Zvanično: Ročesti u Olimpijakosu

Vreme čitanja: 1min | sub. 26.10.19. | 16:09

A crveno-beli je postao i Vili Rid

Olimpijakosu ne ide ove sezone i zato je morao brzo da reaguje, a to je učinio tako što je danas zvanično doveo dvojicu igrača - Tejlora Ročestija i Vilija Rida. 

Pirejci su preko zvaničnog saopštenja obavestili javnost da su doveli 34-godišnjeg plejmejkera Ročestija, a danas ranije su predstavili i Rida. Olimpijakos će Ročestiju biti šesti klub sa kojim će igrati Evroligu, a pamtimo ga iz Crvene zvezde.

Izabrane vesti

Amerikanac koji ima crnogorski pasoš je 2015. godine osvojio Alfonso Ford nagradu za najboljeg strelca. U Evrokupu ima 47 pobeda, a poslednje igračko iskustvo nosi iz Kine gde je igrao za Tjenđin Gold Lajonse.

Njegov novi tim ima jako loš start od 1-3 u Evroligi. Crveno-beli su promovisali Kestutisa Kemzuru za trenera do kraja sezone, a sada su doveli i dva nova igrača na pozicijama pleja i centra. Možda im to pomogne da poboljšaju sezonu u Evroligi...

Ročesti je u sezoni 2017/2018. bio nosilac igre Crvene zvezde u Evroligi, gde je na 29 odigranih utakmica prosečno provodio 26 minuta na terenu i postizao 13,4 poena po putakmici. 

Rid je prošlu sezonu proveo u razvojnoj NBA ligi, nosivši dres Solt Lejk Siti Starsa. Zanimljivo, ovo će mu biti prvi put da zaigra na Starom kontinentu. Najvažniju ulogu u najkvalitetnijoj ligi na svetu imao je u sezoni 2016/2017, kada je zabeležio 71 nastup za Majami.

FOTO: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara