Foto: MN Press
Foto: MN Press

Zvezda pregovara sa Kinom Kolomom

Vreme čitanja: 1min | pet. 11.12.20. | 19:41

Iskusni Španac opcija za crveno-bele na mestu plejmejkera

Crvena zvezda je na tržištu, Crvena zvezda traži plejmejkera posle odlaska Tejlora Ročestija, a taj plejmejker mogao bi da bude španski organizator igre Kino Kolom, saznaje MOZZART Sport.

Postoje kontakti, a ostaje da se vidi da li će ga Valensija pustiti. Slepi miševi ne računaju na Koloma.

Izabrane vesti

Podsećamo vas da je Kolom već odbio ponudu Unikahe, koja se potom okrenula dovođenjem novog igrača, što bi lako mogao da bude Tejlor Ročesti. U celoj toj zavrzlami je i Gran Kanarija kojoj je Kolom interesantan, ali u ovom momentu gleda ka Šonu Kilpatriku.

Iskusni 32-godišnji Kolom je u karijeri igrao za Saragosu, Leidu, Fuenlabradu, Estudijantes, Bilbao, Uniks, Bahčešehir i od 2019. godine je u Valensiji.

Podsećamo vas da je trener Crvene zvezde Saša Obradović istakao da su crveno-beli na tržištu, da im je potrebna bolja organizacija igre, a možda upravo Kolom bude rešenje za tu ulogu, ako se pregovori uspešno privedu kraju.

Trener Valensija Haime Ponsarnau je pred početak sezone rekao Kolomu da ne računa na njega. Možda je Crvena zvezda destinacija na koju bi ovaj iskusni organizator igre mogao da se uputi.

Odlikuje ga dobar pregled igre, sećamo se njegovih partija iz Uniksa, asistencije mu nisu slabija strana. Po stilu igre mogao bi dobro da se uklopi u redove crveno-belih koji imaju "skorere", ali nedostaje malo uticaja na kreiranje igre i asistencije.

Tu bi Kolom mogao da pronađe svoje mesto...


Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara