""
""

Zvezda osvojila Mega Leks kup: Tompson i Skorcanitis dominirali!

Vreme čitanja: 1min | ned. 13.09.15. | 23:02

Izrabranici Dejana Milojevića nisu imali rešenja za tandem tamnoputih igrača srpskog šampiona - 69:79

 

Izabrane vesti

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su Mega Leks kup u Kraljevu, pošto su u finalnom meču savladali organizatora Megu i pokazali da im forma ide uzlaznom putanjom - 69:79 (20:23, 12:18, 22:20, 15:18).

Crveno-bele je do trijumfa predvodio odlični tandem Tompson - Skorcanitis, za koji izabranici Dejana Milojevića nisu imali rešenje.

Amerikanac je postigao 17 poena, uz odličan procenat šuta (4/5 za dva, 2/3 za tri poena) i pokazao da bi Dejan Radonjić u njemu mogao da dobije prilično ozbiljno pojačanje za narednu sezonu.

Skorcanitis je bio apsolutno nepogrešiv iz igre (7/7 za dva), unosio je nemir u reket Mege i bio praktično nezaustavljiv za nešto više od 20 minuta provedenih na parketu, pa je proglašen i za MVP-a.

Na visini zadatka bio je i kapiten crveno-belih Luka Mitrović, koji je uz 12 postignutih poena imao i šest skokova, a dvocifren je još bio i Branko Lazić sa 10 poena.

Kod mege je ubedljivo najkorisniji igrač utakmice bio Rade Zagorac, koji je ubacio 16 poena u koš rivala i imao četiri skoka i dve asistencije. Nikola Janković je ubacio poen manje, uz tri uhvaćene lopte.

(FOTO: kkcrvenazvezda.rs)


tagovi

Sofoklis SkorcanitisRajan Tompson

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara