Dejan Davidovac sa utakmice protiv Karšijake (©Twitter / Gloria Cup)
Dejan Davidovac sa utakmice protiv Karšijake (©Twitter / Gloria Cup)

Zvezda “izbegla metak“, Covid-19 potvrđen i u Efesu

Vreme čitanja: 1min | ned. 13.09.20. | 12:03

U redovima crveno-belih stanje redovno, bez potvrđenih slučajeva virusa korona

Sporazumni dogovor Crvene zvezde i Efesa da se ipak ne odigra njihov međusobni susret na Glorija kupu u Antaliji bio je pun pogodak u momentu kada su kod nekih igrača Galatasaraja potvrđeni slučajevi virusa korona. Crveno-beli su u poslednjem momentu “izbegli metak“ jer je slučaj Covid-19 registrovan i u redovima turskog šampiona!

Kako je Efes objavio na zvaničnom sajtu, slučaj virusa korona ustanovljen je kod jednog neimenovanog igrača, zbog čega se kompletan tim nalazi u izolaciji. U međuvremenu klub iz Istanbula uradio je jutros testove na svim igračima, članovima stručnog štaba i pomoćnog osoblja koji je bio u Antaliji na turniru, kako bi se sprečilo dalje širenje zaraze.

Izabrane vesti

Podsetimo, u petak su se tri ekipe povukle sa turnira u Antaliji – Galatasaraj zbog zaraze koja se širi u timu, te Fenerbahče i Turk Telekom. Zbog toga je Crvena zvezda trebalo sa Efesom da odmeri snage u nedelju od 15 časova, ali je i taj meč definitivno otkazan.

Prema saznanjima MOZZART Sporta, u Crvenoj zvezdi je stanje redovno i ekipa je obavila jutarnji trening u Antaliji. Ekspedicija beogradskog tima se u Srbiju vraća u ponedeljak. U nadi da dodatni naknadni testovi neće pokazati prisustvo najveće pošasti modernog doba u svlačionici Crvene zvezde...



tagovi

Anadolu EfesCOVID-19

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara