Džejlen Rejnolds u Bajernu (©BC Bayern Munich)
Džejlen Rejnolds u Bajernu (©BC Bayern Munich)

Zvanično: Bajern zatvorio unutrašnju liniju s Rejnoldsom

Vreme čitanja: 1min | pet. 31.07.20. | 12:40

Andrea Trinkijeri dobio pojačanje po meri...

Dok su neprovereni insajderi iz inostranstva tvrdili da je sve dogovoreno sa Partizano, Džejlen Rejnolds je i zvanično postao novi košarkaš minhenskog Bajerna.

Iskusni centar je u petak ujutru definitivno parafirao ugovor sa Bajernom za predstojeću sezonu, a klub i igrač imaće opciju za drugu godinu saradnje.

Izabrane vesti

Nemački klub je na zvaničnom sajtu objavio da je ovim potpisom kompletirao unutrašnju liniju za predstojeće izazove, a pored Rejnoldsa centarsku poziciju pokrivaće još Leon Radošević, dok će na četvorci biti Džauan Džonson i Aleks King, dok će Malkolm Tomas biti spona između dve pozicije.

Rejnolds je prethodnu sezonu proveo u Makabiju iz Tel Aviva gde je prosečno beležio 5,7 poena i 5,3 skoka za prosečno 14 minuta na parketu u Evroligi. Sa Makabijem se rastao u maju, a potom se kratko pominjalo da bi mogao u Partizan.

Iskusni centar je četvrto pojačanje od dolaska Andree Trinkijerija, posle Vejda Boldvina, Malkolma Tomasa i Džauana Džonsona. Takođe se intenzivno pregovara sa dojučerašnjim igračem Baskonije Džejsonom Grejndžerom.



tagovi

Džejlen RejnoldsBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara