Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Zenit doveo Džordana Mikija koji je imao još šest ponuda

Vreme čitanja: 1min | ned. 04.07.21. | 16:50

Tim iz Sankt Peterburga se pojačao na centarskim pozicijama

Zenit je doveo pojačanje u vidu Džordana Mikija. Ovaj krilni centar/centar potpisao je jednogodišnji ugovor sa Zenitom, javio je Eurohups.

Isti izvor ističe da je Miki dobio šest ozbiljnih opcija, pre nego što je Miki odabrao da mu Zenit bude sledeća destinacija.

Izabrane vesti

Nekoliko razloga je odvelo Mikija ka Zenitu. Jedna od važnijih je uloga na terenu koja mu je namenjena. U Zenitu će imati više priliku da igra na poziciji krila nego na centru. A on sam smatra da je četvorka idealna pozicija za njega.

Miki je razgovarao i sa Ćavijem Paskvalom i sa generalnim menadžerom Aleksanderom Cerkovnijem. Zenit će igrati Evroligu naredne sezone tako da je i to jedna od važnih stavki koja je pogurala Mikija ka tom klubu.

Do sada je Zenit bio jedan od najvrednijih timova. Doveo je već Džordana Lojda, Konera Frankampa, Dmitrija Kulagina i Sergeja Karaseva. Produžio je ugovor sa Bilijem Beronom, Arturasom Gudaitisom, Mateušom Ponitkom i Aleksom Pojtresom.

Miki je debitovao u Evroligi u dresu Himkija u sezoni 2018/2019. Posle odlične sezone otišao je u Real Madid, posle čega se vratio u Himki. Sledeća stanica je Zenit.


tagovi

Džordan MikiEvroliga

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara