Zvezda u ključnim bitkama bez Nemanje Nedovića

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.01.24. | 13:58

Zbog povrede trbušnog zida iskusni bek četiri nedelje van parketa

Neko bi rekao već viđeno. Crvena zvezda je ponovo zablistala na evroligaškom gostovanju, u jednoj od najboljih partija sezone savladala Armani, ali je ponovo ostala bez važnog igrača.

 U nedavnom derbi trijumfu nad Partizanom povredio se mladi Nikola Topić, dok se iz Milana sa povredom trbušnog zida vratio Nemanja Nedović. Srpski šampion je na zvaničnom sajtu potvrdio da iskusni bek neće biti na raspolaganju Janisu Sferopulosu u narednih mesec dana. Baš u periodu kada crveno-beli igraju ključne bitke za mesto u plej-inu ili plej-ofu.

Izabrane vesti

„Crvena zvezda obaveštava javnost da je prvotimac Nemanja Nedović doživeo parcijalnu rupturu kosog mišića trbušnog zida zbog koje će naš igrač odsustvovati četiri nedelje sa parketa. Miloš Teodosić tokom utakmice u Milanu blago je istegao zadnju ložu, na sreću, u pitanju je povreda lakše prirode, pa će se Miloš brzo vratiti u trenažni proces i na teren“, stoji u saopštenju Crvene zvezde.

Nedović je stradao u duelu sa Kaji Hajnsom, baš kao i Majk Tobi.

„Majk Tobi koji je u Milanu tokom utakmice doživeo nezgodan pad na leđa, tokom popodneva obaviće pregled magnetnom rezonancom, o čijem ishodu će klub blagovremeno informisati javnost“.  


tagovi

Nemanja Nedović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara