Komentari na vest

Zek Ledej i dalje van stroja, preskače i meč sa Krkom

D

Diego

pre 4 meseca

Da mu nisu maznuli uzuceni sorts, pa nece da igra dok mu vrate?
i

izgledaaaaaAaa

pre 4 meseca

Da ponestaje para...
n

ne treba im više

pre 4 meseca

završeni izbori
.

....

pre 4 meseca

Jako bitan igrac za utakmicu u petak protiv Makabija. Fener smo iznenadli prosle sezone u gostima, ne verujem da ce nas olako shvatiti. Mogu od svakog da izgube a i svakog da dobiju. Em sa pobedom nam odlaze na 2 pobede vise.
m

mikele72

pre 4 meseca

Kažu pametni ljudi da mrznja potice od kompleksa.
M

MVPČAČAK

pre 4 meseca

Ovo je šizofrena kolektivna mržnja.
N

Nema leka

pre 4 meseca

Za vas spasenja nema ni ovih dana. Odakle vam toliko mrznje?
P

Pobogu...

pre 4 meseca

Koga pitaš? Navijače Zvezde ili sve one igračke koje je saplitao, udarao po glavi i lomio im rebra?
V

View

pre 4 meseca

@@@ Pobogu... Kog je tukao, lomio rebra, saplitao, udarao po glavi... navedi. U koliko utakmica je napravio 5 ličnih grešaka, koliko tehničkih, da li je nekada isključen, da li je učestvovao u tuči u Madridu? Navedi slobodno ili prestani da lažeš.
P

Pobogu...

pre 4 meseca

POdsetiću te samo na najskorije stvari. Udarac sa leđa Tanaskovića na pokušaju zakucavanju u porazu od Igokeee, udarac posred lica Kozera iz Reala, Ivanoviću je slomio rebra, Deku izvrnuo koleno, zamalo i Klobučaru koji je imao sreće da mu nije uleteo u stajnu nogu, zaboravio sam koga je povukao za nogu dok je čovek zakucavao . VIdim inmaš internet pa potraži video "Zek Ledej - faulovi i povrede, slučajno ili namerno, prosudite sami". P.S. i nije lepo govoriti nekome da laže, dete moje.
S

Sofronije III

pre 4 meseca

Na Youtubu postoji i "Zek Ledej sabrana dela, kolekcionarsko dopunjeno izdanje, samo za istinske poznavaoce"
V

View

pre 4 meseca

@@@ Pobogu... E baš si našao argumente kao dr Nestorović na INRA NETU. Nastavi da se edukuješ sa INRA NETA. A možda je Zek vanzemaljac.... i tu će glavnu reč dati INTRA NET. Moj ti je savet, izaberi bilo koju utakmicu od sinoć, odgledaj je i videćeš tih, kako ti kažeš uklizavanja, udaranja po glavi,... koliko hoćeš. Legitimno je da se neko nekome ne sviđa ali ne trrba preterivati.
P

Pobogu...

pre 4 meseca

@View, kao i uvek posipanje pepelom. Rekao si mi da lažem, a ja sam ti pokazao snimke da udara iz sve snage po glavi, s leđa, u lice, da lomi kolena... ali vi živite u nekom svom univerzumu. Pominjete Lazića... reci kada je Lazić nekoga tako udario, kada je nekome uklizao u koleno i kada je nekoga udario u stomak kao njega onaj crnogorski pecaroš. Za vas je fer plej misaona imenica.Osioni, bahati... institucija!
e

ehh

pre 4 meseca

povredice nekog kod kuce, manijak je to
D

Da je pošteno

pre 4 meseca

Ne bi više nikada zaigrao.
7

77uu

pre 4 meseca

a toliko se trudio da povredi druge
l

limarijaostoja

pre 4 meseca

eto prilike da se okupa