"ZORAN LUKIĆ"
"ZORAN LUKIĆ"

Lukić pred dolazak Partizana: U Bandirmi nikada nije bilo problema te vrste

Vreme čitanja: 2min | uto. 25.11.14. | 08:56

Trener Banvita poručuje da crno-beli nemaju razloga za brigu zbog gostovanja u Turskoj

ZORAN LUKIĆU sedmom kolu E grupe Evrokupa košarkaši Partizana gostuju Banvitu, drugoplasiranoj ekipi turskog prvenstva. Iako crno-beli imaju samo jedan trijumf i pet poraza, trener Banvita Zoran Lukić kaže da u ovoj utakmici nema favorita.„Partizan je svih ovih godina pokazao koliko iznenađenja može da napravi, naročito na strani“, ističe LukićOčekujem tvrdu utakmicu. Gledao sam meč sa Cibonom, Partizan igra jaku odbranu uz mnogo tranzicije sa dovoljnim brojem koševa u rukama za trijumf. U Tursku sigurno neće doći kao turisti“.

Niste imali težak zadatak u nacionalnom šampionatu, lako ste upisali nove bodove?
„To je tačno, ali iza nas je mnogo utakmica, putovanja, pa smo pomalo i umorni. Nećemo kalkulisati, nama je ovo takođe bitan duel, značila bi nam pobeda. S druge strane Partizan ima skor 1-5 i mora da pobedi. Mi ćemo sa respektom i pravilnim odnosom ući u utakmicu i mislim da neće biti problema“.

Izabrane vesti

Lijetuvos je glavni takmac za vodeću poziciju u grupi?
„Zasad ne razmišljamo o tome da li ćemo biti prvi ili drugi u grupi. Bitno je da se sve odvija po planu i da nemamo povređenih igrača, a šta će se dogoditi za mesec dana, videćemo. Imamo pravo na angažovanje još jednog stranca“.

Trener Lukić kaže da navija za Partizan, ali ovog puta neće biti popusta.
„Moj pomoćni trener je navijač Zvezde i prošle godine nije bilo popusta za crveno-bele, tako će biti i sad. Odradićemo posao odgovorno, do samog kraja, jer sam pre svega profesionalac, pa tek zatim navijač“.

Za kraj pitanje o nemilom događaju i ubistvu navijača Crvene zvezde od strane navijača Galatasaraja.
„Mi smo u malom gradu i u Bandirmi nikad nije bilo problema te vrste. Tragično je to što se desilo, ovo je sport koji treba da razvija prijateljstva, da spaja ljude. Što se nas tiče sve će proteći u fer i sportskoj atmosferi“, zaključio je Lukić.

Piše: Đurđe Mečanin

(FOTO: MN Press)


tagovi

BanvitEvropaFK PartizanSrbijaTurskaZoran Lukić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara