Foto: KK Crvena zvezda
Foto: KK Crvena zvezda

Zvezda i Tompkins: Nije ugovor do kraja sezone, nego još mesec dana

Vreme čitanja: 1min | čet. 07.03.24. | 12:46

Doduše, s novom opcijom za nastavak saradnje...

Novinari su su na jučerašnjem treningu Crvene zvezde došli do informacije da je Trej Tompkins produžio saradnju sa crveno-belima do kraja sezone, međutim klub sa Malog Kalemgedana u današnjem saopštenju tvrdi drukčije: do produžetka saradnje jeste došlo, ali ne do kraja sezone, nego na mesec dana.

"Američki krilni centar Trej Tompkins produžio je u četvrtak ugovor sa KK Crvena zvezda na još mesec dana, sa daljom opcijom produženja", stoji u tekstu na sajtu crveno-belih. "Podsetimo, bivši osvajač Evrolige potpisao je prošlog meseca kratkoročni ugovor na mesec dana sa opcijom produženja koju je klub danas aktivirao".

Izabrane vesti

Trej Tompkins ima 33 godine, igra na poziciji krilnog centra i njegov poslednji klub bio je Zenit u sezoni 2022/23. Najbolje godine proveo je u Real Madridu (2015-2022), a trenutno se oporavlja od povrede.

“Trej je u fazi kada trenira individualno, ali je u poslednjem delu rehabilitacije. Nadam se da će u naredne dve sedmice biti u mogućnosti da pomogne timu”, rekao je povodom nastavka saradnje sa Tompkinsom prvi trener crveno belih Janis Sferopulos.


tagovi

Trej Tompkins

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara