Komentari na vest

Zvezda na krilima navijača juri dva važna brejka: Ključ pobede nad Virtusom je u reketu

P

Prvaci Evrope

pre oko 1 godinu

Hoćemo pobede protiv Virtusa večeras a Milana u cetvrtak FreeFacu
f

freefcku

pre oko 1 godinu

Evo slobodan je..
"

" CIGANCE" pa sta

pre oko 1 godinu

Ako dobije jedan brejk na konju je
D

Djape45

pre oko 1 godinu

Samo napred momci svaki meč do kraja je bitan!
G

Gost samo gost

pre oko 1 godinu

Na zalost kao Zvezdas moram da kazem da nama nema f8 ove godine.Mi smo nasu sansu izgubili porazom na nasem terenu od groblja,od ekipe koje nikog ne mogu da pobede Olimpije Milano,Panatanaikosa i onu kradju protiv Barse.Izgubili dve dobijene u gostima mi smo izgubili u poslednja dva minuta Fenerbahce i Zalgiris.Sest pobeda smo mi procerdali.Partizan ima vece sanse da prodje dalje od nas jer ima mnogo laksi raspored od nas.Mi sada tri gostujemo za redom Virtusu,Olimpiji,Makabiju a jos idemo Barsi dok Partizan sve te igra kuci.
y

ynwads

pre oko 1 godinu

Slazem se za sve, ali ne treba ovo gledati kao neuspeh. Krenuli smo u sezonu u Evropi sa 1:6, nije bilo ni realno igrati top 8 posle takvog starta. Imali smo ove poraze, sto ste naveli u komentaru, ali imali smo i nekih pobeda u zavrsnicama, tako da sve kad se izjednaci to nam je sto nam je. Sledece godine Dusko selektira ekipu i bice bolje.
Z

Zašto

pre oko 1 godinu

Sam sebi nabijaš brdo pluseva??? Evo ti brdo minusa zbog toga. Inače komentar je korektan.
G

Gost samo gost

pre oko 1 godinu

Druze stvarno mislis da mene zanimaju plusevi i munisu koje deca ovde udaraju.To sto sam napisao je moje misljenje i daj Boze da gresim.Stvarno bi voleo da Zvezda udje medju osam ekipa ali to je stvarno tesko.Mora opet na napravi neku seriju pobeda.
Л

Ложач

pre oko 1 godinu

Шест смо проћердали, али смо исто толико добили 'на гузове'. Тако да само подршка Душку и екипи, и вера све док постоји и математичка шанса за пролаз!!!
@

@Gost samo gost

pre oko 1 godinu

Nisi ti Zvezdaš.
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Ahahahah ahahahah koji Cirkus. Trkaju se dva Bota ko će više pluseva i minusa da nalupa. Ajde i jedan i drugi pravac u narodnu kuhinju na kazan.
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Baš šteta, navikli ste da ga igrate svake sezone?
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Baš šteta, navikli ste da ga igrate svake sezone?
Р

Родољуб

pre oko 1 godinu

Вечерас ће Петрушев да покида уинат многобројним критичарима.Што више лопта да иде на њега и Звезда побеђује.
U

Uuuu

pre oko 1 godinu

zvezdin Karl Maluon. Izvini molim te.....
J

Jutka

pre oko 1 godinu

Takoe če Gi rasipe kao Lesorsa
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

U lošem smo momentu. Izgubili smo od Žalgirisa 99 posto dobijenu utakmicu, izgubili smo od partizana kući utakmicu koju smo morali da pobedimo, daj Bože da pobedimo jednu utakmicu od ove tri u gostima. Šanse za top 8 su nam male, ali ipak postoje. Ja najviše očekujem od sledeće sezone u EL, ako ostanu Kampaco, Vildosa, Nedović, Petrušev, Dobrić, Mitrović, a trebalo bi da ostanu jer imaju ugovore i za sledeću sezonu, uz par dobrih pojačanja, ozbiljno može da se napadne F4. Nismo imali ove sezone sreće, prvo skroz promašen trener, promašeno nekoliko igrača, pa onda dolazi Duško kada smo već nabili brdo poraza u EL, pa nekoliko povreda ključnih igrača, pa nemogućnost igranja Kampaca dva meseca, kakvi su sve to maleri, mi još i imamo dobre rezultate.
d

daaaa

pre oko 1 godinu

pad forme zbog povreda odredjenih igraca ili svesno obaranje forme, sa Radonjicem se desavalo to februara pocetkom pred kup, a sada prvi put u Januaru
G

GGV

pre oko 1 godinu

Druže, od svih koje si nabrojao ostaće Dobric i Mitrovic kao i godinama u nazad. Možda ostane Nedovic ako se ne daj Bože povredi. Petrusev će da odleprsa kao što je brže bolje otišao u Efes onomad. Došao kod vas da oživi karijeru jer je u Efesu propadao. Kampaco ide u neku ekipu gde će imati obezbeđen bar ulazak u top 8, kao i Vildoza. Poenta price je da se kod vas stranci nikad nisu zadržali duže od sezone, jer ste nebitni. Navedi jednog koji je bio duže od sezone kod vas a da je valjao sta?
S

Svedok

pre oko 1 godinu

Prijatelje ggv sta ce od vas da ostane kad vas nabijemo u ABA pisao sam vec u rupe i tisina. To sto vam je Bodiroga zavrsio odlazi u zaborav do kraja februara. Onda krece vracanje na fabricko podesavanje. Junacite se a videli ste ko je bolji tim sami. Vas problem ako ste coravi.
D

Daj

pre oko 1 godinu

Bože,da pobedimo,mislim da su naše šanse izgubljene porazom u Litvaniji i protiv Partizana,teško se to može nadoknaditi,Barcelonu i onaj glupi poraz da ne spominjemo,sami smo to izgubili.Ovo mislim i za Partizan,ako vi izgubite u Valensiji,koja je bez pola tima,nema od toga ništa,bilo je još teških poraza na par lopti.I jednomi drugom timu fale igrači koji rešavaju utakmice.
D

Deda11

pre oko 1 godinu

Zvezdi ne fali igrac koji resava utakmice,Zvezda ima dva top skorera u vidu Nedovica i Vildoze, problem su ostali pavijani koji nisu sposobni da ubace bilo sta,tu ne racunam Mitrovica i Petruseva. Ostalo plac majke. Ko je realan slozice se. Partizan s druge strane ima dosta igraca koji imaju poene u rukama sto je njihova prednost. Nama odigras zonu, zatvoris reket i pustis nas da sutiramo, dok su u igri Nedovic i Vildoza to ce delovati dobro, kad izadju nastaje pakao. Ko ce da sutira? Dobric, Pefi,Lazarevic,Lazic? Iskreno sad. Bentil zlocin koji traje.
D

Deda11

pre oko 1 godinu

I ne sanse nisu izgubljene ima jos dosta da se igra covece.
@

@deda11

pre oko 1 godinu

Pa što ti Partizanovi igrači nisu rešili u Valensiji,koja je bila bez pola tima.To se mora dobiti,kad već imaju poene u rukama kako kažeš.Nemaju ni jedni ni drugi poene u rukama,ako ti sad ne možeš da rešiš utakmicu,pa šta bi onda bilo u plej ofu.Tanko je sve to.
D

Deda11

pre oko 1 godinu

Komentari i minusi fudbalskih navijaca i njihovih razmisljanja me ne tangiraju. Hvatas se kao pijan plota da neko mora nekog da pobedi sigurno u godini kad je evroliga nikad ujednacenija i svako svakog moze da dobije. Poslednja ekipa moze da dobije prvu bez problema. Imaju vise igraca s poenima u rukama,imaju igrace koji kad su sami retko mase sto mi nemamo osim Vildoze i da kazemo Nedovica. Oni imaju druge mane i probleme, ne igraju tako dobru odbranu kao mi,nema hemije kao kod nas itd. Al Naneli, Andjusic,Madar, Ledej i Panter ce pogoditi kad su sami, a za Lazica,Dobrica, Lazarevica, Holanda i Bentila nisam siguran. Evroliga nije gotova,jeste zal sto smo izgubili dve za redom, al nista nije gotovo i daleko je od gotovog, da prezivimo jos naredne 4 bez Kampaca pa da vidimo posle ko ne moze u top8.
Л

Ложач

pre oko 1 godinu

@@deda11 Партизан има 5 легитимних ЕЛ играча + Лесор, Звезда има 2 легитимна ЕЛ играча + Петрушев! Е сад до струке и система је што су оба тима на истом односу победа и пораза, само што је код ккЦЗ то изнад очекивања са овим ростером и буџетом(и нарочито катастрофалним стартом), а код ккПластикаСНС је скор далеко испод очекиваног. Шта ће бити до краја време ће показати, али је реално да оба тима буду испод црте!
V

Voip

pre oko 1 godinu

Koji crni reket tu smo trenutno najtanji. Martin povredjen, Kuzmic penzioner i igrac za par minuta, Raduljica sramota, Petrusev lagan, Mitovic nesta moze i da odigra. Sengelija to moze da pojede za dorucak. Mislim da imamo male sanse protiv Virtusa, pre mozemo izvuci pobedu u Milanu.
M

Maljko

pre oko 1 godinu

Svi u Segafredo arenu!!!
g

gunnersi

pre oko 1 godinu

Mnogo bi bilo vazno pobediti veceras. U tom slucaju bi rasterecenije usli u mec sa Armanijem za 2 dana i moguce iznenadili i njih. Nije mi jasno samo kako skoro uvek kad je duplo kolo Partizan igra utorak i petak, a Zvezda utorak i cetvrtak.
A

AR

pre oko 1 godinu

Lakše ćete dobiti Armani nego Virtus, po mom mišljenju.
g

gunnersi

pre oko 1 godinu

@AR: vrlo je verovatno da cemo obe izgubiti jer smo u padu forme ocigledno. Mislim da ako veceras izgubimo, od Armanija gubimo 100%. Zato kazem ako veceras iznenadimo Virtus mozemo ocekivati i iznenadjenje u cetvrtak da dobijemo Armani i vezemo dve pobede. Psiholoski momenat je bitan.
G

Gosti

pre oko 1 godinu

Zato sto partizan igra kuci pa putuje u minhen,a zvezda ostaje u italiji
D

Dosta je bilo

pre oko 1 godinu

Nikola Ivanovic dok se ne vrati u formu ne sme da igra.
J

Junker

pre oko 1 godinu

A kako da se vrati u formu? Da sutira kod Andjusic trojke na treningu pa u mecu 0% iz igre?
М

Михаило

pre oko 1 godinu

2 победе под морањем, ако планирамо да се боримо за топ8
S

Spomenko

pre oko 1 godinu

Slažem se,bolje da igra Marković.Ovog kad vidim kako prenosi loptu i da je čuva kod sebe 20 sekunda naježim se.
v

van

pre oko 1 godinu

ja ne pamtim ali neki bas stariji pamte i Udine, jedini Evro trofej koji su nadi kosarkasi osvojili. Valjda protiv kluba iz Ceske.
@

@reb8888

pre oko 1 godinu

Pa valjda otac. Nije iz epruvete iskocio...
S

Sima Arauho

pre oko 1 godinu

Da li je i vama muka kad procitate da je Le Branko imao "smanjenu minutazu zbog umora"?!To je kao da je Vesa Petrovic kod Duleta odmarao.
W

Www

pre oko 1 godinu

Nemoj vesu petrovica i beanka lazica u isti kos nikako molim te..
r

reb8888

pre oko 1 godinu

...a ko napravio tog vesu petrovica??
N

Navijac zvezde

pre oko 1 godinu

Srecno zvezdo, neka te prati sreca neka te čuva bog
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

I da nam se vratiš iz Italije bez ijedne pobede!