je želeo da kritikuje klupsku upravu, već zato što smatra da je takva situacija bila na tržištu ovog leta.

Nema!“, poentirao je Obradović.



tagovi

Saša ObradovićTejlor RočestiEmanuel TeriKino KolomLendri Noko

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara