Komentari na vest

Znao je Kari zašto čeka Stefana Jovića

F

Figaro France

pre 8 meseci

Ozbiljan igrac,pametna glava,smiren i stabilan kao osoba.Posteni se odnosio oduvek prema dresu i grbu reprezentacije i sigurno ce biti nagradjen od Boga.Svaka cast Jovicu.
D

Drvo

pre 8 meseci

Kari je posle Radonje najbolji srpski trener trenutno.
p

podesen

pre 8 meseci

Cudno da najbolji trener,nema neki klub gde radi,a mlad trener 53.g.
d

d. g.

pre 8 meseci

Stefan je u reprezentaciji zaradio povredu koja mu je ugrozila karijeru. Uvek stavlja tim ispred sebe. Mislim da je Zvezda pogrešila što ga nije angažovala. Svakako zaslužuje el.
A

Ajde?

pre 8 meseci

A da razmislite da nije tu samo do toga koga klub hoće. Možda klub nije hteo da mu da koliko su Španci.
c

coki976

pre 8 meseci

nije ga lansirao djordjević već muta nikolić
J

Jova1245

pre 8 meseci

Secam se kada je bio treci olej u Kragujevcu kof Mute! Tako da si u pravu!

Darkoki

pre 8 meseci

Neznam zasto Zvezda nije vratila Jovica i Ristica,po meni su bolje opcije od Teodosica i Kuzmica pogotovo.
L

LeoLajke

pre 8 meseci

Po đeni Ristić je mnogo bolja varijanta od Kuzmića a Jović bi kliknuo sa Teodosićem!
M

Majstor Fudbala

pre 8 meseci

Ozbiljan igrač sa velikim reprezentativnim iskustvom.
Š

Šiljokuran

pre 8 meseci

Valjao bi nam kao hleb za EL ali jbg....
b

bbjjc

pre 8 meseci

Do juce ste svi pljuvali Pesica a sad ga dizete u visine. Moje misljenje je da je Srbiji potreban drugi selektor. I da Pesic nije toliko dobar koliko mislite ...Momci igraju strasno i bez njega ..nzm sta je Pesic napravio dobro osim ove pobjede protiv Litvanaca koji su bili preumorni i totalno podbacili,istroseni protiv amera...momci mogu kvalutetom svakog pobjediti ali bojim se da je to to samo zbog Pesica
M

Mop

pre 8 meseci

Ajde molim i tebe i dezurne pljuvace da bolje da ne komentarisete. Ovo da je neko ponudio pre pocetka SP svi bi oberucke prihvatili. Ti igrao polufinale icega?,Bio prvak Evorpe i Sveta pa kritikujes. Svaka cast momcima i Pesicu.
A

Andjus

pre 8 meseci

Ako imaš do 20 godina razumem te potpuno. Gen Z generacija koja samo kuka. Mi sa 35 godina znamo njegove uspehe i znamo šta sve može. I on je sa nama na VI...
S

Stogod

pre 8 meseci

Covek jos drzi rekord po broju asistencija u evroligi na jednom mecu 19 i to dok je igrao za zvezdu, tj deli ga sa Kampacom koji je to uradio u Realu . Stvarno steta za sve povrede koje su ga snasle ,lako je mogao da bude jedan on najboljih playeva evrolige i po statistici . Puno srece i zdravlja zelim i njemu i njegovima .
2

234234

pre 8 meseci

Tih 19 asistencija protiv Bajerna je bilo magicno, imao je priliku i za 20u, al Reba beba promasio otvorenu trojku pred kraj utakmice...
ц

цане

pre 8 meseci

Звезда доводила кампаца, а дечко је био ту, велики звездаш, као два кампаца, измислио лопту за већину набеђених звезда...
H

Hames

pre 8 meseci

Prvo, Jović je odbio da se vrati, drugo, ko bi odbio Kampaca?
n

neshha

pre 8 meseci

Jovic je posteno rekao da u tom trenutku jos nije bio sasvim oporavljen,nije mogao da pruzi maksimum i u toj situaciji nije zeleo da uzima pare Zvezdi.Pored toga sto je vrhunski kosarkas jos je i bolji covek!
g

grobar333

pre 8 meseci

Majstor.
a

all grobar

pre 8 meseci

Plejmejker starog kova. Na prste jedne ruke ih mozes nabrojati u celoj Evropi na visokom nivou. Trenutno mi padaju na pamet samo Pengos i Kalates. Igraci koji uvek prvo gledaju da dodaju, pa tek onda ka kosu.
T

TP-1

pre 8 meseci

Sta lozite narod bre?! Sad da das Jovicu da sutira iz 100 pokusaja ne bi pogodio takve tri trojke za redom. Puka sreca i veliko srce igraca su doveli do pobede. Nema tu Pesic neke zasluge. Pustite momke neka igraju bez pritiska. Niko nista,barem niko normalan nije ocekivao nista od njih,a oni stigli do polufinala. Bez PRITISKA,lozenja i bombasticnih naslova. Barem na taj nacin mozemo svi da pomognemo.

nikosnikos942@gmail.com

pre 8 meseci

Pesic ima najvise zasluga
l

lemi88

pre 8 meseci

Pa isto tako i italijani, dan im bude protiv nas, pogadjaju nemoguce stvari. Jednostavno se dese takvi mecevi kad ti je obruc ko okean i ne mozes promastiti. Cesto smo gubili meceve u kojima nas protivnik tako gadja, pa je bila pljuvacina svih nasih igraca, pa ne vidim zbog cega ne bi sad i pohvalili. Ne preterano naravno,
m

mora

pre 8 meseci

Mit da se održi.
p

podesen

pre 8 meseci

Druze sta to pricas.Ne mirisem Pesica ali kosarka je sport gde trener ima najvecu ulogu od svih trenera u drugim sportovima.Zasto?.Zato sto je sport gde se desavaju brzi preokrti.Serija 11:0 ide sa 80 sekundi onako otprilike.Pesic poznaje ekipu u dusi,igrace poznaje spava kad i oni,porodica su i zato se raduju kao deca u pesku.Harmonija ali i disciplina.
R

Realno gledano

pre 8 meseci

Aj samo se ne lozite i ne objavljijte po deset tekatstova dnevno, niste pre ovog a nemojte ni sada, NEMOJ DA SE LOZIMO I PUSTITE MOMKE
S

Slaba odbrana

pre 8 meseci

Lepa bajka koja će se završiti srećno.Iz prostog razloga jer niko nije verovao u njih,kao ni u onu ekipu sa Krstićem,Štimcem,Katićem itd.Imamo jako iskusnu ekipu i to mnogi ne vide,možda ne u reprezentaciji ali ovi igrači imaju dosta iskustva u svojim klubovima,sijatet teških mečeva su odigrali u Euroligi,Evrokupu,Aba ligi itd,plus kvalifikacije za EP,SP itd.Sreća u nesreći pa se spisak sam skrojio,sada imamo radilice na terenu,igrače koji mogu da daju po 15-20 a pritom igraju dobru odbranu a ti isti ne bi igrali jer bi otpali sa spiska kao 13,14 igrač,da budemo iskreni bar 6 momaka ne bi igralo na ovom SP da su se svi odazvali.Sve nam se lepo namestilo i bila mi šteta da se ne uzme medalja.
Z

Za Zvezdu

pre 8 meseci

Mnogo bolja opcija je bio Jovic nego Teodosic
т

то...

pre 8 meseci

...ћемо тек да видимо, Јовић је бољи у одбрани, а Тео у нападу. Прошле сезоне су фалили поени, а њих доносе Тео и Литванац.
r

reb8888

pre 8 meseci

...ovde kada se spominjao jovic kao moguc potpis pljuvalo se samo tako, ono standardno bivsi igrac i sve sto ide uz to...

neskovborko@gmail.com

pre 8 meseci

Jovic moze da bude na mesto teodosicu ali ne ida zameni to mesto jer teo je teo i bice i sa 50godina teo.
G

Gedza Srbijanac

pre 8 meseci

Familija iz Nis, kida, mnogo pametno igra ima m..a do poda. Pogresi, ali retko. Kontam da se sa Pesicem razume i na visem nivou, plejevi, zemljaci, isti akcenat...
д

да, да...

pre 8 meseci

...Ниш и Пирот су слични као Београд и Нови Сад 😂😂😂
@

@ssss

pre 8 meseci

Kao Partizanovac mogu da kažem da mi je Jović omiljeni plej.Dao bih mu ključeve od kuće da mi je čuva figurativno rečeno,toliko je siguran plej.Oduvek sam voleo njegov način igre i mogu reći da mi se uvek više sviđao nego Micić.Tako da je posle Tea on naš najbolji plej zadnjih desetak godina po mom skromnom mišljenju.
N

Ništa

pre 8 meseci

Nisi pogrešio,Vasa mi je nekako nesiguran sa loptom,Jovč je trebao imati ozbiljnu karijeru,malo ga šut zeza,ali to se sredi sa treningom Naravno njemu više i ne treba,ali kažem za mlađe momke,šut je trening,a glava je nešto urođeno.
M

Marinjo1

pre 8 meseci

Eto, iz teksts vidimo i da su oni ljudi i da imaju i privatne probleme. Hvala Jovicu i svakom igracu koji se odazvao. Neka vam Bog podari zdravlje i sacuva vase najmilije.
S

Sjajan Tip

pre 8 meseci

Svaka čast Jovketu, odličan igrač. Da li neko zna kakve probleme nažalost ima u porodici ?
B

Borkic

pre 8 meseci

Šta to tebe briga? Zato se i zovu privatni problemi,a ne javni.
M

Mujagic

pre 8 meseci

Oooook, nahvaliste ga kao da je Stokton licno, a daleko je od toga…al opet kapa dole i hvala mu za sve!
M

Mrcina

pre 8 meseci

Jedan veliki gospodin je Stefan Jović.Šteta za tu hroničnu povredu leđa,mogao je još mnogo da pruži.
4

42343

pre 8 meseci

Bas skoro je u podkastu rekao da on vec godinama nema problema sa ledjima, da je taj problem sa diskus hernijom jos u Minhenu resio. Posle su dosli na naplatu zglobovi, kolena itd. Uglavnom sa ledjima vise problema nema to je podvukao.