Komentari na vest

Ženska reprezentacija nastavlja pripreme za SP u Australiji

K

Kondukter

pre gotovo 2 godine

Crown Plaza,pa sigurno čarter za Belgiju (jer joj se dalo i može joj se,bez skrupule),red je i na Zlatibor,pa nazad u Crown Plazu,i to malo, nego u Istanbul na završetak priprema pred SP. Čitam i ne verujem,zbog ove selektorke ode KSS u bankrot,strašno bahaćenje ove žene. Pešić odveo reprezentaciju u S.Pazovu,reče Danilović da je to skoro za đž,da su uštedeli oko 40.000 €,pa vi narode gledajte šta ova pola srpkinja/francuskinja radi sa narodnim parama.
Š

Šojić S.

pre gotovo 2 godine

Marinče,poslao bih ja tebe sutra "Belom ladjom"do Australije i da čekaš naše devojke iz ženske košarkaške reprezentacije. Znaju svi u javnom trenerskom košarkaškom svetu Srbije da ne provedeš sa reprezentacijom ni nedelju dana,već da treninge vode i tvoj posao rade pomoćnici,asistenti,skauti i ostatak tima. Na žalost košarke u Srbiji nema ti zamene,jer svi zbog tebe beže od ženske košarke,a kažu da Dajanu Butuliju spremaš za naslednika(cu),jasno ...
F

Fiskalizator

pre gotovo 2 godine

Još kada bi znali koliko ste dana od maja meseca do danas g/djo Maljković proveli sa tim igračicama. Drugo,zašto se bahatite dok ste u Beogradu sa smeštajem u tako skupom i renomiranom hotelu. To vam sve plaćaju gradjani Srbije,kao i vašu basnoslovnu platu koju dobijate od KSS .
I

Iskreno

pre gotovo 2 godine

Kao Srbin, sportista, navijač, da bog da svaku izgubili, a takođe i vaše kolege u muškoj reprezentaciji ukoliko dovedu nekog stranca da igra za nacionalni tim.