Komentari na vest

Zatvoriš jednu rupu, procure dve: Mirotić zaključan, Lo bezgrešan za najteži Zvezdin poraz

p

pst

pre 5 meseci

Bas me briga. Dobijamo Krku u ponedeljak to je bitno. Kad se vrate Hsnga koga su grobari povredili, cudno i Laza igracemo top kosarku. Nejpir ce biti x faktor na dvojci. Od januara Top ce harati. Dakle mali do tad trening 12 sati sto timski sto individualni. Sut sa ruba reketa 100÷. Da podsetim Drazen je gasio svetlo u hali i ubijao. Filip ako sada potrci za parama to je to u njegovoj karijeri. Mora se odabrati izmedju karijere i para. Dakle na ovaj roster pomenuta dva mlada igraca i Simke na petici. Bog mu je sudio to. Kuz ne daje dovoljno. Mogao bi konacno u FMP. Hvala ljudino.
B

B. Grobar

pre 5 meseci

Koliko god zatvarali jednu rupu, ona najsira im ostaje stalno otvorena, da je puni ko stigne.
S

SB

pre 5 meseci

A ovi nisu "razbili" cz, to samo bude naslov kad Partizan izgubi 1,2,3 razlike?!
S

Smislov

pre 5 meseci

22 razlike! Kod kuće! Masakr!!! Jednom top 16, uvek top 16.
b

brine

pre 5 meseci

grobari nešto komentarišu,ali evo da ih pitam cedevita vam gorka, efes jak ,studente mrzite,šta bi vi
A

ABCD

pre 5 meseci

Ovaj jago igrac od 175 cm nicemu ne sluzi,niti moze sa njegovom visinom. On nesto kao udje,bacaka se,ima kao neku enrgiju i,i...? Nista. Ulaz nema,sut upitan,u odbrani kao da ga nema jer on i kad skoci ne vreme ne moze nikog da pokrije,jer kad se drugi igraci podignu na sut on ne moze da im dohvati loptu. Pritom,vrlo vesto kasni da blokira neki sut. Nepotreban igrac ne znam ko ga je uopste doveo da igra ovaj nivo kosarke?!?! Dovodjenje Tobije,Simonovica je za ozbiljnu analizu. Iskreno se nadam da ce neka inspekcija da udje u klub i pohapsi ovu zloupotrebu kluba i Zvezde. Covic se tali sa igracima izvlaci pare iz kluba,a vi drugari kupujte sezonske i lozite se
@

@ABCD

pre 5 meseci

Ako imas dokaze da Covic to radi idi prijavi ga, to ne sme da se radi u profi sportu, ako nemas dokaze onda ne pisi gluposti
m

micura

pre 5 meseci

Posto je lepo docekan Mirotic , eto i njega u Zvezdi cim predje 36 godina
1

16- ti

pre 5 meseci

dosta uspesno....samo nastavite...radost je vasa na drugoj strani
b

brt

pre 5 meseci

sut za 3 odlucio pobednika,iliti losa odbrana zvezde,10 trojki vise su dali i cao
i

istina i samo to istina

pre 5 meseci

Nemamo trenera,pravog oterasmo
Z

Zivkovic

pre 5 meseci

Nista gore ne bi bilo ni da su citavu tekmu igrali Ilic,Kuzmic i Lazarevic!
М

Марјан

pre 5 meseci

А ја помислио да сам кликнуо на вест о Звезди...
B

Bajern

pre 5 meseci

Samo da podsetim sve ove navijace kluba iz laktasa koji ovde pricaju nesto o "navijanju" na samo jednu cinjenicu veoma bitnu,pre oko mesec dana u Areni protiv Barse ostalo 6.min do kraja,Barsa vodi 5-6 razlike protiv igokeje a na tribinama MUUK ni muva se ne cuje kolika je Tisina haha...na povratku kuci u Spaniju novinari pitali onog centra Hernangomeza kako je bilo igrati u Areni, a on odgovorio: bila je pozorisna atmosfera nisam ocekivao da ce biti toliko lako. cisto da se zna kome se smeju igraci nakon gostivanja u Areni,toliko o tome!
0

09

pre 5 meseci

Sve je to ok brate. Nego ovi su vas bas razmontirali. :))
g

gist2

pre 5 meseci

Jeste, istina, ja sam brat Hernangomez i sve je u pravu ovaj momak, nemoj da mi places brate moooj
d

doki19888

pre 5 meseci

veceras je bilo milina gledati drzavninprojekat kako plese po terenunajskuplji tim na ovim prostorima...sramota
S

Studentski centar

pre 5 meseci

Pa ovako da krenemo redom od samog pocetka sezone da nabrajamo: prvo Studentski centar filijala buducnosti i bruka poraz u aba kupu lagano od dece Studenata i gubitak trofeja,pa zatim Makabi 30+ poraz,pa zatim Barsa opet lagan poraz i to na domacem terenu,pa zatim bruka protiv Mege i Topica i zestok poraz,pa zatim Olimpijakos opet poraz,pa zatim ona sramota poraz protiv filijale Igokeje 2 opet na domacem terenu i poraz,pa zatim Bajern poraz,pa zatim Jaka Delija i Olimpija lagan poraz sa pola gasa,pa sad Efes...ko je sledeci da delja nek stane u red i bez guranja molim,svi ce te doci na red samo polako!
V

Vamos

pre 5 meseci

Ali zato smo komsinicu dva puta…
b

bije dareglo

pre 5 meseci

@centar...Bravo za kom,ugasio si ih,pravo u centar👌
p

pjer

pre 5 meseci

Kog to zelje j... dva puta u 3 dana ,slava navijacima Galate
g

gosti iz Nisa

pre 5 meseci

Ja mislim da bi trebao svoje dvoriste da gledas jer ste teska kanta.
G

Goss

pre 5 meseci

Bolje ćuti dva puta ste dobili po labrnji to je najbitnije mišu mali
m

milenko78

pre 5 meseci

Nijesam video veceg kompleksasa no navijaca one stare zvezde. Navijac buducnosti
v

vWv

pre 5 meseci

Al zato majusni FMP, tucemo gde i kad god stignemo.

1992

pre 5 meseci

Svi osim vas. Hahahahahahahahah
p

pst

pre 5 meseci

Ljudi se rasprdeli jedino sto nisu pomenuli da su i oni izgubili sat ranije. Mada kod njih je to normalno. O alibi prici sa igracima koji su povredjeni. Upravo takav tip igraca je nedostajao na terenu. Cvrstina u spoljnoj liniji. Zvezda definitivno promasila s Tobijem i treba staviti Simonovica na peticu vratitu Topa. Samo igraci koji osecaju klub mogu zapeti. Idemo dalje dobiti u ponedeljak to je obaveza. Ovi, oni se tese tudjim dvoristem. Grcaju, vec su izgubili sezonu.
@

@pst

pre 5 meseci

Udji na Partizanovu vest zadnju, ako mislis da su se ovde rasprdeli njihovi navijaci. Nista niste bolji, cak ste i gori.
u

uzicanin

pre 5 meseci

Svi mogu da nas pobede pa i Krka ,ALI vi nikada😉
m

monteroo

pre 5 meseci

Ostao je krater odlaskom coveka i igraca Ognjena Dobrica da nije ovako kako jeste otrovno do bola obrad bi dao trifu andjusu koprivu i pare za njega ... Igra odbranu pogodi kad je sam ...sta ces vise ...
p

prosto je

pre 5 meseci

Umesto sto dovodite svako po 15 prosecnih igraca,uzmes lepo platis po cetiri miliona za Larkina i Tavaresa i mogu ostali da budu i sve sami Lazarevici,Jaramazi ...
a

afroamerikanac vs MILF

pre 5 meseci

au kakav naslov.....znači moraju bar trojica da joj zapuše rupe
O

Ogi Srbija

pre 5 meseci

Eeej pa ovaj mali Larkin covek povredjen,igrao sa jednom nogom i opet uspeo da lagano demolira klub iz laktasa sa najvecim budzetom u evropi,pa to je za udzbenike kosarke i za ginisa!
J

Ja mislim...

pre 5 meseci

cim to dolazi iz Laze Lazarevica, sve je istina sto kazes.
v

vldblk9a

pre 5 meseci

Pogresio si vest druze, ovde je rec o privatnom klubu iz zeleznika i porazu od 20+ u sred Beograda.
s

sns cukarica

pre 5 meseci

volim samo zvezdu i vucica
L

Larkin Delija

pre 5 meseci

Polako se bližimo raspadu ove veštacke tvorevine a tice se ekipe iz laktasa koja titule i EL videla nije vise od DECENIJE. Upumpan snsnovac u vestacki klub ko zna ciji a kada je nesto veštacki naduvano onda to puca vrlo brzo. Rezultati nikakvi, narod zaludjen i odvucena paznja od krucijalnih problema u društvu a sve sa namerom!
B

B. Grobar

pre 5 meseci

Pa, za razliku od kluba, koji je ko zna ciji, za tvoj klub se zna da je Envera Hodze iz Tirane.
m

miile

pre 5 meseci

koga umesto Sferopulosa?
L

Luja

pre 5 meseci

Čovića
m

matoriekspert

pre 5 meseci

Ne brini, sinoć na SK se videlo kako Teo pregovara sa Tomićem. Ima još 24 kola, mogu oni ako se potrude da promene još 3-4 trenera, pa taman Rudonja da dođe pred kraj kad se odlučuje o TOP 16.Da ponovi svoj najveći uspeh
G

Gagi PFC

pre 5 meseci

Lavovska borba fmp-a i na kraju tesna zavrsnica!!! moze naslov?
m

ma

pre 5 meseci

Moze,samo kazi,od grobara smo svakakve fantazije do sada culi.Evo jedan grobarski genije veceras nam je lepo objasnio, kako su oni ustvari sa 4-6 na 50% posto su igrali vise utakmica na strani.
m

mmile

pre 5 meseci

,,moralno posrnula,opet se prevrnula" može?
m

matoriekspert

pre 5 meseci

Hrabra Zvezda.....
z

zeljko Odlazi

pre 5 meseci

Dosta je bilo,jedini si trener u celoj Evropi koji sa 35.mil budzetom i 2.6mil panterom po sezoni u zadnje tri godine koliko je u klubu osvojio samo JEDAN trofej od mogucih 10 koji su bili u opticaju,a jos na sve to cak 2 puta u 3 godine pobegao iz lige zbog straha da ne izgubi triplu krunu od Covica i Zvezde kao sto je to bio slucaj predprosle sezone,vreme je za odlazak!
a

asi

pre 5 meseci

U 2023 godini taj trener ima 7 pobeda i 3 poraza protiv zvezdane. Jednostavno vas dere kao Musa jarca. Jel mislis da ces ako tako pises da ga oteras,hahahah...
G

Glavonja

pre 5 meseci

Druze, mislim da imas nekih drugih problema ...
J

Jeromonah

pre 5 meseci

Lo lo lo propali ste rekreativci, a i Arena se odmah ispraznila. hahaha
O

Ogi Srbija

pre 5 meseci

Jel ide neko od vas navijaca fmp-a na utakmicu ili samo odavde komentarise? Pise 19 hiljada navijaca fmp-a bilo u Areni, ali od toga je 10 hiljada duhova severa hahaha!!! Gasi hrvatski klubu iz Zeleznika!!! Ziveo Partizan i majka Srbija!!!
D

Decenijasi

pre 5 meseci

Evo ga javio se navijac Miloradovog privatnog kluba koji jedne jedine titule i EL video nije 12-13 zadnjih godina ili ti vise od pune zadnje Decenije sto je najveci negativan rekord u celoj evropi bez konkurencije i za Ginisa.....
B

Bane15

pre 5 meseci

Partizan ima veze sa Srbijom recimo kao Ferencvaros sa Egiptom
H

Hvala ti Covicu

pre 5 meseci

...sto si stavio🔒na igokeu do te mere da drze najveci negativan rekord u celoj evropi tako sto niti jedne titule i EL videli nisu vise od 12-13 poslednjiu godina sto je rekord za ginisa!

Bojan Urosevic

pre 5 meseci

Partizan nije igrao Euroligu 8 sezona a vi FMP diva niti ste igrali ni osvojili bilo koju ni domaću ni aba titulu puni lh 17 godina 1998-2015.
Z

Zvezdi

pre 5 meseci

Fali scorer..
D

Da podsetim....

pre 5 meseci

Ima jedan klub koji nije postojao do 76-te a par godina ranije ispali iz Jugoslovenske lige. Taj isti klub čeka na titulu i EL celu zadnju DECENIJU! A ni to im nije rekord jer su na titulu čekali neverovatnih 31 godinu što je apsolutni i neoborivi Svetski rekord i podatak za Ginisa, i za rubriku verovali ili ne i za časopis treće oko. Ovo je da se krstiš i levom i desnom rukom. Imaju "najvećeg" trenera u Evropi koji je došao u klub iz laktasa iz ljubavi za 3 miliona evra po sezoni i pantera od 2.6mil po sezono plus 50.mil sns budzeta,taj "najbolji trener" koji je za sada u 3 sezone od mogućih 10 trofeja osvojio samo JEDAN jedini i to zahvaljujući limarsko bokanovskim Sudijama i njihovoj direktnoj pomoci prosle sezone,tako nesto nema ni na crtanom filmu. Klub koji ima najveći budžet u istoriji ovog dela Evrope i najvećim budžet u Evropi i pantera od 2.6mil po sezoni a skoluju ga decurlija iz Studentskog centra,Mege,Igokeje 2...itd itd pa ovo je urnebesna komendija, o ovome i Džim Keri može da snimi film!
G

Gost3322

pre 5 meseci

Da te podsetim da 13 godina niste videli titulu drzavnog šampiona. Od 2003 do 2016 godine. Od 2012 do 2022 tj 10 godina Partizan nije video titulu u ABA ligi. Svih tih 10 godina vi ste dominirali i opet imamo više titula u ABA ligi mi 7 vi 6 hahahaha. Deset godina vam nije bilo dovoljno da nas prestignete hahaha. I za kraj da vas pitam, gde vam je titula šampiona Evrolige? 😉
B

Branko8

pre 5 meseci

-22
B

Bato Combe

pre 5 meseci

Borbena Zvezda junacki izgubila. Coki reaguj Baco. Ce ni prapadne sezona na isto.
Г

Геџа - Србијанац

pre 5 meseci

Тоби, Кузмић, Илић, Лазаревић,, Шабаз, Симоновић, колико још вечерас откази. Вратити Топића и окренути се само АБА лиги, јер за боље нисмо. Грдног Недовића нећу ни да помињем, јер дечко игра нешто, ал нема оно што почиње на м - а завршава се на - уда. Гедраитис, вола не може да убоде. Друго, ови шутери што нама дају по 40, да дођу у Звезду, били би ко Шабаз! Значи, око чега се ја нервирам, страшно. Још су ми најјачи ови наши Индијанци којима је битна трка с Партизаном - Али, друже, играш да победиш и освојиш нешто, а не да будеш бољи од неког тамо (исто тако од њих не разумем, и они су очај очаја, само они ретко кад то кажу, ваљда мисле да им је Руменоглу безгрешан, а није, посебно вечерас). Све у свему, Звезда и Партизан, дупло голо.
G

Gost 007

pre 5 meseci

Partizan da ima Teodosića imao bi 8-2. Otprilike...
N

Najbolje bekovsko trio

pre 5 meseci

Mezimica oterala pravog trenera. To je njen kiks ! Igraci su dobri nemaju trenera. Roster je skup i dobar .
k

koolerski

pre 5 meseci

smena za trenera momentalno.ovako drzavna mezimca da bude nadigrana.to je nedopustivo!!! Covicu reaguj...
J

Jova1246

pre 5 meseci

Sta ti smets obradobic pa hoces promenu!?
k

kk.Decenija

pre 5 meseci

Evo ga javio se navijac Miloradovog privatnog kluba koji jedne jedine titule i EL video nije 12-13 zadnjih godina ili ti vise od pune zadnje Decenije sto je najveci negativan rekord u celoj evropi bez konkurencije i za Ginisa.
З

Здрав разум

pre 5 meseci

Све клубове у овој држави, у свим спортовима треба приватизовати. Сиромашна смо држава, разваљена уздзж и попреко. Није новац овог народа неопходан за све ово што гледамо у вечитима у фудбалу и кошарци. Има важнијих ствари. Спортски поздрав.
O

Odlazi Terzicu

pre 5 meseci

Sutra isti scenario i u N. Sadu ! Busanje u grudi do pred utakmicu a onda bezanija ! Kec k'o vrata !
O

Odlazi zeljko

pre 5 meseci

Jedini su trener u celoj Evropi koji sa 35.mil budzetom i 2.6mil panterom po sezoni u zadnje tri godine koliko je u klubu osvojio samo JEDAN trofej od mogucih 10 koji su bili u opticaju,a jos na sve to cak 2 puta u 3 godine pobegao iz lige zbog straha da ne izgubi triplu krunu od Nebojse kao sto je to bio slucaj predprosle sezone!
P

Podrska za Terzu

pre 5 meseci

A to rece navijac kluba iz zg koji od dolaska Terze na celo Zvezde bukvalno NE ZNA sta je to titula evo vec 6-7 punih godina a LS videli nisu preko 20 godina,Hvala ti Terza do nema zbog toga i puna podrska!
P

Podrska za Terzu

pre 5 meseci

A to rece navijac kluba iz zg koji od dolaska Terze na celo Zvezde bukvalno NE ZNA sta je to titula evo vec 6-7 punih godina a LS videli nisu preko 20 godina,Hvala ti Terza do nema zbog toga i puna podrska!
s

samo

pre 5 meseci

Ovi grobari sto se smeju ciganima za Armani,рrocice isto za dva kola,a cigani sto se smeju grobarima ,proci ce isto vec sledece nedelje.
G

Gost777

pre 5 meseci

Hahahaha sve na mestu

Bojan Urosevic

pre 5 meseci

Partizan će protiv Milano igrati u Beograd sa pun roster pobeda Partizana dvocifrenom razlikom lagano
S

Sramota

pre 5 meseci

Sramota kako igraju... Sto bi reko Obradovic i Covke borimo se za trofej 😂😂😂
R

Radivoje Jakovljevic

pre 5 meseci

Zasto sada ne objavite naslovnu da je Milano razbijo Zvezdu?
r

razbiJo

pre 5 meseci

Da nisi ipak Lola Djukic?
C

Cova krvna osveta

pre 5 meseci

Osvetio se Cova sa -30 sto ga je odao Mesina da su platili Shabaza 3 mil po sezoni ! 🔥🥫
D

DrvoMama

pre 5 meseci

Rasprodata Arena hahahahah Puna Arena hahaha Ljudi odlaze posle pola sata igre Ajmo nazad u rupu Hahahaha Lo lo lo lo lo lo lo
N

Niko igokei...

pre 5 meseci

...ne moze da zabrani tu cinjenicu da drze apsolutni negativan rekord u celoj evropi,tako sto niti jedne EL i titule videli nisu poslednjih 12-13 godina za redom,to je njihova istorija kojom se oni toliko ponose,to je ta "institucija"...
x

x112

pre 5 meseci

Koliko imas godina?
O

Opet si sa njom

pre 5 meseci

lololololololo hahahahaha 😂🥫 2:0 i -30 od gucija ovaj Armanija lololoo
s

slavuj

pre 5 meseci

Prosto je nevjerovatno da jedan te isti lik, sa ne znam koliko nikova šalje iste komentare o 13 gofina bez titule, evrope, Miloradov privatni klub i td. Dijete, jer vjerujem da nemaš ni 15 godina , izađi u grad, nađi sebi simpatiju, idi u bioskop, uradi nešto sa svojim životom. Stvarno si za brigu i pretjeruješ, jer pokazuješ da si opčinjen Miloradovim privatnim klubom, kako kažeš.
h

hanter

pre 5 meseci

Jebote Wolters bio igrac za Nejpira
s

sta reci

pre 5 meseci

Koje zlo su navijaci igokeje i na Vasim utakmicama ljudi napustaju arenu kada je resena utakmica samo sto spinujete i lažete u vasem stilu
v

vraćaju se dani pobede

pre 5 meseci

Nije lepo, smejati se tuđoj nesreći.
г

гост 1312

pre 5 meseci

Невероватно је да кад год Човић најављује Ф4 а Терзић титулу и европско пролеће, ми пукнемо са ким год да играмо. Колико су малера навукли препотентним изјавама, цео Синод да нам окади екипе не би помогло!
g

gunnersi

pre 5 meseci

zapamtite, ovo kao zvezdas pisem, Partizan ce oduciti ovaj Armani od kosarke uskoro kad ih cekaju i Areni. Prosek ekipa koju svi deru osim nas. Fascinantno da nasi momci jos uvek pricaju o plej ofu. Ajde na stranu ucinak 3-7 za sada, ali igra koja konstantno ne lici ni na sta, sut za 3 koji je amaterski, siljenje, nedostatak volje…tesko je gledati Zvezdu ove sezone, vrlo lose sklopljen tim. Tobi totalni promasaj, moze samo Aba da igra. Nejpir ulicni kosarkas, Nedovic izludjuje svojom umisljenoscu i losom igrom, ostale necu ni da pominjem, smesni su dovoljno sami po sebi.
m

ma da bre to

pre 5 meseci

Niko to nije pisao posle dva tesna poraza u barseloni i piteju, te razbijanja fenera....problem zvezde je sto nema konstantnost. Tobi je juce u 4/4 odlucio utakmicu, sa svoja 3-4 debilna poteza, no necu da upirem prstom, svi su zasluzni za poraz. Ali reci da je armani prosecna ekipa koju svi kantaju....pa sta je virtus majstore? Ne noze zvezda na f4 ili top 8...i sve i da udje u top 8 tu se prica zavrsava, kad imas real, barsu, monako, panatu, oli, efes koji su ti zagarantovani...i koga zvezda tu moze da cepi u gostima, da kazemo uzme brejk? Pa nikoga....
R

Raspad

pre 5 meseci

Polako se bližimo raspadu ove veštacke tvorevine a tice se obadve ekipe iz prestonice. Upumpan novac u obadva kluba ko zna ciji a kada je nesto veštacki naduvano onda to puca vrlo brzo. Rezultati nikakvi, narod zaludjen i odvucena paznja od krucijalnih problema u društvu a sve sa namerom.
L

Luja

pre 5 meseci

Nepismeni, nije "obadva" nego oba.
R

Raspad

pre 5 meseci

Luja seljacino Često čujemo da je nepravilno reći obadva, da je reč o pleonazmu i da je pravilno samo oba. Međutim, oblik obadva nije nepravilan. "Jeste pleonazam, ali stilski pleonazam, koji ima funkciju da pojača značenje reči."
S

Sifra Pionir

pre 5 meseci

Sad i da hocemo da se vratimo u Pionir nije moguce jer Cova pravi kompleks za Filipa da bi se vratio dug koji Zvezda ima prema njemu zbog promena imena Fmp-a i koriscenja hale. Ugasicemo se ponovo ako ovaj ne padne na izborima ,jer je teski maler i sve sto dotakne ono se susi i propada! Zvezda nije njegovo provatno vlasnistvo i nikada nece biti !

VecaBg1971

pre 5 meseci

To sto igraju stranci u Zvezdi i partizanu moze da igra bilo koji domaci igrac za 10x manje para i sa vecom zeljom verovatno. Bacaju se ogromne pare u bunar a oba tima u kanalu. Bitno je da se međusobno prepucavamo a frajeri odu na blagajnu svakog prvog u mesecu i pokupe debelu kintu koju vecina nas u zivotu nece videti. Isto vazi i za fudbalere.
T

Tovit

pre 5 meseci

Jesu stigli na bus za Zeleznik pre kise zna li neko?
D

DDF

pre 5 meseci

Jaramaz,Andjusic,Trifunovic,Vukcevic,Davidovac,Lazarevic,Kuzmic,Mitrovic,svi su oni"vodonose"u svojim timovima...nabroj po pet domacih igraca koji mogu da zamene strance nosioce i odigraju vodece role...NE POSTOJI NIJEDAN DOMACI IGRAC trenutno u EL i EK sa vodecom ulogom u timu
n

ne

pre 5 meseci

za Mitrovica nisi u pravu,on je prvi centar Zvezde vec dve godine.
Z

Ziveo Efes

pre 5 meseci

Vise volim sto je laktasko ZLO puklo od Efesa nego leba da jedem...
P

PFC

pre 5 meseci

Bio sam tuzan do vaseg poraza,onda mi se popravila cela NEDELJA.(a i mi smo tesno izgubili a vi ste DEMOLIRANI)😊😊
i

izvini ..lazes

pre 5 meseci

pobedili smo zadataka
Z

Ziveo Efes

pre 5 meseci

Vise volim sto je laktasko ZLO puklo od Efesa nego leba da jedem...
P

Paaaa...

pre 5 meseci

kada nemas leba da jedes, ne preostaje ti nista drugo. Ako uleti neki sendvic.....juhuuuuu...puna kapa.
O

Onda...

pre 5 meseci

jedi..........znas vec sta.
S

Sto si opet snjom

pre 5 meseci

Lolololololo 😂🎶😂🎶😂
N

Navijanje

pre 5 meseci

Je oravo kako treba da bude! 😂 Cuje se skripa parketa i prazna hala na pola zadnje cetvrtine! Lolo Lo Lo
M

Mauro Tasoti

pre 5 meseci

A taman se poradovaše porazu Partizana.
D

DrvoTata

pre 5 meseci

Rasprodata Arena hahahahah Puna Arena hahaha Ljudi odlaze posle pola sata igre Ajmo nazad u rupu Hahahaha Lo lo lo lo lo lo lo
B

Bida

pre 5 meseci

Brat Larkin sa jednom nogom vratio u laktase privatni miloradov klub sa najvecim budzetom u evropi,Hvala mu do neba na tome!
B

Bida

pre 5 meseci

Brat Larkin sa jednom nogom vratio u laktase privatni miloradov klub sa najvecim budzetom u evropi,Hvala mu do neba na tome!
C

Capo di tuti capi

pre 5 meseci

Sta kaze Dzej Lo, sipa u komsinicu i ne pita hahahahahaha

Zvezda ispred svih!

pre 5 meseci

Jos jedan ogroman baceni novac. Narodni novac. Kako u fudbalu tako i kosarci, a narod ce i dalje da se lozi. "Hleba i igara..." Isto je i sa Partizanom. Kako nas masu kao majmune. I treba...Ovce i sluze za šišanje...
m

metalika moj dobar

pre 5 meseci

razbucao vas Versace sa 20 poena usred Bg i ti Nejrprdis ovde nešto o bacanju para
K

KK Rekreativo

pre 5 meseci

Okrecemo se nasem glavnom dogadjaju sezone, finalu sa Fmp2...
L

Lepota je

pre 5 meseci

Videti skoro ispraznjenu Arenu na nekoliko minuta pre kraja meca! Prelepo 🥫lololololo 🎶
m

mi

pre 5 meseci

Nismo mazohisti kao ti.
S

Sta je bre ovo

pre 5 meseci

Ulazim na 5 min pre kraja utakmice da gledam prenos i vidim polu praznu Arenu? Jeli ovo opet bojkot ,nisam u toku ?
S

Sa tvoji informaciju

pre 5 meseci

Delije su izasle ranije da docekaju Mirotica u svlacionici !
F

Fmp 2011

pre 5 meseci

To nije ljubav to je od ljubavi jace!
T

TRCI TRCI TRCI

pre 5 meseci

MA ZURE NZA PREVOZ. ZELEZNIK JE DALEKO !
A

Alex20

pre 5 meseci

Ma usao si 10 minuta pre kraja bilo prazno😂
v

vldblk9a

pre 5 meseci

Za sve ove godine navijaci su mogli da skupe pare da "odlede" svoj klub i do sada bi vec napravili tim, ali ne, njima je lakse da predju da navijaju za privatni klub koji im je uzeo ime, grb, istoriju ... De bre opametite se vise.
B

BRUKA OSTAJE DO VEKA

pre 5 meseci

COVIC unakazio veliki klub !
D

DrvoMama

pre 5 meseci

Rasprodata Arena hahahahah Puna Arena hahaha Ljudi odlaze posle pola sata igre Ajmo nazad u rupu Hahahaha Lo lo lo lo lo lo lo
R

Realno istina

pre 5 meseci

Drvo mama drvo tata. Srecan iako nikad nisi blizi Arene bio?

Marko Pavlovic

pre 5 meseci

Nije lako odlwditi ga na italijanskih- 20
Z

Ziveo Efes

pre 5 meseci

Podići spomenik Larkinu ibEfesu na sred Laktasa!
L

Lolololo

pre 5 meseci

+30 od raspalog Milana hahahahhahaa i najvaznije 2:0 i to je tek pocetak lolololo
G

Gost1717

pre 5 meseci

Jeste ih hteo šut kao lude, ali mi razigravamo svakoga! Protiv nas inace svi sutiraju trojke preko 50%. Ovaj Lo je i sa Albom nama ubacivao 25 poena..nemamo centra, pa ni kome da plej doda i onda se mnogo gubi vreme dok se ne izbori pozicija za šut sa distance. Najbolji centar ispade Mitar..a on mali za 5-icu i nema snage. Tobi i Rokas su tanki..od njih nema vajde. Oni daju Mornaru koseve..u El nula ucinak. Mora se raditi refreš kluba, tj.par igrača, inace odosmo u mulj! Sabaz povredjen..a i deluje nezainteresovano..ako se ovako nastavi, treba odustati od El iduce godine, nema poentu igranje samo bez napada na nesto vise..Grobosi dovode bolje igrace, šut im uvek oko 50%..sad pored Kaminskog imaju i Kabokla..a mi sa Tobijem i Kuzmom smo
r

rex1982

pre 5 meseci

Partizan se bar ne bruka,gubi na tesno,nas je dobio dva puta,a mi se bas blamiramo pored toliko utrosenih para
3

30 miliona

pre 5 meseci

Koliko smo spiskali ove sezone nije neki novac! U fudbalu smo potrosili 100 milki , to je vec cifra !
0

0202

pre 5 meseci

Gde se ne blamira gube od Cedevite,Mege i od Igokee
A

Alex20

pre 5 meseci

Da bre vi se ne brukate samo vam svi daju po sto poena,nise vas za dzabe zvali pre 'Atelje' 212!
n

no name_

pre 5 meseci

Koliko ovaj sportski komenattor pojma nema. Pa prošle godine je Loo rastrurio C.Zvezdu u dresu Albe sa 24 poena. I to u Beogradu. P.s Alba pobedila sa 15 razlike. Šta rade ti sportski komenatatori da toliko pojma nemaju???
B

Bojan_

pre 5 meseci

Sto mi ne objavite komentar???
n

no name_

pre 5 meseci

Koliko ovaj sportski komenattor pojma nema. Pa prošle godine je Loo rastrurio C.Zvezdu u dresu Albe sa 24 poena. I to u Beogradu. P.s Alba pobedila sa 15 razlike. Šta rade ti sportski komenatatori da toliko pojma nemaju???
B

BEZ ETIKE I KODEKSA

pre 5 meseci

NAVIJAJU !
D

DrvoSin

pre 5 meseci

Rasprodata Arena hahahahah Puna Arena hahaha Ljudi odlaze posle pola sata igre Ajmo nazad u rupu Hahahaha Lo lo lo lo lo lo lo
n

no name_

pre 5 meseci

Koliko ovaj sportski komenattor pojma nema. Pa prošle godine je Loo rastrurio C.Zvezdu u dresu Albe sa 24 poena. I to u Beogradu. P.s Alba pobedila sa 15 razlike. Šta rade ti sportski komenatatori da toliko pojma nemaju???
m

miki234

pre 5 meseci

Ponoviću opet ovaj tim je očaj.Dakle ista utakmica kao protiv Monaka ,u vazduhu se osjeća da Zvezda ne moze protiv uigranih ekipa,i samo se čekalo da Armani prelomi.Utakmica izgubljena još u prvoj četvrtini kada je užasnom odbranom dozvoljeno Armanijevim šuterima da se razigraju i više nije moglo nazad.Onaj Tobi šta je ono ljudi moji,pa zar ne vidi Grk da on ispada u odbrani non stop a da je u napadu u kontra ritmu,a inače premekan igrač i jedino ima šut koji ga ove sezone ne služi i samo šteti ekipi .Mesina odradio odbranu doktorski ,na svaki Zvezdin napad išlo je iskakanje i pritisak na Zvezdinog pleja i jednostavno cijelu utakmicu Zvezda nije mogla nać rješenje.Zvezda ima sreću da je promjenjen format pa može da se ipak nada doigravanju,mada i to će bit preteško,ovdje je potreban pod hitno bek šuter i centar i možda se izvuče nešto iz sezone.
O

Odlazi Tobi

pre 5 meseci

OVAJ MRSAVI TOBI JOS SUTRA ODMAH DA DOBIJE OTKAZ I DA SE DOVEDE PRAVI TESKI CENTAR,OVO JE BRUKA KOLIKO NEMAMO PRAVOG CENTRA KOJI ZNA DA IGRA LEDJIMA!
V

Vratite...

pre 5 meseci

onog crnca grka. Tezeg tesko ce te pronaci. Pa nije se za badava vozio kamionom imesto kolima.
B

Bogdan58

pre 5 meseci

E moj Čoviću, mani se demagogije. Ili dovedi pojačanja ili odlazi !!!
D

DOBAR ROSTER TRENER LOS !

pre 5 meseci

MA ON DOVEO 3 PETORKE ALI DZABA BACEN TOLIKI NOVAC. CIFRU NIKO NE SME DA POMENE. NEKO CE U ZATVOR !
Ј

Јднснњ

pre 5 meseci

Лепо се расипају државне паре енормне цифре у звездопартизан и обоје су кантаааа са све толиким странцима
g

gooxy

pre 5 meseci

Protiv partizana i zvezde ocigledno imaju svi svoju vece.nama larkin povrjedjen zapalio kos vama lo
S

Sekundarac

pre 5 meseci

Jel bila hrabra zvezda,pitam za druga?
B

Bundesbach

pre 5 meseci

Steta sto i ove godine nismo domacini Final 4-a,igrao bi se derbi u finalu.. Sto kazu neki ovde, "zivi bili pa videli"
M

Mali Perica

pre 5 meseci

Nadam se da je ona zloca sada zadovoljna. Alo, sipajte jos para u bunar. Moze se.
S

Saban#1

pre 5 meseci

Sledeca godina bice nasa 💪 konacno u top 14 posle 10 godina
ц

црно на бело

pre 5 meseci

Никад од вас кошаркашке публике...то није имала ни "стара" ЦЗВ,а нарочито ова "нова",кад у подсвести знаш да је у ствари то неки нови клуб...
i

iz sljivika

pre 5 meseci

Ne zna se da li smo mi igrali neorganizovanije ili je njih ke*alo kao nikad.
A

ABCD

pre 5 meseci

Nije da nestoracim,ali ovo vise niko ne zeli da gleda. Arena je danas rekla sta misli o ovome i 3 minuta pred kraj prazna hala. Sledece utakmice bice prazna od pocetka utakmice. Siguran sam. Covicu odlazi!!!!
K

Kula

pre 5 meseci

Nemojte vise o navijanju bilo sta da pricate, sve se videlo veceras…
P

Pibe92

pre 5 meseci

Razneses Fenerbahce kuci i onda izgubis od Milana.. Na 61-66 3 napada zaredom nista uradili nismo. Jurimo bez razloga. Tobey jako limitiran igrac, Teodosic je odlican plej ali nema igraca da ga isprati. Slabi smo na centarskoj poziciji, uzimamo igrace koji su bili rezerve u dobrim klubovima. Nista ovde ne deluje kako treba, svi igraju u naletima inspiracije, imas osecaj da svakoga mozemo da dobijemo ali i da izgubimo isto tako. Gedraitis pogotovo, ako ga krene ne zna da stane, mislim da ove ceste rotacije ubijaju pokusaj neke igre cak i te neke koju imamo. Lici mi na bacenu sezonu u EL.

Kalčopolista®

pre 5 meseci

Dzaba vam novci, Lole Ribolovci!
G

Gost "

pre 5 meseci

Reče navijač kluba koji svake sedmice dovodi po jednog igrača...
n

no name_

pre 5 meseci

Koliko ovaj sportski komenattor pojma nema. Pa prošle godine je Loo rastrurio C.Zvezdu u dresu Albe sa 24 poena. I to u Beogradu. P.s Alba pobedila sa 15 razlike. Šta rade ti sportski komenatatori da toliko pojma nemaju???
n

no name_

pre 5 meseci

Koliko ovaj sportski komenattor pojma nema. Pa prošle godine je Loo rastrurio C.Zvezdu u dresu Albe sa 24 poena. I to u Beogradu. P.s Alba pobedila sa 15 razlike. Šta rade ti sportski komenatatori da toliko pojma nemaju???
Š

ŠABANITIS

pre 5 meseci

ZVEZDA NAJGORA EKIPA U EVROLIGI, SVE STE OVO ZASLUŽILI...POSPRDALI SE SA VAMA U BG.

VecaBg1971

pre 5 meseci

Veliku istinu je rekao Milutin Aleksic u komentaru posle utakmice. Igraci Milana su igrali tvrđu, agresivniji odbranu , pred nasim navijacima sto je nedopustivo. Mi smo bili anemicni, kilavi i bez volje i zelje. Necu da naglasavam ko je bio los, svi su bili katastrofalni, apsolutno svi.
m

misam re prepoznao

pre 5 meseci

da si igrao..pa sto nisi stregao odbranu!
S

Sta reći

pre 5 meseci

Mrzači koji mrače na tuđe igre i timove, prate komšije. Ovo se zbog njih vraća, ova sramna igra i porazi. Najgori su u evropi zbog tih mrzača koji vode tuđe pislive. Gledajte svoje i navijajte, ali kasno vam je
@

@ssss

pre 5 meseci

Čudni navijači Pantera.Do pre nedjelju dana su već igrali F4.Da je Sveropulos došao ranije već bi uzeli Evroligu.Tako je bilo i prošle godine sa Ivanovićem,a posle je postao ćelavi reponja.Kako će sad zvati Sveropulosa?Teški indijanci!

Collector

pre 5 meseci

Zvaće ga zalizanko Al kapone haha
F

Fakundo

pre 5 meseci

Dobijamo Efes narednje nedelje . Bicemo opet 15ti bez brige . Top 4 🤣🤣🤣 . Ma sigurno sa vakvom igrom napravicemo 10 pobeda zaredom pa.bicemo u gornji deo tabele .
R

Realno istina

pre 5 meseci

Pukli pa se tjesis.
m

matoriekspert

pre 5 meseci

I kad pomisliš da Partizan igra jako loše ove sezone, pogledaš ove miševe i shvatiš da je to za njih nedostižan nivo!
A

Alex20

pre 5 meseci

Ma vi prštite,i tesite se,ionako uvek o nama pevate samo o nama mislite,vas nacin zivota i opsesija Zvezda.
B

Bss

pre 5 meseci

Udješ dobro u drugo poluvreme, ovi prave 12-0 seriju i onda tek tražiš tajm-aut, tu je kraj svake polemike. Tako se ne vodi utakmica. Ko je hteo da vidi ni protiv Mornara to nije bilo kako treba bez obzira na pobedu od 20 razlike, to je bilo klasično otaljavanje, koje je danas stiglo na naplatu.
K

KUKU SEVEREEEE

pre 5 meseci

GAZI GANEEE...AL STE PONIŽENI U SRED BEOGRADA!!!!
I

Ivan FCRS

pre 5 meseci

Ovi imaju 4-5 igraca na spoljnoj, liniji kvaliteta kakvih mi nemamo ni jednog. Poraz nikada nije prijatan, ali nije ni neocekivan.
ц

црно на бело

pre 5 meseci

Чекамо јутарњи програм на Пинку...
g

gaga70

pre 5 meseci

ljudi budeti oprezni i dobro se obucite kad izlazite u Beogradu, trenutno je -22 i moze biti klizavo!!!!!! 🤣🤣🤣😂😂😂🤣🤣🤣😂😂😂
m

micura

pre 5 meseci

Ovoj ekipi Zvezde za plasman na 18. Mesto fale samo Nemanja Bjelica i Aleksej Sved
G

Gosti

pre 5 meseci

I sta kaze onaj malopre,"gospoda grobari ne vise na vestima zvezde"? Hhaahaaha avangarda vazda postena i nikad ne laze i ne kmeci!
ц

црно на бело

pre 5 meseci

Где су пошли "највернији" навијачи на три минута до краја???За Железник хватају превоз?
P

Preža

pre 5 meseci

Stvarno ne znam više koji je cilj našeg bitisanja u EL? Može li gospodin Čović to da objasni nama koji nismo 50 godina u košarci?
S

Samo da dozivim

pre 5 meseci

da vidim Cokija iza restaka i Kuzmica,Ilica,Nedovica,Tobija,Yaga,Simonovica,Dedu,Nejpira,Litvanca,Lazica i vecito i uvek povredjenog Hangu sto dalje od Zvezde!!! Odlaziiii COKIIIIIII!!!!!!!!
N

Ne moze

pre 5 meseci

Plastika ne vredi.. Ni promena imena i adrese ne pomaze
9

985

pre 5 meseci

Iskreno da vam kazem,ovi slepci vise ne trebaju da igrau EL...
K

Kostan

pre 5 meseci

Auuuu jel ste to vi u areni, kompletni igrali. Jel igrao Mirotić?
C

Covicu odlazi,covicu odkazi!

pre 5 meseci

Mi se poredimo sa partizanom,ljudi se imali em tezi raspored em im nisu igrali panter i avramovic. Oni imaju sad tri utakmice u areni,dve ako pobede,konkurentni su za top8 a mi ne znam sta cemo

VecaBg1971

pre 5 meseci

oDkaz...oDkaz...nego kako 🤣
P

POLITICARI U ZVEZDI

pre 5 meseci

Mi cemo pokusati da vratimo grb i adresu sto Covic rasproda.
k

komšija

pre 5 meseci

Vaš Nedović i naš Andjušič,kao braća po babine linije,kad treba nigde ih nema
s

slavuj

pre 5 meseci

Svaka čast za komentar o Nedi i Anđuši, kako ih od milja zovu. To su igrači beskrvni, mogu da pogode, a ne igraju odbranu i srce u petama kada se odlučuje. Anđušić je direktni krivac bar za 2 poraza, Bajern i Baskonia, čak i Olimpijakos. To su igrači za male beznačajne utakmice, a čak se i ne trude.
C

Cz 99

pre 5 meseci

Ma ne trebaju pojacanja izjava trenera !!!
G

Gost 976

pre 5 meseci

A nama se smejete.....
1

1/8 iz igre, 3 turnover

pre 5 meseci

Teodosić snajperista!!!
4

46

pre 5 meseci

Jedino mi je drago sto su vas deklasirali u sred Beograda zbog toga sto ubijate koliko pljujete Obradovica i Partizan. A Zvezda komedija.
T

Trinidad

pre 5 meseci

Kad se gubi drvlje i kamenje, kad se pobedi milina…ali takvi smo mi ljudi, brzo se menjaju misljenja i zaboravlja sve brzo…
A

Arhiv

pre 5 meseci

Da li je ovo najteži poraz Zvezde u Evroligi kod kuće? Da li neko zna?
Z

Zovi

pre 5 meseci

Čovika
k

koga je više briga

pre 5 meseci

jesam grobar. Bravo Nikola, Keste zvezda izgubila, al se vodi da si navojač zvezde. o neka si. ublažuješ poraz. Nisi ko tvoj kolega što se diči što je partizan primio 100 porna. Da pritom nije pomenuo pno sidjenje u 4. četvrtini. Bravooo.
j

jaaaaaaa

pre 5 meseci

i trener stozna da trazitajmaut,kada su kola krenula nizbrdo nece da trazi tajmaut vec tek posle 12:0a onda kada je sve otislo niz vodu jos jedan posle 2 minuta,i na kraju isto tako glupe izmene koje su isle njima na ruku
B

Bojan_11

pre 5 meseci

Upšite negde da je oboren rekord u pražnjenju Arene.
P

Promena

pre 5 meseci

Trenera opet i svih 15 igraca jer Fmp ne sme da stane!
џ

џобер11

pre 5 meseci

Нама ако не иде шут за 3 не можемо да добијемо ни сплит а камоли неког озбиљног, јер других решења у нападу немамо,ал битно да нам и центри шутирају за три, лудило мозга..
E

Eventualno

pre 5 meseci

Se fuzionisati sa još nekim pored Fmp a npr sa nasim Miskom
x

xdux

pre 5 meseci

losa selekcija tima kao i svake sezone, na poziciji jedan prvog pleja nemamo teo je ok za drugu opciju, pozicija dva nedovic i hanga i fali jedan konstantan suter, poziciju tri nemamo gieadritis i davidovac su za trecu opciju ok, cetvorka Mitrovic i fali nam igrac kalibra Kalinic, a centri tugaa jedino je Bolomboj kotektna opcija za treceg centra... pojačanja pod hitno dovesti ili se oporostiti i od eurolige i aba lige...
A

Aqa

pre 5 meseci

Jedno je sigurno nije lako ni crno ni crveno belim navijačima.
p

pedovic

pre 5 meseci

Ovaj Nedovic kako cimne glavicom odma dva bacanja, decko ima sudjenje kao da je on neko ime, kao Lilard u Nba pa kao ima autoritet, strasno bas
m

mipLors

pre 5 meseci

Ne mozete aplaudirati Miroticu samo zato sto nije dosao u instituciju, pa istovremeno pratiti kosarkaski mec i zeliti pobedu.. Ne ide ...
A

Alex20

pre 5 meseci

Mi njemu aplaudiramo uvel tenkre ograniceni kao terasa.
N

Ne znam koji pravi

pre 5 meseci

Zvzdasi lupaju minuseve pojedinim ljudima kojima se ovaj sastav od pocetka nije svidjao..Ajmo sa centrima,Bolomboj treca opcija u Oliju,jedino zna da prikuca,ledjna tehnika nula,Tobi treca opcija dosta puta u Barsi decko blage veze nema,promasuje zicere,odbrana nula takodje ledjna nula,Teo 37 godina i jos malo pa kraj,Nedovic toplo-hladno plus povrede ceste,Dobric suter otisao nijedan kao zamena,secate libse koliko nas je vadio Dobric?Yago nedorecen,jedino zvucno pokacanje Nejpir koji ne moze da se sastavi,Davidobac,Lazarevic,Lazic,Ilic,Hanga sa 35 godina....Ok je to ali za vazno je ucestvovati ili za Evrokup.Nema pojacanja jos naprotiv ba s se izrazito napominje da pojacanja nece biti!Covicu vreme je,hvala za sve
M

Milojica

pre 5 meseci

Ovi će se boriti za prva četiri mjesta, ali odpozadi. Još jednom potraćene državne pare u propali projekat porodice Čović. Nikad više upumpanog novca, a rezultat nikag gori. Partizan ne bi ovako izgubio ni sa drugom ekipom. Dno dna. Ugledali se na Terzinu tzv "evropsku zvezdu". Ne zna se ko je gori.
e

e

pre 5 meseci

Sta se palimo,pogledajte kakve su to ekipe,mi i ono sto imamo ne igra.Zvezda u pola utakmice ima samo jednog napadaca,Nedovica ili Teodosica,a u Armaniju "soli" ko stigne.Nije fer da zamazete oci navijacima,recimo Bjelicom i onda kad on ode nikog ne dovedete kao zamenu.Gledam danas Partizan,druga krajnost,sve kao napadaci ,a odbranu ne igra niko i sad mi cemo na f4.Oce to,al' u crtanom filmu.
H

Hrabro i

pre 5 meseci

I borbeno vcrs Fmp
j

jaaaaaaa

pre 5 meseci

onu su sve dobili iz individualne igre imali su 11 asistencija na 32 pogodjene lopte a Zvezda 17 asistencija na 25 pogodjene lopte ,znaci nista timska igra nego kada nisu znali sta ce pripaljivali su trojke iz teskih pozicija i pogadjali
h

hahahah

pre 5 meseci

Odose svi pre kraja, navijaci rezultata
K

Kako ide

pre 5 meseci

Sram bilo upravu, ponižavaju sve redom. Ovo je dno, igračineznaju šta ihsnađe. Izgubljeni, navijači nemaju za koga navijati. Čemer
g

gg31

pre 5 meseci

Yago je decko kosarkas za max Eurocup, Lazarevic za Prvu ligu Srbije, Tobi decko, ja ne znam kako je on uopste dospeo do Barselone, i tako dalje da ne nabrajam. Teo jedini sa svojih 36 godina koji je EL kalibar i delimično Gedraitis i Mitrovic. Kakva selekcija ove sezone, sramota. Umesto da si ostavio Argentinca, Dobrica, vratio Kalinica, ti dovodis 10 novih igraca, pardon, poluigraca.
C

Czz

pre 5 meseci

Mi smo rupa bez dna a ne da mi krpimo rupe. Ovakvog mucenja nema ni u najgorim horor filmovima. Prvo poluvrijeme iako bezidejno nesto se kotrljalo mada vise njihovim losim potezima nego nasim dobrim. Opet sutiranje trojki do besvjesti jer ideja ne postoji. Ne znam je li to do trenera ili inteligencije i sposobnosti igraca ali apelujem na Evroligu da nam sut van 6,75 racunaju kao 10, garantujem da se nista u rezultatu promijeniti nece. I onda taj famozni pad u igri koji nas krasi svaku utakmicu, dok ostalim timovima se desava nekoliko puta u sezoni pa samo malo da izanaliziram taj pad ovog puta- 47:41 za nas, ide serija 23:9 za armani (ako se ne varam) gdje mi za svo to vrijeme pravimo 2 ( slovima DVA) faula. Suterski trening manekena branimo ostavljanjem igraca koji ne promasuju citavu utakmicu. Opet nekako sa pokusavamo trojkama sa Tobijem ciji izbacaj lopte je vrijedjanje sportske profesije generalno, Rokas prvi sut za dva poena imao na 6 minuta do kraja utakmice a nedovic dribla kao da pokusava da aplicira za globetroterse. Poslednja cetvrtina kad treba da stizemo rezultat mi izlazimo iz bonusa posle nesto vise od 2 minuta igre i pravimo od svega nemogucu misiju. Trener na njihovu seriju od 10:0 ne trazi tajmaut. Mi pridjemo na 4, oni tajmaut i ide serija 8:0 za njih. Ovo nije Zvezda. Ovo je uzas koji ne moze da se gleda i bojim se da ce arena polako to da im docara. Mozemo da izgubimo od svakog a imam utisak i da ne mozemo da dobijemo nikoga. Mucno, i mislim da bi Reba beba bio pojacanje. Jedna velika nula od sezone za sada.
m

maodo

pre 5 meseci

sta ces opet s njom lolololo
O

Odlazi Covicu

pre 5 meseci

Nikad jadnija Zvezda jos od vremena Vladimira Tice ! Mrs iz Zvezde Covicu !
o

ok

pre 5 meseci

Opet neko drma kavez. Polako rode sto ste nervozni. Bice izuvanja na kraju sezone.
K

Kosta111

pre 5 meseci

Navijači Zvezde oborili rekord Arene! 5 minuta pre kraja prazna Arena 🤣🤣🤣
K

Kurir djoka

pre 5 meseci

Milan gubi narednih 10 utakmica, a ovaj Lo 32 poena ukupno nece imati do kraja sezone
S

SRAMOTNO IGRAMO.

pre 5 meseci

To znaci da mezimica nema trenera
S

Slobidna Srbija

pre 5 meseci

Bar onaj a znamo koji nece na osnovu Zvezdinih pobeda ubirati politicke poene.
Н

Нико као ја

pre 5 meseci

Ми смо екипа без плеја, без центра и без бека шутера. Ми се финансиски не можемо носити са богатијима од нас, тако да дај Радоњића да се ми вратимо на шљаку са углавном домаћим играчима, ту смо и имали неку игру и па и неке резултате.
g

gg31

pre 5 meseci

Yago je decko kosarkas za max Eurocup, Lazarevic za Prvu ligu Srbije, Tobi decko, ja ne znam kako je on uopste dospeo do Barselone, i tako dalje da ne nabrajam. Teo jedini sa svojih 36 godina koji je EL kalibar i delimično Gedraitis i Mitrovic. Kakva selekcija ove sezone, sramota. Umesto da si ostavio Argentinca, Dobrica, vratio Kalinica, ti dovodis 10 novih igraca, pardon, poluigraca.
P

Princip

pre 5 meseci

Neozbiljna ekipa. Nekvalitetna, nekonkurentna. Mnogo penzionera koji dodju da uzmu jos po koju 100nu hlljada €. I takoooo, kraj u el posle 10 kola. Volio bi da drzava kaze stop dacamju para u burad bez dna, cz i partizan. Jadni drugi kubovi. Reče lepo slovensc. U eu je zabranjenonds drzava daje lovu klubovima
T

Tomy

pre 5 meseci

Armani nije demonstrirao silu ali je pokazao kako se igra dobro organizovana odbrana i pametan napad. Ali i Zvezda je odigrala prvu deonicu dobro a onda se u nastavku raspala, kao da nije imala snage i kao da ih je precizan i strpljiv napad Armanija mentalno razbio. Igrači Zvezde i dalje osciluju u formi i to je najveći problem ove ekipe - oscilacije igrača. Igra se požrtvovano i sa puno energije u odbrani, promenljivo ali raznovrsno u napadu, medjutim često nema raspoloženih 5 igrača. Danas ih je Armani u odbrani razoružao jer su dobro zatvarali koš i prostor kad Mitrović primi loptu. Zvezda ne treba da klone, može u prvih 10 uz dosta napora.
f

ff

pre 5 meseci

Kaze Svevisnji dva tima u top 8, a bice 2 tima na 4 zadnje pozicije, ukinuti budzet drzavni blizancima!
И

И

pre 5 meseci

Не памтим слабији допринос страних појачања у историји КК Црвена Звезда.
G

Gost997

pre 5 meseci

Pokazatelj zasto je Srbija kroz vekove propala je taj da i jedni i drugi danas izgube a i jedni i drugi ne gledaju sto su izgubili vec se smeju ovim drugima, dok za to vreme top 8 deluje sve dalje i dalje oboma ekipama, a uskoro ce i jedni i drugi u fiba ls a vi se samo ismevajte medjusobno
j

jovo kapa

pre 5 meseci

Ne ide titovim blizancima, 192 poena ,pa dobri su, vazno je ucestvovati !!

Eskobar 1

pre 5 meseci

ubice nas efes sledece kolo
g

gost1978

pre 5 meseci

pazi mesina pakao trener, a opet iza zoca
G

Guh

pre 5 meseci

Hrabra zvezda
P

Preža

pre 5 meseci

Ma poremetio nas pokvareni Mesina onim nesportskim izjavama, od pre nekoliko dana. Jel tako Čovke?
m

mali ćokica

pre 5 meseci

Sram ih bilo! Da ispolivaju našu hrabru i nikad kvalitetniju zvezdu ovako. Stvarno nije u redu i to još kao gosti.
j

jaaaaaaa

pre 5 meseci

da li je moguce da su ovako odigrali protiv nas, pa hajde da su otvoreni sutevi vec 80 % iz teskih pozicija,7-8 suteva su postigli u poslednjoj sekundi preko ruke,u drugom poluvremenu 13/11 trojke a mi smo gubili lopte mnoge sami dajuci im kontre, stranci moraju da daju vise nista nisu pokazali ali da zavrsis utakmicu 23/4 od 65:69 do 69:93 je sramota , razocarenje a jos vece kad znam da nam onikoji trebajunajvise da pritiskaju bekove Hanga i Lazic nece jos dugo da igraju a da je Nejpijer u kanalu a unutrasnju igru prakticno nemamo a cesto ni ideju u napadu
M

Mile led

pre 5 meseci

Što ćeš opet s njom lololo
E

Eto ti sad

pre 5 meseci

Dobiste i vi! Nije lepo smejati se tuđoj nesreći!
Z

Zvezda 91

pre 5 meseci

Svi u sengrup !
S

Sta se bunite?

pre 5 meseci

Top 16! Dobro je
G

Gile 88

pre 5 meseci

Mi nismo ekipa nego gomila prosecnih individualaca 47-41 bacimo 2 lopte bez suta primimo 16 trojki na 61-66 3 napada smo zavrsili za 5 sekundi 2 puta izgubljena lopta i promasen sut Davidovca Osim njega i Mitrovica niko drugi se nije ni pojavio na utakmici Mozda ja previse ocekujem ali veceras ovaj tim nije imao ni srce ni mozak . A Covicevo prosipanje morala gde se bavi svim drugim stvarima osim klubom u kome nema centra je prica za sebe. Sramota sezona je 99 posto zavrsena sto se tice Evrolige.. Ako vas je bar malo sramota ima nade za ovaj tim ali ja mislim da vas uopste nije sramota.
m

mile led

pre 5 meseci

Zvezda opet oborila rekord u pražnjenju Arene. Čitavih 10 sekundi
O

Odlazi Covicu

pre 5 meseci

Kakva je ovo raspala ekipa, pa ovo samo degenerik moze da sastavi i da ocekuje pobede....
m

mordd

pre 5 meseci

Grobar sa, al neću likovati i lupetarati. Meni žao, rezultat nije realan., al dešavaju se ovakve utakmice (kao i zvezdina protiv fenera)... nadam se da neće ekipa pasti posle ovoga. Jeste u potanju prosečna ekipa, ali su pokazali da mogu da se nose sa mnogima. Glavu gore ljudi,ipak je ovo samo igra.
P

Popsi

pre 5 meseci

E moj Čoviču, ne pravi se svake godine nov tim i ne kupuju se igrači na godinu dana.
Č

Čović

pre 5 meseci

Vratiću u maju Kampaca i Vildozu!
P

Postic

pre 5 meseci

Da bi se budala pitala
N

Nedeljko Kokot

pre 5 meseci

Sta se sekiras napaceni brate? Ne placamo mi te igrace vec penzioneri!
P

Pa

pre 5 meseci

On pravi tim samo da bi pobedio Partizan i da bi osvajao Aba ligu, Evroliga ga nikad nije ni interesovala.

VecaBg1971

pre 5 meseci

Da smo bar kupili igrace nego smo kupili poluproizvod.
M

Milojko Arsenić

pre 5 meseci

Zašto je tako prazna Arena 5 minuta pre kraja? Hahahahahahhahahahahah
Z

Zato sto smo

pre 5 meseci

OCAJNI
g

gostiom

pre 5 meseci

Pozdrav od Šejna
R

Realno istina

pre 5 meseci

Zbog Efesa zli brate.
N

Nedeljko Kokot

pre 5 meseci

Zato sto smo kosarkaski pismena publika, a ne ko oni grobari, gube 30 razlike, ostanu i sat vremena nakon utakmice, urlaju a hala se trese!
m

matoriekspert

pre 5 meseci

Ne govoriš istinu, prazna je celu utakmicu.
@

@gostiom

pre 5 meseci

Lolololololololo 🎶🎶🎶

angry_chainsaw

pre 5 meseci

Na začelje Čoviću, tamo nam je mesto, a bićemo tamo već do kraja godine.. I Bruka i sramota!!! To je kada se političari bave sportom, a ukanališe nas i u reprezentativnom sportu (izuzev pojedinaca, koji će isto tako da odu), čudi me samo da je Piksi ostao na čelu reprezentacije da mu tim prave hoštapleri, a dok nam je Pešić tu ima nade. Eto zato Jokić neće da igra za reprezentaciju, ali to je jako duboka tema, možemo sviđa ga pljujemo i lupamo mu minuse, ali svi znamo da je u pravu i svi mi bi isto postupili da smo na njegovom mestu...
p

pixi da moze biti trener

pre 5 meseci

negde otiaao bi..osim indonezije malezije..on pored trenera nije prosao..jokic da je igrao ne bi grupu prosli .pixi i kao fudbaler osim talenta i dva gola spaniji nije nista pokazao..Jokic je kao igrac odlican ali nije za kolektiv
p

pst

pre 5 meseci

Vidis odigrali smo najslabiju utakmicu sezone. Iskreno ocekivao sam vas politicki napad. Jeste li porasli koji santimetar. Covic je van politike dobrih 15 godina. Problem je sto je za sve vas decko sa imenom i prezimenom. Ne sekiraj se pojahace vas na kraju sezone. Vidis sport se sastoji od pobeda i poraza. Ovaj Armani je favorit broj jedan ove sezone u El. Ljudi su pogodili sve sto su sutnuli. Mi i dalje imamo tri bitna igraca van pogona. Skracen roster u spoljnoj liniji uzima danak. Bitno je dobiti u ponedeljak. A Covic je zli covek koji je stao u odbranu Srbije. Svi mi koji je branimo smo losi ljudi.
P

POLITIKO

pre 5 meseci

ANDREJ COVIC ! ON DRMA !
g

gost0

pre 5 meseci

Pst- jeste Armani projetkovan za osvajanje svetskog prvenstva!
O

Oborili svoj rekord

pre 5 meseci

Napustaju Arenu na TRI minuta do kraja. Treba hvatati prevoz za Zeleznik😂
R

Realno istina

pre 5 meseci

Srecan. Tuga ili radost veceras? Radost posto zaboravi da ste i vi vecaras igralu kako stw igralu. Ali ovo je svjezije.
R

Realno istina

pre 5 meseci

Zure ljudi da pogledaju reprizu Efes-partizan.
G

Georges St Pierre

pre 5 meseci

Pobeže poslednji autobus..
G

Georges St Pierre

pre 5 meseci

Pobeže poslednji autobus..

Eskobar 1

pre 5 meseci

Lo nije dao na trenigu tol'ko koseva dobro malo ste bolji od partizana primili ste 30 koseva a partizan 36 za cetrvitnu bravo palako napredujemo bice tto dobro za 5 godina neke bolje igrace a ne tobej nejpir gudaitis nedovic juce sam gledo himki csk kako ljudi igraju kosarku pa to je fenomenalano odbrane napad a ne ko mi babe sve
M

Mastilo

pre 5 meseci

Pogledaj sve utakmice u EL u nazad i videces da je protivnicki plej uvek ili najbolji ili medju dva najbolja igraca protivnika u poenterskom smislu. Prosto svi odreda napadaju Teodosica i u velikom broju slucajeva im to prolazi.
r

realno85

pre 5 meseci

sa ovakvim procentima suta milana jednostavno je nemoguce dobiti. jednostavno sve su pkgodili. nine tu vise bila ni rec o slaboj odbrani ljudi su pkgadjali preko ruke u zadnjim sekundama. ovakav procenat za 3 poena odavno nije vidjen oko 65%. idemo dalje
k

kkp barsa.

pre 5 meseci

jbo te coro
E

Evo zasto

pre 5 meseci

Cesto i Zvezda ima neverovatan sut za tri, a obi su planski napadali Teodosica kojeg je Lo cesto iznacivao jednim driblingom i ostajao mu je cist sut.
m

ma

pre 5 meseci

Uopste nije tacno to sto pises,nemas pojma o kosarci,s ovde glumis nekog znalca.Covek je dao nekoliko trojki preko centara Bolomboja,Tobija,cak i Davidovca i nikakve veze to nije imalo sa Teodosicem.
G

Gost83

pre 5 meseci

Zali Boze bacenih para, i na Zvezdu i na Partizan, i u basketu i fudbalu...
j

jedino sto si tacno rekao..ugasiti spot

pre 5 meseci

krenuti od petlica..a nisu mi jasni ni tkz navijaci..paljevine..oni se bogate oni pucaju selfije..kao ja sam ovo ono..sveli nas ko ostoja na brojke a njih coki na navijace privatnog kluba..bolje da navijaju za siti ..
G

Gost1818

pre 5 meseci

Kojih para na Partizan u fudbalu???
M

Mile led

pre 5 meseci

Podići spomenik Lou na sred železnika
l

lo dobija stan

pre 5 meseci

u novoj zgradi fmp u stjepana supanca
K

Kurir

pre 5 meseci

Teško je gledati ovu nikad goru Zvezdu.
R

Realno istina

pre 5 meseci

Ti pojma nemas znacenje rijeci TESKO.
h

hanter

pre 5 meseci

Tobi,Simonovic-zlocin koji traje

Crazy-North

pre 5 meseci

Čoviću pojačanja pod hitno!!!! ili odlazi i povedi sa sobom Nejpira,Kuzmića,Simonovića, Tobia.
s

sta je sada kriv Sabaz

pre 5 meseci

ne vidim da je igrao?ili je kriv kad je u dvorani..hocei ce Filip aktivirati?.Fmp-filip mora proigrati
O

Ognjen Drinski

pre 5 meseci

Nemoj da Čović ikoga dovodi. Vidiš li kakve je cepanice nagomilao?
J

Jöle 39

pre 5 meseci

To se desi kada se smeju Partizanu.. karma je čudo.
P

PFC

pre 5 meseci

Nikad to da nauče. Ali nikad...
R

Realno istina

pre 5 meseci

Naravno zbog tebe i takvih kao ti.
B

Burek

pre 5 meseci

I vi ste se nama smejali nakon dva derbija pa ste popili Cedevitu :)
D

Drvo

pre 5 meseci

Kako Partizanu da se ne smeješ hahahahahahsaha
B

Bljuc

pre 5 meseci

Kaze bot bez zivota koji se non stop smeje zvezdinim porazima Ko o cemu
c

czns

pre 5 meseci

Jeste, sve je zbog vas, kako znas? Leci se ako jos ima vremena
S

Sascha 2010S

pre 5 meseci

Novi Rekord Arene 2 minuta prazna hala
M

Mit

pre 5 meseci

A mi se radujemo jer su 35 poena u prvom poluvremenu dali domaci igrači. Cime se navijači bave to je strašno... Još jedna promašena sezona, ovaj tim je pun rupa i vapi za pojačanjima kojih očigledno neće biti.
P

Prolaznik1

pre 5 meseci

Partizan gubi, ali ne igra hrkljuš košarku. Mi čekamo Hangu i Lazića, za šta? Larkin, Lo, Džejms, Šilds ... ljudi pogađaju i na najtvrđu odbranu, džaba odbrana ako nemaš napad.
A

Ajmo iskreno

pre 5 meseci

Cekaju se Hanga i Lazic jer je to trenutna alibi prica. Bili su oni tu ranije pa su se utakmice gubile, taj Lazic kad igra navijaci mole Boga da ne igra, dok Hanga jeste pristojan EL igrac i nista vise od toga njegovo prisustvo nista drasticno ne menja. Kad se oni vrate, a ovo se nastavi smislice se neka nova alibi prica koja ce se prodati navijacima. Igra bez koncepta koja se zasniva na divljackom sutu koji kad ne ide glatko gubis, a i kad krene pa pocne da stagnira opet u 80% utakmica izgubis. Samo sutiraj i daj loptu Teodosicu da "zadivi Evropu", sto preko bekovske linije primis bezbroj poena i sto ih probija ko stigne to nema veze. Kad su Nedovic i Teodoaic na parketu odbranu igras sa dva igraca manje. Nagomilavanje igraca i losa selekcija, nikako izbalansorana imas 10. potentnih igraca u napadu bez i kednog cistog sutera, i svi oni soliraju, i imas dva pristojna u odbrani, plus svi novi i neugrani. Ocekujes kao neke rezultate, a svaku utakmicu sutnes skoro ili trojki vise od dvojki ili priblizno isto, dakle nemas koncept igre nego udri po kosu pa sta Bog da.
p

pero7

pre 5 meseci

jel grk doterao igru..jel se vidi pomak..nisam gledao utakkicu..ali ovde sam par puta video ddavvviiidfdovvvvax..sta kazu kuzmanovic..olavsic ili kovacic jel uspeh iugubiti od milana poluvreme manje od 30 razlike..jel ste sada dobili dedu..tobija..djoija..jel teo bacao nedi magiju..hoce li Covkins ujutro na pink?
s

samo

pre 5 meseci

Nisam gledao,ovi tvoji su sigurno pobedili,kad si se raspisao?
R

Realno istina

pre 5 meseci

Gledao si i cekao da ublazis tugu. Malo ti je lakse ali pogledaj i skontaj da ste i vi pukli ove noci.
T

Tpb

pre 5 meseci

Sta ces opet s njom Lo Lo Lo 😂
O

Odlazi Covicu

pre 5 meseci

Ovo je pocetak kraja, sramota i bruka ! Mrs iz Zvezde Covicu i sva ostala bagro !!!
P

Pa

pre 5 meseci

Ko moze razigranog pleja da čuva, spori Davidovac ga čuva ili matorac Teo.
K

Kop

pre 5 meseci

Zašto nam radiš to LOLOLOLOLOLOLO!!!!!
P

Preža

pre 5 meseci

Koga briga nama je ABA prioritet, kao što reče naš večiti predsednik.😂👎
n

nije to

pre 5 meseci

nego da se razigraju tobi..deda ..roki..neda..teo..daa grk to uigra..jos katai i abaiga je tu
g

gadge

pre 5 meseci

Не зна се ко је гори,Звезда или Партизан.Партизан и одигра нешто у нападу за разлику од Звезде,али је у одбрани прави смехотрес.Доњи део табеле су за обе екипе зацртани
D

Danilo911

pre 5 meseci

Mi ubacujemo preko 90 efesu u gostima bez Pantera i Avramovica...Samo da se vrate u tim i sve ce doci na svoje.
@

@ssss

pre 5 meseci

S tim da Partizan igra sa pola tima i ima šanse za napredak.Kod Zvezde šanse da poboljša igru su ravne tome da ti sad u ovom momentu padne meteor na glavu!
X

Xy

pre 5 meseci

Kome do sad nije bilo jasno, sasvim sigurno jeste. Mi smo ekipa za Evrokup i to je to. Uzasna selekcija igraca.
A

Avenger

pre 5 meseci

Ne zavaravajte se, i da je Zvezda odigrala najbolje što je mogla, opet bi izgubili. Videću baš procente šuta Loa i Šildsa sledećih par utakmica, neće ni blizu biti.
k

kkp barsa.

pre 5 meseci

ajde sram ih bilo kako su tako precizni, ne vazi
D

Dre

pre 5 meseci

Ovaj Lo nas unakazio, sta god uradis covek na drugoj strani spauci neki sut, ovde se vidi nedostatak branka lazica da zatvori ovakvog nalozenog loa
l

ltof

pre 5 meseci

Igrao je Branko prosle godine dom je Lo igrao za Albu pa nas je i tad unakazio.
D

Don kaktus

pre 5 meseci

Brat za brata. Nece fenjer biti toliko tezak kad njegovu tezinu veciti zajedno podele.
F

Florentino

pre 5 meseci

To mozes da pricas za svoju Zvezdu.. Mi da nemamo Jaramaza dobili bi i Efes nocas i Bajern u goste...
f

fkn il

pre 5 meseci

Kako ih je lepo Covic nalozio pre utakmice svojim glupim podbadanjima Mesine, od prvog minuta se videlo da su maksimalno motivisani da razvale utakmicu.
Z

Zapravo

pre 5 meseci

Uvek igra dobro protiv Zvezde.Sledeće kolo u EL igraće ispodprosečnu utakmicu,ali protiv Zvezde uvek izgleda kao najbolji plej u Evropi.
O

Obrati paznju

pre 5 meseci

Obrati paznju na to da protiv Zvezde najbolji igrac protivnika uvek bude plej. Znas zasto, pa svesno napadaju Teodosica. Koliko god on moze dobro da odigra u napadu, podeli asistencije, da poene protivnici eksplatisu njegovu losu odbranu i to im u konacnici da dobar rezultat. On je nekad bio igrac koji ti je mogao napraviti vise u napadu nego sto protivnik moze da ti nasteti u odbrani, sad kad su godine ucinile svoje prosto ne moze doprineti toliko u napadu koliko nasteti u odbrani. Koliko god ga mediji romatizovali to je vidljivo onom ko hoce da vidi.
S

Sascha 2010S

pre 5 meseci

Alba Asvel Zvezda Sta povezuje ova tri tima ? Odgovor Evro Kup
@

@@@@

pre 5 meseci

Sve ih izbaciti momentalno! Nikad ništa od njih.
e

e

pre 5 meseci

Samo kad nije liga konferencije,toliko bas nisko ne padamo.
N

Nedeljko Kokot

pre 5 meseci

Pa koliko nam para jos treba, koliko?
h

haha

pre 5 meseci

Jedno pet milina da nam budzet bude slican Partizanovom.
J

Junker

pre 5 meseci

Tobi je uspeo, u moru debila on je najveci
2

222299

pre 5 meseci

Sezona u evroligi za nas je vec zavrsena. Dok mi slusamo neke price kako se napada F4 mi vidimo stanje stvari na terenu ekipa je ocajno selektirana bez pravog centra i krilnog centra a nema ni fizicki jakog beka a bez toga ne moze da se igra.
a

asdasffasf

pre 5 meseci

Mirotic je stvarno dao sve od sebe, nije se video, valjda da ne bi delio narod, mozda ga je i papa zvao ne samo patrijarh, ko ce ga znati...
G

Gde si

pre 5 meseci

Prijatelju!!!
O

OkosBokos

pre 5 meseci

Ma daj da mi brojimo poene domacih igraca i da se divimo nebitnoj trojci Tea i Nedovica. Da verujemo Covicu sta kaze, ipak je to jedan tako veliki covek. Istorijska sezona nema sta, u novembru pocinju revijalne utakmice u EL.
@

@@@@

pre 5 meseci

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
O

Ojsa

pre 5 meseci

Jbga sad da se lepo zahvali onome kome treba i da se dovedu dva igraca koja fale,kad moze partizan da dovede ono sto im treba mogla bi i Zvezda.
P

Pa

pre 5 meseci

Zvezda dovela, dece ih vise imaju 15 igraca u tim.
l

lwlw

pre 5 meseci

S' tim sto je Zvezda vec dovela 10. igraca, a Partizan pet, gde na svetu da jedna ozbiljna ekipa promeni celokupan roster i dovede 12. novih. Kad je krenulo to dovodjenje nemilice znao sam da ce se ovako desiti. Pa Sveti Petar licno ne bi mogao to da uigra za godinu dana. Slika i prilika koliko se neplanski radi.
.

.....

pre 5 meseci

A malo ste doveli? 11 igraca, KKP 5 doveo, 4 otisla....roster 14 igraca....vidi vas
I

Ivan82

pre 5 meseci

Može burazeru,slažem se. Izvadi lepo lovu iz svog dzepa pa dovodi koga hoćeš,dosta je bilo,zaista...Ovo gradjani plaćaju od ove naše bede.Dosta je,zaista.Poštari stajkuju,prave ih na kriminalce i budale.Poljoprivrednici štajkuju,blokiraju im kuće i prete batinama.Više se i ne stide! Ma dosta je bre. Briga me više i za Zvezdu i Partizan. I za reprezentaciju i stadione fudbalske.Dotakli smo dno,prave nas na idiote. Prevrsilo je svaku meru,postaje teško i disati,razumeš!?
h

haha

pre 5 meseci

Nije bitno koliko je ko doveo, vi niste doveli Pantera pa vas kosta 2,6 miliona, Ledej blizu 2. Zvezda ima dosta jeftiniji tim. Najbolje da zadrzimo strance koji su posle nas mogli jedino u Aziju.
B

Belosavci

pre 5 meseci

Sve je Ojsa u pravu!
Л

Лазар

pre 5 meseci

Ал ће бити између близанаца мртва трка за 15то мјесто...
U

Ultrakop porucuje

pre 5 meseci

Sram vas bilo cigani! Hhahahahahahaha, kakav cirkus :DD
1

1100

pre 5 meseci

Da..da..zamisli..oni nekome nesto porucuju..oni koji imaju putera na glavi kao niko...gradjevinari nekome da ukazuju na sramotu.
G

GLEDAJTE SAD

pre 5 meseci

NA VESTIMA JSD CENZURA NA VESTIMA ZVEZDE GROBARSKO IZIVLJAVANJE JEL TAKO ADMINU OLOSU BOLESNI?
R

Realan do srži

pre 5 meseci

Brale Partizan je izgubio na vrućem terenu gde padaju i mnogo veći timovi i to baš tesno, a mi i to pred svojom publikom?!? Na kraju su izgubljeni bodovi i jednih i drugih i to je to.
K

Krans

pre 5 meseci

Šilds šije!
A

Aranđel

pre 5 meseci

Samo Mesina nije dao trojku
B

Bizon

pre 5 meseci

Jel iz auta? Ipak, lepo vece!
K

KK Crvena zvezda

pre 5 meseci

Kakve rupe bre, pišite jel smo bili borbeni il nismo?!
o

ogisa ogisa

pre 5 meseci

Nedovicu ,sad trk na aerodrom, da docekas naseg Jaramaza ,pa se sutajte u dupe celu noc..dok ne utrne ili dupe ili noga,nema odustajanjaaa
O

Oto

pre 5 meseci

Zvezda opet oborila rekord, izpraznila arenu za 10 sekundi 😀
N

Nishlija

pre 5 meseci

Pojacanja na pozicijama 3, 4, 5...PODHITNO!
1

1,2,3,4,5

pre 5 meseci

Na svakoj poziciji po još 2 igrača!!!
M

Milos.beli

pre 5 meseci

Malo je 10 pojacanja, daj bar jos 3...
N

Nishlija

pre 5 meseci

Grobari pa nema nista lepse nego videti koliko se interesujete za nase utakmice i pojacanja! Zaboravih da se vi ove sezone niste pojacali...Oprostite! Naravno da ne moze da se igra sas 50 igraca ali moze da se nadje 12 normalnih.
h

haha

pre 5 meseci

Malo je budzet od 20 miliona, daj jos Farela, navikao je Obradovic u Feneru.
n

nR

pre 5 meseci

Hrabraaaa Zvezdaaaaa izgubila. Ahajahaha
n

negoo..

pre 5 meseci

Jel platiste porez..Arenu..jel otimate jos kojeg igraca avangardo..🤣