Komentari na vest

Zašto disciplinski sudija nije kaznio i Serhija Ljulja?

G

Gost 1999

pre oko 1 godinu

Trebali da pitaju tebe !
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Realno je Panter vise kriv od Serhio Ljulja samo je trebalo da iskulira da ide na liniju za slobodna bacanja i lopta sa strane za Partizan jer je sportska.
V

Vesli Bojler

pre oko 1 godinu

Kako bi bilo dobro da PARTIZAN dovde Hardena i Durenta na leto !
C

Capo di tuti capi

pre oko 1 godinu

Grobar sam ali nerazumem ovo oko ljulja, nije lik kaznjen jer nije nikoga udario, to sto je napravio nesportsku je jedno a udaruti bekog nesto drugo, tako da neznam cemu ova fama oko ljulja, govn. jeste ispao ali nasi su ispali baivni kao francuske sobarice, samo se nadam da o toj naivnosti necemo dublje diskutovati po zavrsetku serije.
B

B. Grobar

pre oko 1 godinu

Zasto nije kaznio Ljulja? Pa da bi cigani imali bar necemu da se raduju.
A

Al smatraju ovi

pre oko 1 godinu

Gabi sa ovim petruševim, svugde se nakače na svaku našu vest jer gle čuda nema vesti o njima i njihovim podvizima..
d

d. g.

pre oko 1 godinu

Zato što je napravio namernu ličnu i nije se ni sa kim pesničao.
K

Kalčopolista®.

pre oko 1 godinu

A ZASTO LESOR NIJE KAZNJEN 5 UTAKMICA ZBOG UDARANJA PETRUSEVA,TO JE PRAVO PITANJE!
M

Milisavr

pre oko 1 godinu

Generalno , nisam ni ocekivao bolje kazne za Partizan niti gore za Real , jedino onaj Jabusele je po meni trebao da dobije barem 10 za onakvo ponasanje. A zna se ko je glavni u El , zato i nikada spanski klubovi biti kaznjeni kako treba
R

Reč je reč

pre oko 1 godinu

Glavni je Bodiroga koliko ja znam.
B

Bane 2

pre oko 1 godinu

Зашто је Лесор кажњен неиграњем само једне утакмице???
M

Mr.

pre oko 1 godinu

Da bi ti plak’o!
R

Rece covek

pre oko 1 godinu

Zamisli koliko bi utakmica dobio igrac kluba za koji navijas, zbog pesnice u glavu? Ja ne znam kako imate obraza da komentarisete.
D

Dachaa

pre oko 1 godinu

Kao navijac partizana se slazem da ljulj ne zasluzuje kaznu,ali isto tako je Yabuselle MORAO da dobije vecu kaznu.
H

Hahahahaha

pre oko 1 godinu

Prijatelju gde si?
m

mile su

pre oko 1 godinu

Zasto bi ljulj bio kaznjen??? Jer je napravio grub faul? Nemojte biti smesni. Jedino bi onaj. Mentol jabusele ili kako se vec zove trebalo biti lincovan.
D

Dr Laza

pre oko 1 godinu

Zato sto nije kaznio ni glumca Dantea
N

Njomjo

pre oko 1 godinu

Some pogledaj bolje snimak pa ces videti
B

Bida

pre oko 1 godinu

Da bi cig spanac igrao protiv kkp a pantera kaznili namerno zbog barse sto post tacno i provereno
J

Jan

pre oko 1 godinu

Sram ih bilo, napao čoveka bez razloga. Ahaha o čemu vi pišete
s

slavuj

pre oko 1 godinu

Strašno svaki drugi komentar koji odobrava potez Ljulja je od navijača kluba koji se ne loži na ovaj nivo košarke. Zašto jednostavno ne iskorostite priliku i ništa ne kažete, ovako se vidi koliko vam je krivo. Petrušev je pokazao kakav je čovjek svojim komentarom , ćutanje je zlato, što ovaj čovjek dokazuje svojim postupcima.
K

Kobaccc

pre oko 1 godinu

Vi ste sve rekli kad je Lesor udario Petruseva.
A

AVAXED

pre oko 1 godinu

Ovaj "novinar" Nikola nema dodira sa realnoscu. Bolje da si napisao da treba kkmbptz bude prvak Evrope i univerzuma jer im je konacno neko pokaza m*da. Covek napravio faul kakvih ima 5 po utakmici, i vi biste da on bude kaznjen, a Exum koji je agresor, da ne bude kaznjen. Dupli arsini su vase srednje ime. Nikola Stojkovicu, promeni profesiju, novinarstvo nije za tebe.
A

Ajdee

pre oko 1 godinu

A kada ti imas toliko pojma,po cemu je Dante zasluzio kaznu?
d

djurisilo

pre oko 1 godinu

Citati komentare uplakanih navijaca Zvezde je neprocenjivo. Toliko im je tesko sto Partizan ima veliku sansu za F4 da ne znaju sta ce sa sobom. Oni ne mogu da iskuliraju vest pa to ti je...
r

reb8888

pre oko 1 godinu

...ovakvi likovi su mi najveci foliranti, jer ne propustaju zvezdine vesti i svi znamo broj grobara koji tamo ostavlja komentare. ali da se svaki put nadje njih bar 5 koji napisu isti ovakav komentar, ne mogu da shvatim, na obe strane se odnosi, naravno. deca ce uvek biti deca. ako vec kopiras, iskopiraj neko umetnicko delo, ivu andrica, momu kapora. ali izgleda da je skupljanje plusica nekima veoma bitna stavka u zivotu...
@

@reb8888

pre oko 1 godinu

Druze ne da ne komentarisem vase vesti u ovolikom broju kao sto neki vasi rade nego me mrzi da citam. Otvori svaku vest o Partizanu poslednjih dana, ima ih 10x vise nego o.Zvezdi. A isto tako ima 10x vise komentara navijaca Zvezde nego Partizana. Ovo je bolesno sta radite...
O

Ognjen Drinski

pre oko 1 godinu

Zašto bi Ljulj bio kažnjen? Odmah mu je svirana namerna. Pravo pitanje je kako prenemagač Egzum nije uopšte kažnjen?
D

Delija-momak

pre oko 1 godinu

A sto nisu kaznili sudije iz prve utakmice kada je Panter dao kos iz ofsajda za pobedu??? Cist ofsajd bio!!!
G

Grobarčinaaaa

pre oko 1 godinu

Evo me na tribinama u Bačkoj Topoli, i svako ko kuca komentar na ove gluposti a nije sa nama, nije Partizanovac već arena instagram starleta!!!
A

Aleksejko

pre oko 1 godinu

Pa ti kucaš, a nisi sa nama!
H

Hej

pre oko 1 godinu

Što ste dosadni vi iz Mozzarta, a sto da kazni Ljulja? Zato što je napravio nesportski faul? Sem toga nije učestvovao u tuči već se povlačio, a što nije Exum dobio kad je udario pesnicom u stomak Deka, a ovaj pao unatraške? To niste pitali? Nemate o čemu da pišete, pustite tuču bila pre 5 dana, sutra je novi meč.

Sakur

pre oko 1 godinu

Kako se panteri sekiraju oko utakmice top 8 evrolige ahahahahahahahahahahahahaha razumem vas braco,nekome je realnos real madrid a neko zadar,sta da se radi bice bolje,ipak imate vise pobeda od nas u evroligi i to je nesto ahahahahahahahahahahahaha
@

@Sakur

pre oko 1 godinu

Mi smo jos gori sto ugramo 1/4 finale evrolige a iz usta ne vadimo pantere, ali to je realnost kao sto ni oni nisu Duleta onomad vadili! Nego jel dolazis na JNA?
p

pratis li

pre oko 1 godinu

Fudbal majatore osim kosarke? Gde si bio predhodnih sezona kada partizan nije mogao nikoga da pobedi. Kad vucko zavrne slavinu videcemo kako cete biti u top 8.
G

GrobarNBGD

pre oko 1 godinu

Ako nije Pavlović onomad u čovke ligi dobio ijedan meč suspenzije za gori faul ne treba ni Ljulj sada! Ne znam šta se žalimo, imamo sreće što Egzum nije kažnjen!
Л

Ложач

pre oko 1 godinu

Зато што је за намеран фаул, јачег интензитета, на незгодније место, на играча без лопте, пецарош из УО ЈККП добио укупно 0 утакмица неиграња.
M

Mauro

pre oko 1 godinu

Ja koliko znam kazna za nesportski faul su dva bacanja i napad, o kakvoj jos kazni treba da se prica. Morate biti objektivni, igracu koji hoce da napravi frku treba dosta manji razlog od nesportske.
d

def

pre oko 1 godinu

Nisu u pravu.Ne znam kako izgleda daj pravilinik ali niko nije uzeo u obzir da je utatkmica rezultatski bila resena i ostaje samo da je Ljulj imao nameru da povredi protivnika.Ne vidim poentu ako ce takav faul da bude sankcionisan slobodnim bacnjima i loptom sa strane znaci bukvalno mozes da lupis protivnika po grudima kad hoces i nema iskljucenja!?
S

SOfronije III

pre oko 1 godinu

U redu, ako je to tako, a šta misliš o faulu koji je napravio Lesor i namernom saplitanju Kampaca? Isto tako je utakmia bila rešena, Lesor je nasrnuo na dve glavenižeg igrača, ali je prošao bez ikakve kazne. Da, to je u redu, jer on je igrač institucije, zar ne?
M

Mauro

pre oko 1 godinu

Ima iskjlucenja, ako to uradis dva puta.
G

Gosten

pre oko 1 godinu

Zato sto nije kaznio i Egzuma koji je sve i poceo i gurnuo igraca sa ledja
G

Gostirista

pre oko 1 godinu

Jedina greska, i to velika, je sramna kazna za Jabuselea, minimum 10 utakmica je morao dobiti za onaj pokusaj lomljena kicme. Sve ostalo je na mestu,to sto je Ljulj napravio nesportski faul nema nikakve veze sa fizickim nasiljem, nesportska je svirana odma, a Ljulj nije ni zamhnuo da udari nekog. Ovde izgleda komentarisu oni sto kosarku gledaju na you tubu.
З

За Зукли

pre oko 1 godinu

Вечити топ 12 је дошао у Звезду из шампиона Европе,само не можете ви то да схватите тако лако.
d

dexiko

pre oko 1 godinu

Ne mlatite praznu slamu,petrušev je pre par dana lepo objasnio.Nesportska lična greška se dešava na svakoj drugoj utakmici i sudija sankcioniše onoga ko je napravio.Nemože panter nakon faula da se zaleće na ljulja i unosi mu se u facu.Tim zaljetanjem je sve počelo jer ponavljam nesportskih grešaka imate skoro na svakom meču.Jednostavno nije im to srbija pa da panter zvezdinim navijačima pokazuje srednji prst ili da se lesor zaleće na zvezdine navijače prošle godine,udara petruševa ove godine.
z

zukii

pre oko 1 godinu

petrusev objasnio xD bolje da trenira da ne bude veciti top 12, nego sto komentarise.
p

pst

pre oko 1 godinu

Rekao sam vam ko se zadnji smeje najsladje se smeje. Nece smeti niko da vam kupuje el kad vas ponovo vratimo na fabricko. Sto se se busali i potcenjivali bilo je nema vise. I ne zurite polako vracanje u stvarnost ce biti bolno kao i svake godine.
5

55

pre oko 1 godinu

I mene čudi kako u Bodiroga ligi Ljulj nije kažnjen jer su ga tukli sa leđa oni koji nisu dobili nikakvu kaznu.
G

Gost123

pre oko 1 godinu

A zasto nije Egzuma???
M

Mauro Tasoti

pre oko 1 godinu

Istina je samo jedna a to je da je Ljulj svojim potezom izazvao incident.To što su pravila takva da je on kažnjen na terenu i da nije postojala mogućnost da ponovo bude kažnjen je druga stvar.Jasno je da je Ljulj inicirao tuču,da je tuča odgovarala Realu a nikako Partizanu,da su kazne više osakatile i oštetile Partizan to je činjenica,kao što je i činjenica da kazne odgovaraju Realu kako bi se vratio u serijiju i navijačima Zvezde da na ovim komentarima leče svoje frustracije.Sve ostalo je prosipanje magle.

Sakur

pre oko 1 godinu

Ma njima je najveca muka sto se exum nije teze povredio jer znaju da im sledi metla u aba ligi
l

letecagugutka

pre oko 1 godinu

Incident je izazvao jedino Panter. Ljulj jeste napravio faul, ali ga iskuliras i smekerski das bacanja i zatvoris utakmicu. Ne zaleces se na njega sa pesnicom.
i

i istina

pre oko 1 godinu

je da jedan klub u svojoj istoriji nema pobedu u top 8, i to treba da se zabasuri i okrene tema sa oprane love
Z

Zasto

pre oko 1 godinu

A za sta bi ti konkretno kaznio Ljulja? Za malo grublji faul? Jer nakon toga nije dizao ruku na igrace Partizana..
G

GeOs

pre oko 1 godinu

Ja ne razumem vas, kako ste tako pristrasni. Taj lik nista nije izazvao. Taj lik je napravio faul, tvrdji, i to je to. Ovaj se dao isprovocirati, i to ne razumem zasto, jer imas siguricu... Da Panter nije reagovao, nista se ne bi desilo. To je jedina cinjenica i istina. E sada, mozemo pricati o tome da je namerno napravio tvrdji faul sa nadom da ga isprovocira, kao i u fudbalu kad neko ide na provokaciju da izazove nekom crveni kako bi olaksao svom timu. Nazalost, to su sve dozvoljena sredstva, ali najvise zavisi od igraca na koga se cilja..... I pored svega toga, kao okoreli Zvezdas ja mislim da ce da prodjete, i vise nego zasluzeno. Nadigrali ste Real, to je cinjenica, i sa pravom se nadate na top4... Od srca vam to zelim, ali prestanite da budete zaslepljeni nekom mrznjom, ili sta god, nije poenta mrzeti drugog vise, nego sto volis svoje. Aj pa sutra ih ocetkajte za 3-0.
c

cirkus

pre oko 1 godinu

ljulj nije ucestvovao u incidentu, napravio je prljav faul zbog kog je iste sekunde dobio nesportski faul i to je to, ko je pa ocekivao da ce dobiti neku kaznu?
П

Прво

pre oko 1 godinu

Љуљ јесте направо фаул, друго имате 15 разлике2 бацања и 2:0 у серији а пантер жели обрачну? Да није било његове реакције не било ничега.. Капитен вас је закопао и то је признало доста мојих другара који навијају за партизан.. Не видим разлог што би се љуљ кажњавао...
B

Blaki

pre oko 1 godinu

A,drugo za namernu ličnu se dobijaju bacanja i lopta sa strane,ništa više! E sad što su neki u ABA ligi zaštićeni ko beli medvedi to je druga stvar.
t

trez56

pre oko 1 godinu

ljulj ok ,dek je poceo sve.musa bez kazne?to mi nije jasno
M

Mylo358

pre oko 1 godinu

Utakmica broj 3 je već sutra i umesto da se posvetite o pisanju iste,vi jos razvlacite pitu o utakmici pre 7 dana ko je dobio i zasto nije dobio kaznu.Ponekad stvarno pomislim da vam manjka inspiracije,pa se vraćate na gotove i 50 puta ispricane priče.
N

Ne brini nista

pre oko 1 godinu

Imacemo feljton sutra o tom utakmici, iz milion nekih uglova gledanja
M

Mr.

pre oko 1 godinu

Od 10 komentara svi ciganski! Opusteno kapiram vas… nemate svojih idola pa spominjete nase… oprosteno vam je…. 😉🤍🖤
z

zasu

pre oko 1 godinu

kako nemaju idole i legende? jedan covek, terza, covke i vesna, lebranko, simon, keba, naj novinar sto je duleta gadjao loptom sad je poslanik, to su njihove legende.
M

Mr. @zasu

pre oko 1 godinu

48 minusa… 48 napacenih dusa 😂😂😂😂
S

Super Gost

pre oko 1 godinu

Pita li se neko sto je Lesor kaznjen sa samo jednom utakmicom, a Jabusele za slicnu stvar sa 5 utakmica, na primer?
N

NoName 1

pre oko 1 godinu

Zbog Bodiroge. Al brzo će ga smeniti. Videće ljudi da Partizan ima suđenje kao Lejkersi. Čak i bolje.

Sakur

pre oko 1 godinu

Slicnu stvar ahahahahahahaahahahahahahahah
@

@¦Sakurce

pre oko 1 godinu

Poseti oftalmologa pod hitno!
9

999666

pre oko 1 godinu

Egzum njega nabo i vi pitate sto Ljulj nije kaznjen?
d

djurisilo

pre oko 1 godinu

Je l Dobric presao u pozoriste?
0

011.011

pre oko 1 godinu

Cela Evropa pise o folirantu Egzumu.Svi novinari iz inostranstva pisu o njegovom vaskrsenju.
g

glok

pre oko 1 godinu

Zasto nije Egzuma?
D

Dzi

pre oko 1 godinu

Jer Ljuljev faul bio u igri... I to na igraca sa loptom, da je nba bio bi to klasicni flagrant 2 , direktno iskljucenje i toliko ali Panter se poneo ulicarski, pokazivao neke imaginarne misice i pesnice...da nije Ljulj bio dobio iskljucujucu i toliko...nije ljulj vodja bande...pa je zvao druge da uskacu u tucu...svako odgovara za sebe...to bi drugovi iz jsd morali da shvate...
d

djoniRS

pre oko 1 godinu

boli nas uvo, mi iz fmp-a imamo u istoriji NULA pobeda u TOP 8...A i sa top 8 stojimo super..Celi JEDAN
0

09

pre oko 1 godinu

Nosa li stake exum ili moze da trci
G

Grobarkkooo

pre oko 1 godinu

Uz ovakvo suđenje koje imamo ne bojim se nikoga

Marko Pavlovic

pre oko 1 godinu

Tako je konačno pošteno sudjenje
i

itdh

pre oko 1 godinu

Zašto nije kažnjen Exum poznatiji kao Srećko Sušić
K

Kimiki

pre oko 1 godinu

Hahahaha,ulica rađa grešnike..
o

otvorite apoteke za praznik

pre oko 1 godinu

Ahahahaa,kako kmecis ,ko u porodilistu,e ,taj Exum nas vodi na F4 ,ziv bio pa video,a vi kao i uvek uz ekran pratite polufinale.