Lengston Hol (© KK Crvena zvezda)
Lengston Hol (© KK Crvena zvezda)

Zvezda počinje pripreme, trojica stranaca negativna na koronu

Vreme čitanja: 1min | pon. 10.08.20. | 11:22

Slede opsežna testiranja

Spokoj na Malom Kalemegdanu u osvit priprema za novu sezonu. Bojazan da bi zbog nestabilne epidemiološke situacije neko mogao da „zakači“ virus korona ne postoji. Trojica stranaca koja su već doputovala u Beograd negativni su na prisustvo Covid-19, što znači da nema potrebe za izolacijom, nesmetano mogu da se stave na raspolaganje novom treneru Saši Obradoviću.

Prema navodima lista Danas, Duop Rit, Kori Volden i Lengston Hol testirani su još prošlog četvrtka, njihovi nalazi su bili negativni, što je ohrabrilo sve u klubu. Kao i saznanje da je ostatak ekipe testiran u petak.

Izabrane vesti

Danas navodi da će posle testova na virus korona kompletan tim biti podvrgnut mnogobrojnim ispitivanjima fizičke spreme, uz detaljnu analizu svih organa i aerobne testove, sve povodom činjenice da su igrači maltene pet meseci van takmičarskog tritma, pošto je sezone prekinuta u martu i nije nastavljena.

Testovi započeti juče, biće dovršeni tokom današnjeg dana, već sutra Crvena zvezda počinje pripreme za narednu sezonu. Uz opciju da se, posle uvodnih nekoliko dana rada u Beogradu, preseli na neku od srpskih planina.



tagovi

Lengston HolKori VoldenDuop RitKK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara