Ante Žižić (© Star Sport)
Ante Žižić (© Star Sport)

Žižić pušten iz bolnice posle jakog udarca (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 10.05.22. | 11:16

Centar Makabija se povredio na meču protiv Hapoela

Nakon pada u jučerašnjoj utakmici Izraelske lige protiv Hapoela iz Haife, centar Makabija iz Tel Aviva Ante Žižić hitno je prevežen u bolnicu. Lekari su pre toga morali da ga uspavaju iz predostrožnosti. Dan kasnije, stižu pozitivne informacije.

Kako se navodi u saopštenju ekipe, Žižić se kasnije uveče osvestio i razgovarao sa lekarima. Posle skenera je utvrđeno da je situacija dobra i on je danas pušten iz bolnice. Žižić će ipak morati da nastavi lečenje, ali van zdrastvene ustanove.

Izabrane vesti

Da je reč o veoma maleroznom košarkašu potvrđuju i raniji pehovi koji su mu se dešavali. Dok je igrao za Cibonu, protiv Krke u Novom Mestu je doživeo prelom vilice, dok je igrajući za Klivlend u NBA ligi, na gostovanju Denveru zaradio poremećaj centra za ravnotežu nakon udarca u vrat - zbog toga se našao na višemesečnoj pauzi.

Makabi je na kraju izgubio meč protiv Hapoela u trileru sa duplim produžecima, 114:123. Žuti su završili na drugom mestu regularnog dela sa 18 pobeda i devet poraza.

U Tel Avivu Žižić se nametnuo kao jedan od boljih centara Evrolige u kojoj je ove sezone odigrao 31 utakmicu i prosečno beležio 12,2 poena i pet skokova.



tagovi

Ante Žižić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara