ZVANIČNO: Radonjić je Zvezdin!

Vreme čitanja: 2min | pet. 25.12.20. | 14:20

Već danas prvi trening

MOZZART Sport je juče najavio, danas je i ozvaničeno: Dejan Radonjić se i zvanično vratio u Crvenu zvezdu i nasledio Sašu Obradovića na mestu šefa stručnog štaba šampiona Srbije.

Već koliko večeras, Radonjić će sa ekipom odraditi i prvi trening sa crveno-belima, dok će povratnički debi u beogradskom klubu imati u nedelju u sudaru 12. kola Jadranske lige sa Igokeom u Laktašima.

Izabrane vesti

Podsetimo, Dejan Radonjić je vodio je Crvenu zvezdu i u periodu od aprila 2013. do kraja sezone 2016/2017 kada je na 326 utakmica upisao 239 pobeda. I mnogo bitnije osvojio po tri pehara u ABA ligi, prvenstvu Srbije i Kupu Radivoja Koraća, a pride igrao i četvrtfinale Evrolige.

Posle rastanka sa crveno-belima Radonjić je vodio Bajern iz Minhena sa kojim je dva puta bio prvak Nemačke. Sada je tu da izvuče maksimum iz sezone koja nije počela onako kako su se u klubu nadali zbog čega ekipa posle 16 kola u Evroligi ima samo pet pobeda i ambicija da se Zvezda domogne četvrtfinala verovatno će ostati samo pust san za ovu sezonu, ali odbrana naslova najboljeg na Jadranu ne bi smela da izostane.

U Evroligi - popraviti utisak koliko je moguće. I možda napraviti temelj za sledeću, mnogo bolju sezonu. Već je stigao Lendri Noko koji će u timu zameniti Emanuela Terija, a videćemo da li će biti još kakvih promena u sastavu ili će Radonjić ipak prvo testirati igrače na treninzima pa tek onda procenjivati ko bi ipak mogao mnogo bolje nego do sad. Jer nema nikakve sumnje da svi mogu i moraju bar malo bolje. A koliki je krajnji domet tek ćemo saznati.


tagovi

Dejan Radonjić

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara