Zvezda imenovala 17 članova Upravnog Odbora

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.11.23. | 22:24

Doneta je odluka na Kolegijumu kluba

Crvena zvezda obaveštava javnost da je u ponedeljak održao prvu sednicu novoformiranog Kolegijuma kluba. Kolegijum kluba formiran je na drugoj Skupštini kluba koja je održana 15.11.2023.godine u Beogradu, i čine ga: Predsednik Zvezde Nebojša Čović, predsednik i potpredsednik Upravnog Odbora Željko Drčelić i Živorad Vasić, kao i predsednik i dva potpredsednika Skupštine kluba: Ljubomir Milić, Zoran Milošević i Dragiša Vučinić.

Na prvoj sednici kolegijuma potvrđen je i sastav novog Upravnog odbora koji će brojati 17 članova, a koji čine privrednici i kako se ističe na sajtu kluba, veliki zvezdaši:

Izabrane vesti

Takođe na sednici Kolegijuma kluba, pokrenuta je inicijativa oko formiranja Stručnog saveta KK Crvena zvezda, a u skladu sa novim statutom kluba.

Na prvom sastanku Kolegijuma KK Crvena zvezda koja je imala više tačaka dnevnog reda, razgovaralo se i o pitanjima važnim za svakodnevno funkcionisanje kluba.

"Sednica Upravnog odbora kluba održaće se u narednih 10 dana, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena", stoji na sajtu kluba.



tagovi

KK Crvena zvezdaNebojša Čović

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara